Nehádžem všetkých do jedného vreca. Ale zriedkakedy nájdeš veriaceho, ktorý neohovára, nerobí druhým zle a pri tom sa tvári, aký je to dobrý kresťan. Ale to je na inú tému...
Alkohol za volantom, neposkytnutie prvej pomoci a následná smrť - jeden až päť rokov.
Za trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi podľa § 172 ods. 1 Trestného zákona vo všeobecnosti hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.
Neromumiem tomu,asi som sa zle učil a nepochopím to .
Konecne som dostal odpoved z SAD na moju staznost na ich vodica (dva krat ma vytlacil na par km). Vraj to poriesili dohovorom...no dalo by sa polemizovat, ci vobec ale aspon sa unuvali odpisat, tak aspon za snahu palec hore
Tak teda gratulujem, síce neviem k čomu. Ja zase čakám na reakciu polície, ktorej som nahlásil dopravný priestupok voči mojej osobe a to ohrozenie cyklistu.
V nedelu som šiel z NR na TO kto to pozná vie, že je to dedina v kuse. Obehol ma tam linkový autobus tak tesne až som sa zlakol. Na zastávke som ho dobehol a gestami som mu ukázal čo si o tom myslím. Potom ma ešte asi 2x obiehal ale už s parádnym odstupom.
Takže zabralo.
mňa dneska obehol kamión v dedine tak tesne,že keby sa neuhnem maximálne pri krajnicu tak idem s nim...
inak kanióny celkom pekne predchádzaju aspoň mňa až na tú dnešnú výnimku pekne krásne v proti smere a aj dosť osobných áut tak ja im väčšinou kývnem hlavou alebo niake také gesto aby som im dal najavo že tak je to ok lebo každý sa pozre do späťáku ked predchádza
Ty Vikino1 tá cesta je horor. Uzka ,klukatá a ty ako cyklista aby si mal oči aj vzadu. Niektorý vodiči jak debili. Mňa tam ťukol jeden so spatným zrkadlom a nedal si námahu ani len zastaviť. Bil by som ho aj v záchranke !!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://zitava.sk/udalosti-a-reportaze/poziar-na-kostolnej-vezi
ber to tak ,že chalani aspoň prevetrali plošinu
youtube.com/watch?v=TzBInt4zljQ&t=
....jak sa tá babka na 2:00 minúte prežehnala keď chcela prejsť cez cestu
fakt dosť silné..
http://zilina.sme.sk/c/6789491/chlapec-ktoreho-vodic-zrazil-v-noci-zomrel.html
Za trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi podľa § 172 ods. 1 Trestného zákona vo všeobecnosti hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.
Neromumiem tomu,asi som sa zle učil a nepochopím to
Takže zabralo.
inak kanióny celkom pekne predchádzaju aspoň mňa až na tú dnešnú výnimku pekne krásne v proti smere a aj dosť osobných áut tak ja im väčšinou kývnem hlavou alebo niake také gesto aby som im dal najavo že tak je to ok lebo každý sa pozre do späťáku ked predchádza