Presne 🤣 ale ja sa nestazujem, mne to vlastne vyhovuje ze ludia su blbci a radia sa hned 😅 presne ako ty sa bezproblemov zaradim az na konci daneho pruhu a usetrim kopec casu
Ja sa tiež nesťažujem, ak som v tom pripojovacom. Ale ak som v priebežnom, tak predo mňa sa bežne natrepe dosť ľudí...
Žiaľ, od každodennej práce ma vyrušili zlé správy, ktoré sa týkajú nás všetkých. Moju dobrú priateľku Eriku zrazilo v piatok večer počas tréningu na bicykli auto. Páchateľ namiesto toho, aby ponúkol pomoc, odhodil Erikino telo v bezvedomí do jarku aj s bicyklom a odišiel z miesta. Jej telo sa našlo v sobotu ráno (cez noc pršalo, bol 8 stupňov). V ohrození života ju previezli do nemocnice. O Erike môžem napísať, že je neuveriteľne pozitívna osoba, ktorá ročne po robote najazdila 25 000 kilometrov na bicykli a má velké zásluhy na organizacii novozámockého cyklistického života (FB: NZCykloPartak). Ja sám som s ňou spolupracoval na viacerých projektoch, pomahala aj pri preklade webovej stránky MTBIKER do maďarčiny. Erika je v lete dobrovoľníčkou v táboroch pre zdravotne postihnuté deti. Celím srdcom a dušou žije cyklistikou a dobrovolníckou činnosťou. Momentálne leží v nemocnici v umelom spánku. Bojujú za jej život. Vyšetrenie prebieha po neznámom vodičovi. Dnes večer pozrite správy v televízii JOJ a cez týždeň sa tomuto hroznému prípadu budú venovať aj ďalšie médiá. Prosím, ak môžete, informujte o tomto prípade verejnosť. Napriek k tomu že novela zákona o odporúčaní minimálnej vzdialenosti 1,5 m existuje, cyklisti na cestách sú stále denno-denne v nebezpeči a ohrozený. V nedeľu v Nových Zámkoch bude cyklopochod na jej podporu o 17:00. Prídte, nech je tam dav ľudí, aby aj na vyšsej úrovni začali zaoberať vážnejšie s našim problémom! Ďakujem za prečítanie. https://www.facebook.com/KRPZNR/posts/pfbid02VMHVsY8MaE9uy3vj1VPJhPkZhve5xp7nLcP3a98KaRYsg8hegEezCrYHaFsP69A8l (edited)
Myslíš ten dopravný majsterštyk, keď sa nájazdy na kruháč tesne pred ním križovali s výjazdmi? Na štyroch miestach?
Ma to svoje vyhody (a nevyhody ako kazde riesenie), aj ked si to nemyslis. Len ono to uz nefungovalo, pretoze tam napchali stopky a pruhy dali na 1 kvoli busom.
Veď to nefungovalo nikdy. Tie úplne zbytočné križovatky nájazdov a výjazdov boli generátory nehôd, odkedy to postavili. A to bolo áut menej snáď rádovo.
Celkovo si všímam, že Slovensko je nedozierna studňa nápadov, ako zmrviť kruhové objazdy
Dnes som mal "vtipny" zazitok s rakuskym policajtom. Idem po ceste v obci, za mnou polizei dodavka, vystrcim vcas a jasne lavu ruku a ukazujem zmenu smeru jazdy vlavo. Ked opatovne uchopim barany a chystam sa odbocit, dodavka prida a predbehne ma. Skoro som odpadol...
Ja som mal dnes zase vtipný zážitok s vodičom bmw, ktorý si myslel, že smerovka je vseliek a keď ju použije, tak môže jazdiť krížom krazom ako chce a kde chce. Ale teda aspoň ju použil, len zabudol, že bol v pripajacom pruhu a že z neho vybocil ešte ďaleko predtým, než mu to značenie umožňovalo. Tak som mu teda blikol diaľkovými a to ho tak neskutočne podrazdilo, že išiel vedľa mňa od výjazdu na obchvat za avionom až po Bajkalsku a mal chuť sa rozprávať. Tak som ho vzal k McDonald's na Prievozskej, kde zablokoval vjazd do umyvarky a išiel mi vysvetliť aký je on inteligentný a ja hlúpy, ked som mu zablikal. Na otázku, že prečo on blikal na mňa, keď sa mi lepil nasledne na zadok, mi odvetil, že výhradne preto, že som naňho zablikal ja (vtedy som nemal kam uhnut - predo mnou auto, vedľa mňa kamión a zatiaľ nemám lietadlo)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja sa tiež nesťažujem, ak som v tom pripojovacom. Ale ak som v priebežnom, tak predo mňa sa bežne natrepe dosť ľudí...
https://www.aktuality.sk/clanok/7zPAFiw/policia-hlada-vodica-ktory-pri-bajci-zranil-cyklistku-je-po-operacii-v-umelom-spanku/
https://www.facebook.com/KRPZNR/posts/pfbid02VMHVsY8MaE9uy3vj1VPJhPkZhve5xp7nLcP3a98KaRYsg8hegEezCrYHaFsP69A8l (edited)
Urcite to uhadnes, nedaj sa
Ma to svoje vyhody (a nevyhody ako kazde riesenie), aj ked si to nemyslis. Len ono to uz nefungovalo, pretoze tam napchali stopky a pruhy dali na 1 kvoli busom.
Celkovo si všímam, že Slovensko je nedozierna studňa nápadov, ako zmrviť kruhové objazdy
Nedávam to lto, budeš mi to musieť vysvetliť.
https://www.topky.sk/cl/11/2501785/HROMADNA-nehoda-na-D1--Policia-zverejnila-odstrasujuce-VIDEO--cele-to-odstartovala-rutiaca-sa-zena-v-hmle
Videá v článkoch.