Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
pospajal som si niekolko dalsich skupiniek a vysledok je cluster 1896
ale teda je to makacka... a dnes som kvoli tomu skoro aj stratil bike
siel som peso offroad do lesa nad Malym Slavinom po stvorcek, no bola uz tma aj hmla a pri navrate som ho nevedel najst. Este ked je cely cierny a bez akejkolvek odrazky
Stratit bajk kvoli stvorcu na mape
Inak velky stvorec mame na rovnakom mieste, tiez som tam zaseknuty, ale casom si ho do lesa preklopim, uz sa to trochu rysuje...
no dobre, challenge accepted
Celkovy pocet stvorcekov mate obaja velmi vysoky, tam vas nikdy nedostihnem
aktualne v decembri nemam ani gran fondo
A podarila sa mi aj jedna sranda vec - cez Dunaj som si prepojil Petrzalku s luznymi lesmi oproti. Boli tam akurat stvorceky co mali rohy tesne na oboch brehoch, tak to nejak vyslo
Na rozdiel odomna tvoj celkovy pocet, to mozno za 5 az 10 rokov
Tie dva stvorceky s kuskami na brehu su tieto dva v strede, na urovni Micherovej zatoky:
Naopak tieto male stvorceky su fajn zimna zabavka, este ked to kombinujem aj s nahanim poslednych vyskovych metrov. Napriklad Kamzik uz mam skoro cely vyplneny, a to som spravil pocas poslednych vyjazdov, inak nanho cely rok nepachnem lebo vzdy tam je kopa ludi. Aj dnes a zajtra este musim niekde ziskat 1700 vyskovych, tak sa idem ebat do tej hmly a kosy
Hentych 100 km za dva dni das jak nic, drzim palce. Ja uz ten badge 10k tento rok mam, to bol aj moj hlavny rocny ciel.
LukasHarant Takto si to na poslednu chvilu nechat
Statshunters u mna nesiel prilis do uzadia. Od konca novembra som Max cluster navysil z 1146 na 1320. Max stvorec zostal na 23x23, navysenie sa len rysuje.
Ako by som mohol mat tolko ked som cely rok len nahanal stathunters a tu mame skoro vo vsetkych smeroch iba rovinu?
Ale ako silvestrovsky vtip to bolo super
--btw, max cluster velkych stvorcov mam iba 818, takze zase ta mam v com dohanat