Čiže v protismere, predbiehajúce... V tom je teda vinovatý aj ten borec oproti (v prípade predchádzajúceho príspevku to vidím tak, že dokonca dvaja)... Aj keď doteraz som teda odpoveď nedostal...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Keď si ho videl z ďaleka či chystá, tak si mu mal drbnúť bidon do predného skla. Mne sa to z troch pokusov raz podarilo... Ten junáčik následne riadne zacvičil na ceste. Predpokladám, že gate mal aj mokré, aj hnedé
Jáj, ty si batôžkár, tak nič... Kým by si zložil batoh, tak by bol už v susednej dedine
Nemyslel, tam by sa uz elekrikar nezmestil
Podla mna myslel skor nejaku uzsiu vedlajsiu cestu s autom oproti v spravnom pruhu a necakanym elektrikarom po boku v jeho smere. Minali sa sucasne.
Keď si ho videl z ďaleka či chystá, tak si mu mal drbnúť bidon do predného skla. Mne sa to z troch pokusov raz podarilo... Ten junáčik následne riadne zacvičil na ceste. Predpokladám, že gate mal aj mokré, aj hnedé
Jáj, ty si batôžkár, tak nič... Kým by si zložil batoh, tak by bol už v susednej dedine
Tak dnes som šiel prvý krát do priekopy. Viditeľnosť na kilometer, rovinka, ja vysvietený ako vianočný stromček v červenej bunde, ale aj tak sa polovodič rozhodol oproti predomnou predbiehať. Tak som to strhol surovo do priekopy pri ceste...
Tak dnes som šiel prvý krát do priekopy. Viditeľnosť na kilometer, rovinka, ja vysvietený ako vianočný stromček v červenej bunde, ale aj tak sa polovodič rozhodol oproti predomnou predbiehať. Tak som to strhol surovo do priekopy pri ceste...
si celý?
mal si nejake silne predné svetlo?
ja už vozím očný vypalovač na taký debilov
heh som sa dnes tiez pratal ale na lesnej ceste - strasne svetlo mi vyliezlo zo zakruty - ja ze auto a to bezec - celovky su smrt. a ked som sa este obzrel za nim videl som ze vedla neho bezi este jeden bez svetla - toho som absolutne neregistroval. bude este kopec srandy - ale zo skusenosti sa to do par dni utrasie - zvykneme si na tmu a ze sa v nej pohybuje kade co a zase bude dobre. snad to prezijeme v zdravi
... mal si nejake silne predné svetlo?
Len pozro kedisi sme riesili podobny problem ked sme na motorkach jazdili cez den dlhe svetla. A uzavrelo sa to tak, ze dlhe/silne stretavacie svetlo sposobuje neschopnost vodica odhadnut vzdialenost a stretavaciu rychlost a to najme za zhorsenej viditelnosti. Cize slnym svetlom mozes dosiahnut presny opak, ze vodici castejsie zle odhadnu situaciu.
Na odhad vzdialenosti musis vidiet okolie aby si mal referenciu. Ak je protisvetlo tak silne, ze sa ti stiahnu zrenicky a vidis len svetlo, neodhadnes nic, ani ci je na ceste alebo na chodnikui, nie to este vzdialenost a stretavaciu rychlost. Motorka bike ma jedno svetlo a to este dalej komplikoje situaciu. U auta ti dva svetelne zdroje umoznuju aspon nejaky odhad.
Ja som isiel do priekopy minuly tyzden na lesnej asfaltke, kede je zakaz vjazdu motorovym vozidlam. (cesta z Lamaca na Kacin). Po zotomeni 3 auta za sebou vo vlaciku 2 offroady a jeden mikrobus valili oproti mne hore, ako by im tie dive svine mali niekam utiect. Cesta tam bola tak uzka, ze som mal len dve moznosti, spadnut do kanala po zachyteni rajdami alebo tam vbehnut. A ano svietil som, ano videli ma, ano srali na mna. Na kolko som bol na MTB tak to nebol problem, slabsi uhol aby nebol uhnuty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemyslel, tam by sa uz elekrikar nezmestil
Podla mna myslel skor nejaku uzsiu vedlajsiu cestu s autom oproti v spravnom pruhu a necakanym elektrikarom po boku v jeho smere. Minali sa sucasne.
Prispievaj do spravnej temy: https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/ti-co-kazia-meno-normalnym-cyklistom-t42420.html?view=unread#unread
si celý?
mal si nejake silne predné svetlo?
ako ked sedis v malom aute a za tebou ide dodavka alebo SUV
Len pozro kedisi sme riesili podobny problem ked sme na motorkach jazdili cez den dlhe svetla. A uzavrelo sa to tak, ze dlhe/silne stretavacie svetlo sposobuje neschopnost vodica odhadnut vzdialenost a stretavaciu rychlost a to najme za zhorsenej viditelnosti. Cize slnym svetlom mozes dosiahnut presny opak, ze vodici castejsie zle odhadnu situaciu.
Na odhad vzdialenosti musis vidiet okolie aby si mal referenciu. Ak je protisvetlo tak silne, ze sa ti stiahnu zrenicky a vidis len svetlo, neodhadnes nic, ani ci je na ceste alebo na chodnikui, nie to este vzdialenost a stretavaciu rychlost. Motorka bike ma jedno svetlo a to este dalej komplikoje situaciu. U auta ti dva svetelne zdroje umoznuju aspon nejaky odhad.