Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
Par dni dozadu som to akurat tiez vyriesil paddleboardom... ako predprípravu na planovanu liptovskú bikestvorcekovaciu dovolenku ... najedovalo by ma, ak by mi tam svietil ten jeden potmehút
Cestou domov z Baranca som sa stavil v Trnovci. Vŕzgalo to jak šľak, ale cieľ som splnil Uprostred Mary je posledné miesto, kde by ste stretli neplavca ako som ja
Jezus MTBiker skresľuje, na Strave mám 47m Odpozorované mám, že výškové cca sedia. Tu je asi problém, že barometer na rozpálenej vodnej hladine plnej vodných pár, kde vlny kmitali asi z fyz. limitov stráca presnosť… Ale že si všimneš takého detailu
To nie je detail ked si cely cas na hladine (jednej vyske), potom len vylezies na breh a mas 40+ vyskovych. Ten udaj na Strave je predpokladam len import zo zariadenia a nie je to po korekcii Stravou, ze? Lebo sa mi nechce verit, ze by z tych realnych cca 15 metrov spravila Strava trojnasobok. Inak povedane (aj s prihliadnutim aj na tu turistiku vo vedlajsej teme kde Ti zas chyba cca 200 vyskovych) by si mal zacat vyuzivat Strava korekciu ak chces trochu realne vyskove data, lebo Tvoje zariadenie to zjavne dostatocne presne nezvlada.
Jezus Detail preto, lebo pri tejto zábavke som sa na ten údaj ani nepozrel…
Do MTBikeru hádžem vygenerované GPS súbory zo Stravy, nie je to automatický upload, kedy mi bralo údaje korektne. Napr. otiginál FIT súbor z Garminu sa tu nedá vložiť.
ja si naopak myslím, že na tej mare to mohlo byť mimoriadne presné meranie. ak vezmeme do úvahy, že hladina nie je rovná ako sklo, sú na nej povedzme 33 centimetrové vlny (to je opakovane 33 výškových centimetrov, ktoré treba prekonať), stačí prekonať 121 vĺn a 40 metrov máš nastúpaných
Len tak snudi update. Velky stvorec stale zaseknuty na 17x17, ale co ma tesi, ze zeleny max cluster som podstatne rozsiril. Vyfarbene Dunajske Luhy a MK mam okrem dvoch stvorcov cele az po Bukovu. Tiez sa plizivo blizim k spojeniu dvoch zakladni odkial vyrazam na bajk, BA a Skalicu, chybaju mi tam zo dva stvorce pri Kutoch.
Z tych samostatnych carbanic zase nieco pribudlo na Kysuciach/Beskydoch a uplna pecka bolo jazdenie a turistika v okoli Muranskej planiny.
vcera som omylom prestahoval najvacsi stvorec opat do TT aktualne si planujem trasy tak, nech z toho tazim co najviac, takze som si struhol mensi offroad pri budmerickej priehrade a na druhej strane ma stryco vyhanal zo zberneho dvora
total tiles: 19356 oh my shit...
tolko mam akurat malickych squadratinhos, aktualne 21686
Skus ze kolko ich mas ty https://squadrats.com/
mozno aj 250 tisic
total tiles: 19356 oh my shit...
Skus ze kolko ich mas ty https://squadrats.com/
mozno aj 250 tisic
Ale to 19356 je celkovy pocet "tiles" na Slovensku, cislo podtym je relevantne
inak statshuntes este doplnili Eddington number (Elevation), 670 tam mam, teda 670 jazd s takymi nastupanymi, este tam dali /10 a /20 hodnoty, to su tiez zaujimave cisla, 1650 a 1960, cize 102 dni nad 1960 nastupane, chyba mi 10 jazd s 2000+ na Eddington number 2000
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1951800/bicykel-turistika-naozaj.html
Do MTBikeru hádžem vygenerované GPS súbory zo Stravy, nie je to automatický upload, kedy mi bralo údaje korektne. Napr. otiginál FIT súbor z Garminu sa tu nedá vložiť.
Z tych samostatnych carbanic zase nieco pribudlo na Kysuciach/Beskydoch a uplna pecka bolo jazdenie a turistika v okoli Muranskej planiny.
v Tatrach sa ziskavaju vcelku tazko
EDIT: odpoviem si sám - pretože je to iba v mobilnom prehliadači
Skus ze kolko ich mas ty
mozno aj 250 tisic
Skus ze kolko ich mas ty
mozno aj 250 tisic
Ale to 19356 je celkovy pocet "tiles" na Slovensku, cislo podtym je relevantne