Možno trochu konšpirujem, ale to auto mi veľmi pripomína vládne limuzíny. Kto bol vodič? Kto sa tam viezol? Keď sa stala tragédia pri Starom Rozhlase, veľmi rýchlo sme vedeli, kto bol za volantom a rýchlo skončil vo vyšetrovacej väzbe. Teraz je nejako ticho, keby chceli niečo ututlať, vyzeralo by to nejako takto.
Jaroh tieto 2 úseky sú bezpečne pre bikera jazditeľné iba v čase minimálnej premávky. Určite sa tam nejazdí dennodenne na bikoch, lebo miestni vedia aká je tam situácia v ***** Za volantom sedia zvieratá ktoré sa chcú čo najskôr dostať do cieľa a to sa vylučuje s pocitom aký chceš mať keď sa o cestu delíš s autami.
Sú to v podstate hlavné ťahy do mesta z tých smerov.
Možno trochu konšpirujem, ale to auto mi veľmi pripomína vládne limuzíny. Kto bol vodič? Kto sa tam viezol? Keď sa stala tragédia pri Starom Rozhlase, veľmi rýchlo sme vedeli, kto bol za volantom a rýchlo skončil vo vyšetrovacej väzbe. Teraz je nejako ticho, keby chceli niečo ututlať, vyzeralo by to nejako takto.
Úprimne dúfam, že nemáš pravdu. Ale Tarabu museli v sobotu náhle operovať.
Az na 5 rokov...
Omg. Henten nejaky hokejista ci co to bol kopol policajtku do kolena a dali mu tusim 12 rokov.
Tu niekto zrazi a zabije cloveka, snazi sa zbavit auta a dostane max 5 😄 to je vysmech
v usa ta zastrelia uz len preto ze sa citi ohrozeny ten cajt ktory ma vycvik a zbran. kludne zastreli leziaceho chalana na zemi lebo sa mu nezda ako pohol rukou, to je chora krajina nie vhodna ako priklad
napísal som to zjednodušene,u nás sú zeleným zbrane k ničomu a radšej sa nechajú dokopať a skončiť ako invalid.slováka vyliečia len drastické finančné postihy a nie väzenie.
Vidím, že aj tu sa nájdu ľudia, ktorí veľmi rýchlo zhodnotia - bez akýchkoľvek znalostí o skutočnosti - že kto bol za volantom. Ak neviete, čo sa naozaj stalo, tak sa radšej zdržte komentára. Nebuďte ako "oni". Hocikomu sa môže stať niečo. Uštipnutie osou, infarkt, iné zdravotné problémy.
Bez ohľadu na všetko, život to chalanovi nevráti. My ostatní sa z toho len poučme, a ísť radšej dlhšie, ale bezpečne.
A inak áno, na fotkách to vyzerá ako vládna limuzína, a vodiči tých áut občas jazdia naozaj bezohľadne a rýchlo. Že nie je žiadna správa o vodičovi toho auta tiež nahovára, že by to mohlo byť vládne auto (alebo teda niektorej z vládnych inštitúcií). Ale to je čistá špekulácia.
Po autonehode, pri ktorej počas víkendu zomrel v Bratislave pred výjazdom na most Apollo 23-ročný cyklista, obvinili 38-ročného vodiča Audi Petra C. z okresu Dunajská Streda z trestného činu ublíženia na zdraví. Stíhať ho chcú väzobne.
„Keďže vyšetrovanie aj naďalej pokračuje, bližšie informácie k prípadu poskytneme, až keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní,“ informovalo krajské riaditeľstvo PZ.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sú to v podstate hlavné ťahy do mesta z tých smerov.
Úprimne dúfam, že nemáš pravdu. Ale Tarabu museli v sobotu náhle operovať.
https://dennikn.sk/minuta/4212369/?ref=mwat
Omg. Henten nejaky hokejista ci co to bol kopol policajtku do kolena a dali mu tusim 12 rokov.
Tu niekto zrazi a zabije cloveka, snazi sa zbavit auta a dostane max 5 😄 to je vysmech
Mám skúsenosť, že polícia nehodu dokumentovala cca 2,5 kodiny: foto, merania...
O niekoľko dní si to zopakoval súdny znalec. Polícia mu asistovala.
Šlo o vážnu ujmu na zdraví s trvalými následkami. Všimol som si, že v takýchto prípadoch dokumentujú dlho/precízne/podrobne.
Bez ohľadu na všetko, život to chalanovi nevráti. My ostatní sa z toho len poučme, a ísť radšej dlhšie, ale bezpečne.
A inak áno, na fotkách to vyzerá ako vládna limuzína, a vodiči tých áut občas jazdia naozaj bezohľadne a rýchlo. Že nie je žiadna správa o vodičovi toho auta tiež nahovára, že by to mohlo byť vládne auto (alebo teda niektorej z vládnych inštitúcií). Ale to je čistá špekulácia.
„Keďže vyšetrovanie aj naďalej pokračuje, bližšie informácie k prípadu poskytneme, až keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní,“ informovalo krajské riaditeľstvo PZ.