Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mišo, vulgárnymi gestami arogantnému blbcovi za volantom nič nevysvetlíš, iba ho vyprovokuješ k pomste. Raz ti zato jeden taký dobre natesno pribrzdí, že preletíš, alebo ťa vytlačí z cesty do priekopy. Oplatí sa kôli tomu zbytočne riskovať vlastné zdravie (život)?

Aj mňa takíto idioti vytáčajú, ale snažím sa vyhýbať provokačným gestám ako :finger: a :fubar: . Keď už musím, tak pokývem hlavou na znak nesúhlasu, alebo mu ironicky ukážem :y:
29.03.2013 - 10:10:17
00

uz si ho otestoval? :D Mam ho tiez, len neviem ake ma ucinky.
29.03.2013 - 11:07:30
00
Quinkent

Presne tak, úplne s tebou súhlasím. Tiež sa tak správam, žiadne prostredníky neukazujem. Ak ma niekto fakt veľmi vytočí, spustím spŕšku všetkých nadávok a oplzlých ktoré existujú, ale to viac menej len tak pre seba,aby som ventiloval hnev, ktorý by som mohol v prípade konfrontácie z vodičom ventilovať inak, ale prečo si kaziť jazdu ?? Iné by to bolo v prípade keby ma vodič vytlačil alebo by zapríčinil môj pád, to by som už riešil inak, ale zatiaľ sa mi to za 17 rokov jazdenia po asfalte nestalo. Ja jazdím skôr defenzívne, pretože ja som ten zraniteľný na ceste a bude mi úplne zbytočné ak budem mať na ceste prednosť, keď ma aj tak nejaký nepozorný šofér trafí....on skončí v base a ja pod drnom (aj so svojou pravdou).
29.03.2013 - 12:09:17
00
co sa tika presnosti v jazde...aj tak vzdy brzdim presne pre to ze vodici su nevyspytatelny...ale tento ma skoro zotrel z cesty a to mi nedalo nieco mu neukazat....o
29.03.2013 - 12:25:51
00
a ohladom toho kasera....ktory je lepsi original na ludi alebo ten na psov?? chcem co najucinnejsi :-D
29.03.2013 - 12:33:15
00
No udajne ten na psov. Zatial som neskusal ani jeden.
29.03.2013 - 13:06:40
00
uz si ho otestoval? :D Mam ho tiez, len neviem ake ma ucinky.

Zatiaľ nebolo potrebné, ja som mierumilovný na ceste a opatrný v lese, problémom sa radšej vyhýbam :)
29.03.2013 - 18:42:55
00
Lepsi je proti zvieratam. Proti ludom sa pouziva slzny plyn(CS), proti zvieratam technicke korenie(pepper)(nemalo by sa pouzivat proti ludom, ale kde ide o tvoj krk tak radsej volit ucinejsie).CS dost casto nema ucinok na silnejsie osoby, osoby pod vplyvom nejakych latok a podobne.
Rozdiel je este ci ide o sprej (rozprasovac a oblak plynu) alebo o tekutu strelu (prud hustej tekutiny - technickeho korenia). Odporucam strelu, treba sice presnejsie mierit ale podstatne mensia sanca ze zasiahnes sam seba aj vo vetre.
Ale ked ide o tak blizky kontakt tak to uz je otazne ci nepostriekas aj sam seba....to skor volit paralizer, daju sa kupit aj o velkosti pera. Minimalne na to aby agresol upustil od skrtenia to staci.

Predstavovat si nieco a potom ocakavat ze ked sa ta situacia stane tak budes reagovat tak ako si si to predstavil je nezmysel. To skor nejaky kurz sebaobrany alebo sparing-partner a v regulovanom prostredi si to nacvicit.
29.03.2013 - 22:37:24
00
to nie je o tom ci mas nieco na obanu pri sebe, to je o tom ci si ochotny (schopny) ozaj sa fyzicky branit, so vsetkym co ku tomu patri. je uplne jedno ci ovladas nejaky bojovy sport, ci mas pri sebe kaser, alebo inu "pomocku", dolezite je mat gule na to postavit sa niekomu, ak nie si ochotny sa s niekym sa ozaj pospinit, nema zmysel uvazovat o nejakom fyzickom odpore.
30.03.2013 - 08:02:44
00
zas u nas nieco take spravit "utocnikovi" nemusi byt zial moc takticky spravne do buducnosti..
ked je niekto idiot tak sa nabuduce moze pomstit este horsim sposobom, zial aj Bratislava je dost mala na to aby si dakto zapamatal bicykel a tvar cloveka...
30.03.2013 - 09:09:11
00
zas nenecham sa tam zaskrtit....tam by sa mi docela hodil...takto som ho len horko tazko od seba odsotil...nastastie kedze som bol vyssi mal som dlhsie ruky a ked som ich vystrel uz na mna nedociahol....nachvilu...mat nieco take v drese by sa mi v tej chvili naramne hodilo... :-)
30.03.2013 - 09:18:33
00
asi nemas vela skusensti s realnym konfliktom, nikdy sa to nevyvyja idealne a uz vobec nie ked uz ste na dosah...kym sa hrabes vo vrecku moze sa hocico stat, ked nieco vytiahnes moze sa to v tej mele lahko otocit proti tebe
skuste uvazovat opacne, co ak ma aj on kaser?
na intraku sme dakedy z nudy skusali slzak, normalne sme sa postavili a nechali si to streknut do tvare, bola to hroza, neskor potom este niekoho napadlo zo srandy skusit bez mojho suhlasu, to uz vobec neboli idealne podmienky, sice som schytal zasah, ale uz vobec nebol priamy do tvare, potom som mu chytil ruku a striekalo sa kade tade, na sracky boli vsetci naokolo.... ved si to skuste :D
30.03.2013 - 10:31:26
00
nejaky dedinsky chmulo s kaserom nechodi....a ja som mal dost casu hrabat sa vo vreckach....vravim ze som sa pokusal mobil vybrat...len v rukaviciach sa mi smykal....ale ked je teplejsie tak nenosim lyziarske rukavice :-D
30.03.2013 - 10:50:25
00
Z vrecka sa ten spray ťažko tasí, hlavne ak máš na sebe hrubé rukavice. (Keď sa oproti tebe rozbehne pes, (nakoniec aj človek) hodí sa každá sekunda naviac.)
Presne ten Anti Dog čo tu bol spomenutý nosím na popruhu batoha - dá sa odtiaľ veľmi rýchlo tasiť + je tam ešte jeden veľmi príjemný bonus. Spray síce nosím hlavne proti psom, no už len tým že ho nosím viditeľne, odradím od prípadného konfliktu aj väčšinu potenciálnych ľudských útočníkov, čo je ďaleko výhodnejšie ako pustiť sa do konfliktu a následne spray použiť.
30.03.2013 - 10:51:55
00
ak sa uz chystas na realnu potycku, tak v prvom rade nepodcenuj
ps: ja som z dediny a niekedy nosim :D
30.03.2013 - 10:56:36
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up