Ja na cestaku na R2 nevidim ziaden problem. Krajnica je dostatocne siroka...toho casu pekne popratana. Autam do pruhu by som sa velmi netlacil, kedze na to nie je ziaden dovod.
Az kym neprides na odbocku na Ludvikov Dvor. Pravy pruh prechadza do krajnice a zabera celu krajnicu az po travnik - pokracujes nim rovno alebo odbocujes na Ludvikov Dvor. Lavy pruh prechadza do povodne praveho a vytvara sa treti, odbocovaci vlavo pre ktory tam povodne miesto nebolo na cestu do Hanisky. To je R2.
Nastastie je tam 40 ale....
CraObsbudem len musieť počkať..kolegovi ochorela priatelka a tento víkend zostáva robiť operku pre syna... keď vyzdravie hádžeme cesťák do auta a ideme to dať
k tej R2 KE - USS
kopírovane z FB: INFO: Pred pár dňami bol zrazený kamiónom cyklista - jeden z nás na 4-prúdovke do USS.
Išli dva kamiony za sebou, prvý sa mu vyhol, druhý nezareagoval a bokom ho odrazil do jarku.
Teraz je to obchádzková trasa pre TIR z dôvodu uzavretej križovatky pri VSS a pri odbočke na Hanisku sú dočasné (žlté) tri pruhy a veľmi zúžená krajnica..tak POZOR!
+++Ten zrazeny cyklista je ešte na vyšetreniach ale podľa polície tam nemal čo robiť (cesta pre motorové vozidlá) a podľa poisťovne nedostane žiadne odškodné!!!+++++
Otazka je, aky bude dopad. Na zapade by postavili cyklochodnik vedla cesty na uz vybudovanych panelkach pre polnohospodarov. My budeme radi, ked to policajti nechaju tak a zachovaju status quo.
nechce sa mi to prepisovať takže sem len okopčím môj príspevok z Pezinskej skupiny na FB...
TY negramotný imbecil!!! Kto ti dal vodičák??? Hlavne že máš slnečné okuliare na ksichte ale to že tam máš pred sebou značku daj prednosť v jazde to si si nevšimol že?! A ešte máš tolko drzosti hučať po mne že ty si na hlavnej?!!!
Našťastie som sa za tie roky naučil na bajku predvídať a myslieť aj za podobných bezmozgov ako si ty!
tak naschvál som si dal ešte jedno kolečko a nafotil ti križovatku pri pumpe OMV / kaufland.
Lekcia o dopravných značkách číslo 1.
Fotka číslo 1:
Vodič tohto červeného zázraku PK 163 CU išiel z pezinka smer grinava a odbočoval za pumpou OMV ku kauflandu fotka číslo 1. Na hlavnej by si bol len ak by si pokračoval rovno smer GRINAVA!!!
Fotka číslo 2: Smer ktorým som išiel ja na bicykli z grinavy do PK s tým že som odbočoval ku kauflandu.....ja som na hlavnej vodič tam má myslím si že dosť velkú značku ktorý pako prehliadol!!!
Miso a s dotycnym si si to vysvetlil? Na policiu si to oznamil?
Ak nie, tak byt majitelom auta podam na teba oznamenie za ohovaranie pripadne §49 zakona o priestupkoch.
Si uz konecne niektori uvedomte, ze zivot sa zije mimo fb a internetu!
Porusenia zakona sa riesia cez policiu, nie takto. Za prve dotycny o tom nevie a preto sa nezmeni, za druhe koledujete si o pekne problemy.
Ale p.cu na policiu. Mal mu predsa odkopat vsetky spataky (teda aspon styri), este predtym ho vytiahnut z auta a zlozit ho celovicou (ved ma helmu), potom mu zahodit kluce od auta do pola a na zaver ho ritulane ostat iontakom z bidonu. Takto predsa riesi tieto situacie spravny forista !
misopetrovic nerobim si srandu z teba, naozaj, uprimne. Tym ze jazdim denne do/z prace si podobnych ***** uzijem do sytosti, takze ta uplne chapem. V BA je clovek (aj pre policajtov) za ***** uz aj ked mu vadi auto zaparkovane na cyklochodniku...
na mňa podáš trestné oznámenie? a z akého dôvodu? hádam henten ***** nepozná predpisi a ohrozil ma... za ohováranie? ohováranie by to hádam bolo ak by sa "skutok nestal"..ale ten sa stal...
na mieste som si to s ním vysvetlil kedže odbočil hneď ku kauflandu tak som odbočil aj ja...stiahol okienko a hovorím mu že či nevidel že ja som tam na hlavnej.. on ma vyfakoval prostredníkom a slovami že na hlavnej je on.... to je proste ten tip ktorému to nevysvetlíš...
na cesťáku mám najazdené tisíce Km v okolí BA.. na horáku tiež... a preto našťastie predvídam a po odbočení som šiel pre istotu po lavom okraji môjho pruhu.. ísť po pravom tak ma henten drbo zotne k zemi....
Jj mna vcera dialkovy autobus v meste (Nam. sv Anny v TN - uzka testa) obiehal tak, ze by som mu mohol vymenit ziarovku na smerovke... 15cm. Aspon sa vycvicim v rovnovahe, nema cenu sa rozculovat a kazit si den.
