Práve preto som cca pred 9 rokmi zavesil cesťák na klinec do garáže . Hoci vždy, keď ho tam vidím, tak by som ho najradšej dal dole. Ale potom keď idem hore Brezinou do Leloviec (časť Novák) po lúke a pozerám sa na cestu, jak tam frčia motory, tak nikdy viac... Bohužiaľ u máš nie sú na to vedľajšie cesty ako napríklad v MT.
K nechápem keď mnohí obhajujú jazdu 1 meter v jazdnom pruhu tým, že po krajnici v premávke nejazdia kôli tomu že je rozbitá alebo je tam bordel.
na cesťáku s karbónovými cosmic-mi som zišiel aj strmý zjazd v lese, cez korene, konáre a nejaké tie šutre.. lenže to ideš pomaly a robíš to pre zábavu(áno bola to sranda) zatial čo na ceste trénuješ a ideš podstatne rýchlejšie....
+ja obhajujem cestu v pruhu nie kôli nečistotám na krajnici ale kôli obiehaniu autami natesno...
na konci Race ma Afrodite uz dost dlho velky billboard, vzdy som to tam obdivoval ked som siel okolo, tolko gycu sa len tak niekde nevidi. Anjelikovia s trubami na vysokych stlpoch, okridlene levy a podobne
Vrcholny kusok slovenskeho podnikatelskeho baroka.
iron.hide v tomto prípade by som to až tak nehrotil do "podnikateľského baroka", nakoľko sa jedná o "tématické" kúpele - Afrodita - grécka bohyňa. Lebo to isté by sa dalo povedať aj o kúpalisku v Prešovskom Solivare - palmy, maják, piesok, slaná voda....ale volá sa to Plaza Beach resort, tak zrejme je to aj preto tak vybudované. To len tak pridávam svoj názor do tejto diskusie...
včera o cca pol piatej ráno v prítmí idem na cesťáku na Jankov vŕšok... na rovine pred Uhrovcom vidím cca 20m predomnou ísť cez cestu potkana... ako som bol pár metrov od neho, tak to stočil zo stredu cesty presne pod moje koleso... vyhodilo ho rovno na tretru a odtiaľ preletel cez rám naspäť na cestu keby vletí do výpletu tak nwm
Canopus ty dochtor estét. Tu mas aktualne LHK. Ked si niekto da stlpy pred dom a niekto na tom postavi kupele tak to su trochu rozdielne veci moj chrobacik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na cesťáku s karbónovými cosmic-mi som zišiel aj strmý zjazd v lese, cez korene, konáre a nejaké tie šutre.. lenže to ideš pomaly a robíš to pre zábavu(áno bola to sranda) zatial čo na ceste trénuješ a ideš podstatne rýchlejšie....
+ja obhajujem cestu v pruhu nie kôli nečistotám na krajnici ale kôli obiehaniu autami natesno...
ked ma clovek chronicky nizky tlak, tak je to celkom fajn
Vrcholny kusok slovenskeho podnikatelskeho baroka.
alebo toto mame rovno pod Bratislavskym hradom:
Nejako tam máte zamračené
Turbiale pointu so mnou a so stlpami som akoze nepochopil,ale dobre: to druhe je krajsie