Ale aj my máme silný kaliber medzi cyklistami tiež. Sám generálny prokurátor. :lol:
29.10.2024 - 10:52:18
00
arrow_leftduves napísal:
500€?

Vymeň si klávesnicu. Vynecháva ti nula. :-)

https://motocykle.bazos.sk/inzerat/170899707/yamaha-virago-535-top-stav.php
29.10.2024 - 11:04:34
01
-vidim ze vacsina ste berta poznali osobne. pojazdil som na motorke tento rok viac ako na bicykli (co je smutne samozrejme). ale vidim ze vase vyjadrovanie level sucasny priemier no ved presne asi sme tu mali dospiet.
-ano namiesto auta mohol byt cyklista dobre ze nebol. na apolo mohol byt tiez motorkar namiesto cyklistu, ale to by vas netrapilo pretoze to by bol IBA motorkar.
-no nevadi nebudem sa sponovat. zial narod sme taky ze taky isty ako joli, dedko duves vas su plne moto facebook skupiny len nadavajucich na cyklistov.

-inak mal som niekolko videi z PK baby ako sa srnky pasu popri zvodidlach ale to su asi tie uz ohluchnute.
-za hluk na autach, motorkach by som kludne daval pokuty. ako to funguje v nemecku. zial ako narod podobnym zmyslanim tam nikdy nedospejeme.
-kice velka pravda
29.10.2024 - 11:06:48
01
Uniká ti jedna vec. Každý jeden motorkár alebo autičkári čo sa sprovodí zo sveta svojou blbosťou je výhra pre cyklistov. Tu je jedno či toho cyklistu trafí auto alebo motorka. Ten cyklista vždy ťahá za kratší koniec. Tu bolo šťastím teraz, že motorkár trafil dodávku. Inak by ten pohreb mal najskôr cyklista. Takto si to našťastie odniesli iba plechy pri tom vodičovi, ktorý v tom bol nevinne na Babe.
No a motorkár? Čo mám akože ľutovať, za chyby sa platí a niekedy aj tou najvyššou cenou.
Napíš mi jednu aspoň moju citáciu, kde píšem, že im prajem smrť na ceste.
Nie neprajem, toto so totižto darwinov výber preoseje sám.
29.10.2024 - 11:16:40
01
Ja by som to inak napísal. Aj niekto bicykluje, robí to pre šport. Jazdenie na motorke má akú pridanu hodnotu? Teraz odmyslime tych par jedincov, čo na tom dochádzaju do práce, na nakupy...
29.10.2024 - 11:40:49
01
je to rovnaky sposob vyvetrania hlavy ako bicykel. fyzicku aktivitu si z toho kludne odmysli. na motorke 100km okruh cez donnerskirchen bol neskutocny relax aj ked cely cas striktne v medziach MPR.

rok ma to bavilo na 650ke supersporte. po tretom "close calle" som si povedal staci a sadol naspat na bicykel. ten je kua bezpecnejsi... fyziku neodrbes. rychlost este nikoho nezabila. nahle zastavenie ano...

Prílohy:

Honda.jpg
Honda.jpg 159.73 KiB thumb_up0thumb_down

29.10.2024 - 11:54:53
03
A takto si vetraju hlavy v číne https://tv.idnes.cz/zahranicni/spirala-silnice-sever-cina-pripominat-horska-draha.V241029_111410_idnestv_anka
29.10.2024 - 12:02:08
00
Keď vidím ako niektorí strava "pretekári" jazdia po lesoch segmenty bezohľadne k peším turistom, mám podozrenie, že motorkári majú nejakú podobnú app a zbierajú KOM-y tiež.
29.10.2024 - 12:09:27
05
arrow_leftduves napísal:
...Jazdenie na motorke má akú pridanu hodnotu?...

Takú istú, ako jazdenie na bicykli, behanie, futbal, chodenie na ryby alebo vyšívanie. Niektorých ľudí to baví a majú to ako hobby. To že sa pán zabil na motorke ešte neznamená, že "pretekal," prípadne že všetci motorkári sú na cestách automaticky arogantné hovadá...
29.10.2024 - 13:17:05
06
Len to, ze sa zabil na Babe evokuje, ze aj skusal, co to da a jazdil aj hranu. RIP.
29.10.2024 - 13:23:53
05
arrow_leftaJoN napísal:
... mám podozrenie, že motorkári majú nejakú podobnú app a zbierajú KOM-y tiež.

Ešte keď som jazdil na Babu, tak som niekoľkokrát zažil v bufete motorkárov, ako si pomeriavali cicinky, pardón, dosiahnuté časy. Tí, čo mali kratšiu (slabší čas) sa vyhovárali, že sa im tam motali autá, cyklisti...
Vtedy však ešte ani cyklisti Stravu nemali, teraz možno majú aj motorkári.
29.10.2024 - 13:40:34
20
Prečo by to malo niečo evokovať? Je veľa vecí, prečo sa mohol zabiť. Môžu byť od vecí za ktoré nemôže (dostal šmyk na bordeli na ceste, vyhýbal sa srnke), až po že to hnal na hranu.
29.10.2024 - 13:46:16
00
Niektorí ľudia si holt myslia že majú furt dvadsať
29.10.2024 - 13:51:25
00
arrow_leftJoKo napísal:
Tí, čo mali kratšiu (slabší čas) sa vyhovárali, že sa im tam motali autá, cyklisti...

To svine, čo sa im tam čo majú motať!
29.10.2024 - 13:51:42
00
arrow_leftJoKo napísal:
Ešte keď som jazdil na Babu, tak som niekoľkokrát zažil v bufete motorkárov, ako si pomeriavali cicinky, pardón, dosiahnuté časy. Tí, čo mali kratšiu (slabší čas) sa vyhovárali, že sa im tam motali autá, cyklisti...
Vtedy však ešte ani cyklisti Stravu nemali, teraz možno majú aj motorkári.

Jasné že sú aj takí motorkári. Akurát označovať ich všetkých ako "doborvoľných darcov" a systematicky na nich 3.14čovať nie je imho o nič lepšie, než škatuľkovať cyklistov ako tých, čo jazdia na červenú, viacerí vedľa seba a v lese pomedzi turistov naháňajú KOMy.

Ako píše Jano1987, tá nehoda mohla mať x rôznych príčin, tie náznaky tu od niektorých, že si za to môže sám lebo šiel jak debil sú teda imho trochu predčasné. Ak teda páni nemajú nejaké ďalšie informácie, ktoré v médiách neodzneli.
29.10.2024 - 14:00:30
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up