Ahoj,len tak zo zaujimavosti,nie ze by som ja sam mal take ambicie,ale kedze vazim cez 90kg, zaujimalo by ma,ci je v uzsej spicke pro Xc/enduro zavodnikoch aj nejaky s vyssou hmotnostou?
tak je jasne ze spickovy sportovec bude mat pri akejkolvek vahe percento tuku niekde medzi 5-10%,,,
andrej...no co som pozeral,tak normal je okolo 175/vaha do 70kg??napriklad Jaro Kulhavy je vcelku vysoky 187,ale vaha stale pod 80kg
Ono to asi bude ako v maratone,aj ked svalnata postava s minimom tuku nebude mat sancu na dlhe trate.Teda aspon som takeho maratonca nevidel
ked bude chciet byt v spicke ,musi trenovat -tym sa vaha upravi nizsie,ak "konecna" nebude efektivna ,bud malo trenuje ,alebo uz telo-jeho cast ,dosiahlo svoj limit pri vahe-vykonnosti ...holt niekomu nie je dane byt na s***** v tom co ho bavi-kazdopadne sa bude citit lepsie s kazdym zhodenym kilom...pripadne vyuzit svoj najdeny potencial v inom odvetvi zivota
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak je jasne ze spickovy sportovec bude mat pri akejkolvek vahe percento tuku niekde medzi 5-10%,,,
andrej...no co som pozeral,tak normal je okolo 175/vaha do 70kg??napriklad Jaro Kulhavy je vcelku vysoky 187,ale vaha stale pod 80kg
Ono to asi bude ako v maratone,aj ked svalnata postava s minimom tuku nebude mat sancu na dlhe trate.Teda aspon som takeho maratonca nevidel