Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
dnes dalsich 19 velkych stvorcov v Rakusku
jedina vec co mi trosku vadi, ze som kvoli stvorcom musel zacat viac jazdit po cestach, viac nez by sa mi pacilo
Ale tak chapem, ze pri tejto aktivite je to nutnost, tak ako predieranie cez hustavy a brodenie v polnom bahne
Tak dnes som sa konecne hecol aj na tu Odesku, co mi tam uz dlho visel jeden nevyplneny stvorec povodny plan bol cez pole, ale ked som tam prisiel a videl som to bahno, tak som to radsej yebol predsa po ceste. Krajnica ziadna, aut aj sobotu vela.
Takze s tymto zatial 14x14
Dnes som sa predieral kadejakymi hnusnymi krkahajmi a vrbami no, aspon uz viem, cez ktory stvorec som siel len preto, aby bol. Postupne si to tu vyplnam, predbezny plan je 20x20. Potom asi zacnem narazat na vysoko chranene oblasti v Tatrach typu Nefcerska dolina...
29x29 parada, palec hore snad raz tolko budem mat aj ja. Ja som sa zatial zastavil na tych 15x15, lebo ma nebavi ist si po tie zostavajuce nudne stvorceky do 17x17 na juh do rakuska vyzera ze aj cez vikend radsej pojdem oba dni do Karpat, este uvidim...
tam dole je to taka nuda, ze mnoho stvorcekov mam takymto stylom, ze nakuknem len par centimetrov a hned to otocim a uz nikdy v zivote tam nechcem ist
iron.hide rakusko mam pojazdene asi vyhradne na cestaku a gravelim na horak tu nic nie je a tam kde je vlastne nesmies jazdit ? ako Hundsheimberg a Steienberg a pod.
Inak hento co si isiel ten kusok je blbost. Okolo coca coly je krasny chodnicek a kopcek a za nim gravelove cesticky.
Zober uz ten cestak a pojazdi rakusko. Uvidis ze to bude lepsie ako sa tam terigat na fulle
ja sa neviem dokopať dôjsť si pre tieto štvorčeky a to ma "blokuje" riešiť iné aby som sa vedel posunúť trochu z 14x14 na 18x18 a uvolnili by sa možnosti na nejakych 20 alebo 21 ... čo pri mojom nájazde je už slušné číslo ... len najskôr musím dorobiť tam ten spodok
tamtie su aspon zaujimave, kopceky a lesy to mas v pohode.
btw pred tyzdnom som konecne dal aj ten zakazany v Nationalpark Donau Auen. Sice som mal z toho zly pocit, lebo som cestou tam na polnych cestach postretal kopu dzipov, a kedze som z dialky videl ze po tej zakazanej hradzi sa pohybuje tiez auto, tak som nakoniec zvolil partizansky postup peso offroad cez les, presne to co som daval tu: https://www.mtbiker.sk/forum/post2006345.html#p2006345
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Smutne, iba ak by si siel po hl. ceste.
jedina vec co mi trosku vadi, ze som kvoli stvorcom musel zacat viac jazdit po cestach, viac nez by sa mi pacilo
Ale tak chapem, ze pri tejto aktivite je to nutnost, tak ako predieranie cez hustavy a brodenie v polnom bahne
Takze s tymto zatial 14x14
silny juzny vietor.
tam dole je to taka nuda, ze mnoho stvorcekov mam takymto stylom, ze nakuknem len par centimetrov a hned to otocim a uz nikdy v zivote tam nechcem ist
Inak hento co si isiel ten kusok je blbost. Okolo coca coly je krasny chodnicek a kopcek a za nim gravelove cesticky.
Zober uz ten cestak a pojazdi rakusko. Uvidis ze to bude lepsie ako sa tam terigat na fulle
btw pred tyzdnom som konecne dal aj ten zakazany v Nationalpark Donau Auen. Sice som mal z toho zly pocit, lebo som cestou tam na polnych cestach postretal kopu dzipov, a kedze som z dialky videl ze po tej zakazanej hradzi sa pohybuje tiez auto, tak som nakoniec zvolil partizansky postup peso offroad cez les, presne to co som daval tu:
https://www.mtbiker.sk/forum/post2006345.html#p2006345
Váh je prekážka - málo mostov je cez neho. Nové územia sú už dosť ďaleko, všetko na jazdy okolo 100km+