Kvalitné rifle stoja viac, ale sú neporovnateľne pohodlnejšie ako tie lacné. A manželka ma naučila, že aspoň jedny kvalitné rifle, košeľu a topánky by mal mať každý muž v šatníku...
Však rifle sa už dnes nenosia. Ja mám radšej niečo pohodlné, športové a funkčné, čo mi nohy a kĺby v chladnej jeseni a zime ochráni pred zimou, vetrom a dažďom, čiže jednoznačne nejaké softshellové nohavice, ktoré mávajú ako bonus aj rôzne reflexné prvky kôli bezpečnosti, vrecko na mobil,atď.
winter78 vieš, softshell je super na túre, v horách, biku...ale na služobnej ceste, v práci, či rodinnej oslave budeš v tom vyzerať ako...český turista. Nehovoriac o iných príležitostiach, kde sa to ozaj nehodí.
trener to pochopil spravne...Komplexným MTB-ikerom , Endurákom sa nestaneš iba naháňaním lesných cestičiek...stačí trošku počítať tréningové plány popredných pretekárov v daných odvetviach a pochopíš na prvý " šup " ako som to myslel. V tréningu iba v teréne dosiahneš maximum a stopka , posunie ťa dalej napr. aj tie cestné výjazdy , intervalové tréningy, tréning so závažím atď. Príkladom Kulhavý, Fikejz, Boudný...Mne to pomohlo, som dnes tam kde by som bez silničky nemal šancu sa za tak krátke obdobie dostať. Skill podporujem v medziach mojich preferencií tratí raz - 2 X týždenne a Pinarellá deriem 3-4 X do týždňa...a čo výjazd to zakaždým 1000 metrov výškových nastúpam , či už na cesťáku pri 60-100 kilometrovom výjazde alebo v lese na MTB pri 30 kilometrovom švihu...čítaj , dozvieš sa viac
A aproximované na Tesakov koment , on pochopil pri výjazdoch so mnou kde sú jeho slabiny a čo by mal zlepšiť...nebude už nikdy skákať dropy, prechádzať dvojvlnu na " manuale " , ale chce zvýšiť svoju rýchlosť , vytrvalosť, operačný rádius a zdolávať kopce bez " vulgarizmov " ...na ďalšej spoločnej dovolenke to s radosťou preveríme a le už teraz verím v PROGRES...česť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja to chapem ako napredovanie vykonnosti bikera pouzitim ziletky
A aproximované na Tesakov koment , on pochopil pri výjazdoch so mnou kde sú jeho slabiny a čo by mal zlepšiť...nebude už nikdy skákať dropy, prechádzať dvojvlnu na " manuale " , ale chce zvýšiť svoju rýchlosť , vytrvalosť, operačný rádius a zdolávať kopce bez " vulgarizmov "