Miso nechapes jednu vec. Oplacas priestupok priestupkom a doplatis na to jedine ty. Si nasraty, kto by nebol ale stale treba aj mysliet inak si to odskaces ty! Tieto hry treba vediet hrat. Ty si mal vytocit 158, pockat na hliadku a trvat na podani oznamenia.
Ver ze viem co vravim, je to moj denny chlieb...
§ 49
Priestupky proti občianskemu spolunažívaniu
(1) Priestupku sa dopustí ten, kto
a) inému ublíži na cti tým, že ho urazí alebo vydá na pos-
mech,
b) inému z nedbanlivosti ublíži na zdraví,
c) úmyselne uvedie nesprávny alebo neúplný údaj pred
štátnym orgánom alebo pred organizáciou za účelom
získania neoprávnenej výhody,
d) úmyselne naruší občianske spolunažívanie vyhráža-
ním ujmou na zdraví, drobným ublížením na zdraví, nepravdivým obvinením z priestupku, schválnosťami alebo iným hrubým správaním.
(2) Za priestupok podľa odseku 1 písm. a) možno uložiť pokutu do 1000 Kčs a za priestupok podľa odseku 1 písm. b) až d) pokutu do 3000 Kčs.
povedz mi čo som porušíl tým že som napísal to ako to bolo?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nastastie je tam 40 ale....
Toto by som nevidel ako problem, ked s Rohatkou skoncis, bude akurat
Jasne, vsak cyklista je vodic nemotoroveho vozidla predsa
kopírovane z FB:
INFO: Pred pár dňami bol zrazený kamiónom cyklista - jeden z nás na 4-prúdovke do USS.
Išli dva kamiony za sebou, prvý sa mu vyhol, druhý nezareagoval a bokom ho odrazil do jarku.
Teraz je to obchádzková trasa pre TIR z dôvodu uzavretej križovatky pri VSS a pri odbočke na Hanisku sú dočasné (žlté) tri pruhy a veľmi zúžená krajnica..tak POZOR!
+++Ten zrazeny cyklista je ešte na vyšetreniach ale podľa polície tam nemal čo robiť (cesta pre motorové vozidlá) a podľa poisťovne nedostane žiadne odškodné!!!+++++
TY negramotný imbecil!!! Kto ti dal vodičák??? Hlavne že máš slnečné okuliare na ksichte ale to že tam máš pred sebou značku daj prednosť v jazde to si si nevšimol že?! A ešte máš tolko drzosti hučať po mne že ty si na hlavnej?!!!
Našťastie som sa za tie roky naučil na bajku predvídať a myslieť aj za podobných bezmozgov ako si ty!
tak naschvál som si dal ešte jedno kolečko a nafotil ti križovatku pri pumpe OMV / kaufland.
Lekcia o dopravných značkách číslo 1.
Fotka číslo 1:
Vodič tohto červeného zázraku PK 163 CU išiel z pezinka smer grinava a odbočoval za pumpou OMV ku kauflandu fotka číslo 1. Na hlavnej by si bol len ak by si pokračoval rovno smer GRINAVA!!!
Fotka číslo 2: Smer ktorým som išiel ja na bicykli z grinavy do PK s tým že som odbočoval ku kauflandu.....ja som na hlavnej vodič tam má myslím si že dosť velkú značku ktorý pako prehliadol!!!
Ak nie, tak byt majitelom auta podam na teba oznamenie za ohovaranie pripadne §49 zakona o priestupkoch.
Si uz konecne niektori uvedomte, ze zivot sa zije mimo fb a internetu!
Porusenia zakona sa riesia cez policiu, nie takto. Za prve dotycny o tom nevie a preto sa nezmeni, za druhe koledujete si o pekne problemy.
misopetrovic nerobim si srandu z teba, naozaj, uprimne. Tym ze jazdim denne do/z prace si podobnych ***** uzijem do sytosti, takze ta uplne chapem. V BA je clovek (aj pre policajtov) za ***** uz aj ked mu vadi auto zaparkovane na cyklochodniku...
na mieste som si to s ním vysvetlil kedže odbočil hneď ku kauflandu tak som odbočil aj ja...stiahol okienko a hovorím mu že či nevidel že ja som tam na hlavnej.. on ma vyfakoval prostredníkom a slovami že na hlavnej je on.... to je proste ten tip ktorému to nevysvetlíš...
na cesťáku mám najazdené tisíce Km v okolí BA.. na horáku tiež... a preto našťastie predvídam a po odbočení som šiel pre istotu po lavom okraji môjho pruhu.. ísť po pravom tak ma henten drbo zotne k zemi....
Ver ze viem co vravim, je to moj denny chlieb...
Priestupky proti občianskemu spolunažívaniu
(1) Priestupku sa dopustí ten, kto
a) inému ublíži na cti tým, že ho urazí alebo vydá na pos-
mech,
b) inému z nedbanlivosti ublíži na zdraví,
c) úmyselne uvedie nesprávny alebo neúplný údaj pred
štátnym orgánom alebo pred organizáciou za účelom
získania neoprávnenej výhody,
d) úmyselne naruší občianske spolunažívanie vyhráža-
ním ujmou na zdraví, drobným ublížením na zdraví, nepravdivým obvinením z priestupku, schválnosťami alebo iným hrubým správaním.
(2) Za priestupok podľa odseku 1 písm. a) možno uložiť pokutu do 1000 Kčs a za priestupok podľa odseku 1 písm. b) až d) pokutu do 3000 Kčs.
povedz mi čo som porušíl tým že som napísal to ako to bolo?