Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
mám 14x14 a tento rok som to nezväčšil vôbec 6 pomerne ľahko dostupných mi chýba do 16x16 a potom asi 10 do 18x18 ... viac už by som musel proste jazdiť aj tam kde nezvyknem jazdiť ... ale toto je také, že len musím pozbierať štvorce tam kde chodím
Pytal som sa vseobecne, netreba to riesit konkretne. Ano jasne, par metrov po poli nevadi, ale co ak je ten predmetny stvorec az ten dalsi.
V prvom rade maj ohlad na svoju bezpecnost, nasledne na legislativu a respekt sukromneho majetku.
V BA a sirsom okoli by si nemal mat nejaky vaznejsi problem s dostupnostou stvorcekov. Mozno jedine VO Turecky vrch z hladiska bezpecnosti a legislativy, NP Donau Auen s ohladom na zakaz s bikeom..a raz som tusim natrafil na oploteny pozemok.
Ako uz kolega bubbic spomenul , vyhybaj sa aj posiatym poliam a radsej sa tam vrat ked uz budu po zatve a hlavne suche.
Ak nechces riskovat zivot alebo porusit zakaz, radsej sprav kratky fake gps zaznam o oznac si ho na Strave ako sukromny.
dobremag ak to myslis vaznejsie tak napriklad ja mam plugin do chromu co zobrazuje statshunters tily na vsetkych beznych mapach. Na mapy.cz ked planujem trasu tak rovno vidim tily co uz mam prejdene a nove tily co planovanou trasou prejdem su inou farbou. Tam uvidis lahko premarnenu prilezitost. Ale nie som expert, len ked neviem kam a chcem sa pomotat kde som este nebol tak potrebujem nejaky ciel, zbieranie policok je jeden z cielov ale riesim to tak max 8x za rok.
Ved o nic nejde. Kazdy nech si fejkuje co chce. Ja osobne napriklad nahravam iba jazdy na bicykli. Napriklad taky Slovensky raj mam peso pochodeny krizom-krazom 20x, ale povedal som si, ze pesie tury nezapocitavam. Mozno raz...
Aj tak je to hlavne o objavovani novych miest. To ci ma niekto taky, ci onaky velky stvorec, je vedlajsie. Najradsej na Statshunters mam, ze vidim vsetky prejdene trasy na jednom mieste, cize je to taka sukromna heatmapa.
Tak nefejkuj a cakaj kym otvoria VO pre verejnost a mozno to bude skor ako skonci projekt Statshunters.com, Veloviewer, Strava.. . To uz je na tebe.
Aj s takymito "fake" zaznamami to ma podla mna vyznam.
Ten jeden chybajuci stvorcek vo VO nie je daleko od tej asfaltky co vedie od Gasparovej smerom ku KH, a po nej nemam problem jazdit i teraz v prisnejsom zakaze. Proste od nej len peso zidem kusok dole svahom.
jj pointa je objavit nove miesta a cesty, precvict si trosku orientaciu a navigaciu..ziskat nejake cenne cyklisticke skusenosti:
ako napriklad ked sa ti nalepi blato po prvych 10metroch na kolesa, tak to otoc a nepokracuj lebo tych zvysnych 500m budes nosit extra tazky bicykel so zaseknutymi kolesami na rukach...a nebudes to mat poriadne cim ocistit
Alebo Slnecnicove pole sa prekonava ovela horsie ako kukuricne
Pravidla su uz na jednotlivcovi. Ja som doteraz nemusel fakeovat ale Neusiedler na nafukovacke robit nebudem, to uz viem teraz
Hardcore obtiaznost je ze vsetky vyjazdy zacinas a koncis na rovnakom mieste. Toto tiez nesplnam, kedze vacsinu mojich stvorcov na severo-vychode tvoria cesty do Hlohovca, odkial sa vracam az o dva dni neskor. Ale aspon mam motivaciu vymysliet vzdy sice, dlhsiu cestu ale zato o to horsiu..
