a preco nie?? ked mozem dostat nieco so zlavou tak nemusim platit plnu sumu ne??a aj tak si vecsina obchodou dava cca 15% z ceny len tak na zhadzovanie...kto si zapita dostane a kto sa neozve preraba...dokonca sa mi raz stalo,ze mi sami ponukli zlavu (prisiel som do obchodu pytat sa na vidlice a mali manitou nixon elite a skor nez som sa spytal na cenu mi povedal,ze mi na nu moze dat zlavu 3 litre... ) clovek potom zostane prekvapeny ako u nas funguje biznis....
Všetkým vám to príde prirodzené, tak sa ešte opýtam, handrkujete sa aj v Tescu alebo v iných obchodoch príp. reťazcoch? Tam možno robia s ešte väčšími maržami (vysoká marža je argument väčšiny diskutujúcich...).
No ja si myslim ze v Tescu sa neoplati handrkovat, lebo tam ti nikto zlavu neda... (na beton) Kto by ti mal poskytnut zlavu? Predavacka? Alebo kto? Zato v bikeshopoch ti obchodnik zlavu da, lebo potom vie, ze k nemu prides aj nabuduce...
Neporovnavaj Tesco a bikeshopy....keby mali v kazdom shope take trzby ako v tescu tak by sa s tebou tiez nikto nesral...pri bicykloch ide o zakaznika...nie o masu zakaznikov!!Mna napriklad ohromuje ako moze byt cena prilby napr 661 comp na SR okolo 3000 kde v USA (alebo proste v zahranici) je cena pod 2500...tak toto nechapem...
preco nie? lebo nakupujem priamo od dovozcov tak to nemusim riesit.
bonecrasher, preco je i nas maso lacnejsie ako v rakusku ci nemecku?.... tak toto nechapem
Nie my sme posilnili ale oni padli!!! Vsetkému ruzovému co sa u nás vraví never!! ked sme takí silní, preco ked klesne ceska koruna klesne aj nasa? a na ceny u nás to nemá aj tak dopad, kto chce zlavu da a kto nie tak nie!!! a dolar ani rubla tomu nepomôže!!!
chlapi, nic v zlom, ale co keby ste mi davali 25% z vasej vyplaty? neviem ako by ste sa tvarili...ked chcete hocico predavat potrebujete za mesiac poplatit x faktur za rozne polozky...jedna z nich je napriklad najom...skuste si zistit v akych sumach sa pohybuje...porozmyslajte co dalsie treba platit, treba sa za nieco najest, niekde prespat,atd...a potom mozno zistite o com to je...
na veci na bike nie lebo mam svoju stalu predajnu kde chodim a tam mi oni sami davaju celkom slusne zlavy.
a inac ak sa jedna o nieco drahsie opytam sa, preco nie, ved tym clovek nic nepokazy
Je dobrym obchodnickym zvykom ponukat tovar za vyssie ceny a kazdemu zaujemcovi povedat, ze: "Pre vas specialne dam 3% dole". Robi sa to vselikde. Vsetci predajcovia aut povedia: metalizu vam dame zadarmo. Ja si zlavy pytam a vo vacsine ich dostanem. Aspon par percent.
Je dobrym obchodnickym zvykom ponukat tovar za vyssie ceny a kazdemu zaujemcovi povedat, ze: "Pre vas specialne dam 3% dole". Robi sa to vselikde. Vsetci predajcovia aut povedia: metalizu vam dame zadarmo. Ja si zlavy pytam a vo vacsine ich dostanem. Aspon par percent.
chlapi, nic v zlom, ale co keby ste mi davali 25% z vasej vyplaty? neviem ako by ste sa tvarili...ked chcete hocico predavat potrebujete za mesiac poplatit x faktur za rozne polozky...jedna z nich je napriklad najom...skuste si zistit v akych sumach sa pohybuje...porozmyslajte co dalsie treba platit, treba sa za nieco najest, niekde prespat,atd...a potom mozno zistite o com to je...
Tak kto ti kaze predavat!!! Nie je to ani fyzicky ani psychicky narocna praca tak nemozes od nej ockavat nejake vysoke zisky.
Premna by bolo najlepsie keby zidany maloobchodnici neboli a bolo by viac skladov kde by som aj ja bezny smrtelnik mohol chodit nakupovat za take ceny ako maloobchodnici t.j. v priemere o 35 percent nizsie!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sak na niektore polozky maju v bikeshopoch az 60 percentne marze tak preco nehandlovat....
bonecrasher, preco je i nas maso lacnejsie ako v rakusku ci nemecku?.... tak toto nechapem
a inac ak sa jedna o nieco drahsie opytam sa, preco nie, ved tym clovek nic nepokazy
Sorry Buro, ale toto je blbosť.
Sorry Buro, ale toto je blbosť.
ako kde...
Tak kto ti kaze predavat!!! Nie je to ani fyzicky ani psychicky narocna praca tak nemozes od nej ockavat nejake vysoke zisky.
Premna by bolo najlepsie keby zidany maloobchodnici neboli a bolo by viac skladov kde by som aj ja bezny smrtelnik mohol chodit nakupovat za take ceny ako maloobchodnici t.j. v priemere o 35 percent nizsie!