Mna viac bavila taka aplikacia kde bolo zapadne Slovensko a velke mnozstvo zaujmovych bodov. Kazdy ten bod bol inak ohodnoteny a ulohou bolo zbierat to gps v appke a odfotenim selficka na danom mieste. Bola free verzia a platena kde sa dalo nieco i vyhrat podla suctu nazbieranych bodov (to hodnotenie). Vo firme sme raz mali moznost mat tu platenu verziu tak som jeden rocnik drtil. Tie selficka som musel prehltnut ale celkovo to bolo fajn v planovani vyjazdov na zaujimave miesta kde som este nebol a i som sa nieco nove dozvedel - bud som obcas nevedel ze nejake take miesto existuje alebo som sa nieco nove o nom v appke docital. Aj som vtedy dost vikendovych bikepackingov najazdil ako som to zbieral. Myslim ze to bolo nieco ako Vsetci bajkom alebo Slovensko bicyklom. Presne uz neviem a nechce sa mi to hladat. Len viem ze to potom zakapalo v takej forme v akej to bolo.
Mohlo to dopadnut horsie. Mohlo Ti neakceptovat lavy dolny. Raz sa mi uz tak podarilo.
Tiez sa mi stalo pri tejto jazde, ze nezaratalo lavy dolny. Da sa potom kliknut na tu trasu a kliknut na Update activity precision a zaratalo mi to policko. Lebo jednym z nich si urcite prejst musel, len je to zle vyhodnotene.
Myslim ze to bolo nieco ako Vsetci bajkom alebo Slovensko bicyklom. Presne uz neviem a nechce sa mi to hladat. Len viem ze to potom zakapalo v takej forme v akej to bolo.
Volalo sa to "Všetci na bajk". Zucastnil som sa jedneho rocnika.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V prvom rade maj ohlad na svoju bezpecnost, nasledne na legislativu a respekt sukromneho majetku.
V BA a sirsom okoli by si nemal mat nejaky vaznejsi problem s dostupnostou stvorcekov. Mozno jedine VO Turecky vrch z hladiska bezpecnosti a legislativy, NP Donau Auen s ohladom na zakaz s bikeom..a raz som tusim natrafil na oploteny pozemok.
Ako uz kolega bubbic spomenul , vyhybaj sa aj posiatym poliam a radsej sa tam vrat ked uz budu po zatve a hlavne suche.
Ak nechces riskovat zivot alebo porusit zakaz, radsej sprav kratky fake gps zaznam o oznac si ho na Strave ako sukromny.
dobremag Das ho cestou na vzdialenejsi stvorcek.
ennio nie, vsetky na strave kde mas na mape trasu
Mohlo to dopadnut horsie. Mohlo Ti neakceptovat lavy dolny. Raz sa mi uz tak podarilo.
Tak nefejkuj a cakaj kym otvoria VO pre verejnost a mozno to bude skor ako skonci projekt Statshunters.com, Veloviewer, Strava..
Ten jeden chybajuci stvorcek vo VO nie je daleko od tej asfaltky co vedie od Gasparovej smerom ku KH, a po nej nemam problem jazdit i teraz v prisnejsom zakaze. Proste od nej len peso zidem kusok dole svahom.
ako napriklad ked sa ti nalepi blato po prvych 10metroch na kolesa, tak to otoc a nepokracuj lebo tych zvysnych 500m budes nosit extra tazky bicykel so zaseknutymi kolesami na rukach...a nebudes to mat poriadne cim ocistit
Alebo Slnecnicove pole sa prekonava ovela horsie ako kukuricne
Pravidla su uz na jednotlivcovi. Ja som doteraz nemusel fakeovat ale Neusiedler na nafukovacke robit nebudem, to uz viem teraz
Hardcore obtiaznost je ze vsetky vyjazdy zacinas a koncis na rovnakom mieste. Toto tiez nesplnam, kedze vacsinu mojich stvorcov na severo-vychode tvoria cesty do Hlohovca, odkial sa vracam az o dva dni neskor. Ale aspon mam motivaciu vymysliet vzdy sice, dlhsiu cestu ale zato o to horsiu..
A je skvele, ze to tak je!
Tiez sa mi stalo pri tejto jazde, ze nezaratalo lavy dolny. Da sa potom kliknut na tu trasu a kliknut na Update activity precision a zaratalo mi to policko. Lebo jednym z nich si urcite prejst musel, len je to zle vyhodnotene.
Volalo sa to "Všetci na bajk". Zucastnil som sa jedneho rocnika.