"Ako sa závislosť od alkoholu líši od „bežného“ pitia?
Možno to niekoho prekvapí, ale nijako významne. Tento pohľad na konzumáciu množstva a frekvenciu ma naučili samotní závislí. Zistila som, že závislým sa človek môže stať aj vtedy, keď vypije len jedno či dve pivá týždenne, a konzumentom, ktorý nie je závislý, môže byť aj ten, kto denne stiahne fľašku vína."
Možno to niekoho prekvapí, ale nijako významne. Tento pohľad na konzumáciu množstva a frekvenciu ma naučili samotní závislí. Zistila som, že závislým sa človek môže stať aj vtedy, keď vypije len jedno či dve pivá týždenne, a konzumentom, ktorý nie je závislý, môže byť aj ten, kto denne stiahne fľašku vína."
Presne tak. Ale nechcú tomu veriť tí, ktorí si večer po práci alebo v piatok/sobotu z chuti a s čistým svedomím bachnú 1, 2, 3 pivá, pretože spoločensky to je akceptované.
Málokedy, ale v tomto súhlasím s Jesusom, oveľa viac ako samotná konzumácia alkoholu v zmysle dám si tri po práci ma obťažuje fajčenie, pretože to musím dýchať a tiež by som sa chcela dožiť toho, že by boli ohorky (špaky) zálohované ako plechovky 😁 Ale v porovnaní s parfumami do prania, čím suseda pod nami zamorouje rádius 100 metrov, poviem, že zlatí fajčiari. Zapáli si, zavrem okno, počkám 10 minút a vybavené ale ten kwntus s vyvesenej bielizne je na zgrcanie hodiny kým si to nezvesí. A to nejdeš z bytu vyvetrať, to by som chcela vidieť výskum, že ako hento musí škodiť, keď to človek dýcha celý deň a celú noc, ak v tom perie obliečky aj oblečenie a žije v tom smrade doma.
Nazdravie, ja si idem vychutnať pivko
To nie je prášok ale ako sme sa o tom bavili tak mi začal FB ponúkať reklamy na parfumy do prania, že vôňa vydrží aj niekoľko praní, dlhšie ako aviváž a teda som v šoku z tých stoviek komentov žien pod tým, že aké to je super, že Manžel už z diaľky keď ide domov vie, že som prala, vonia to na celú ulicu a podkoment, že To je super, tak majú radosť aj susedia z tej krásnej vône A už som sa poučila aj keď kupujem oblečenie z druhej ruky aj športové, tak sa pýtam či to nie je nasmradnuté, lebo raz som kúpila termo elasťáky a už v Packete som šípila, že to bude prúser, navoňané, ale šialene a 2x som ich prala, ten smrad mi akurát expandoval do zvyšných vecí v práčke a nezišlo to, vetralo sa to 2 týždne vonku a nič, tak som ich predala.
Chápem, že dakomu sa to páči a je schopný si vyšpárovať aj prieduchy ventilácie v aute tými voňavkami a doma má brise na fotobunku či casovač a neviem čo, tie špajle v ploskačke a sviečky ale kriste prečo to má dýchať celá ulica
To nie je prášok ale ako sme sa o tom bavili tak mi začal FB ponúkať reklamy na parfumy do prania, že vôňa vydrží aj niekoľko praní, dlhšie ako aviváž a teda som v šoku z tých stoviek komentov žien pod tým, že aké to je super, že Manžel už z diaľky keď ide domov vie, že som prala, vonia to na celú ulicu a podkoment, že To je super, tak majú radosť aj susedia z tej krásnej vône A už som sa poučila aj keď kupujem oblečenie z druhej ruky aj športové, tak sa pýtam či to nie je nasmradnuté, lebo raz som kúpila termo elasťáky a už v Packete som šípila, že to bude prúser, navoňané, ale šialene a 2x som ich prala, ten smrad mi akurát expandoval do zvyšných vecí v práčke a nezišlo to, vetralo sa to 2 týždne vonku a nič, tak som ich predala.
Chápem, že dakomu sa to páči a je schopný si vyšpárovať aj prieduchy ventilácie v aute tými voňavkami a doma má brise na fotobunku či casovač a neviem čo, tie špajle v ploskačke a sviečky ale kriste prečo to má dýchať celá ulica
Si ma pobavila teraz Čítam, tak som ich ...a mne hneď prebehlo hlavou, vyhodila Ale ty si ten smrad dokázala aj speňažiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To znie ako pracovny tyzden mimo prazdninoveho obdobia
vobec nie, o vahy to zalezi malo, su tam ine zavislosti, ale nebudem uz tuto debatu dalej krmit
Neboj nič, holá nebehám, až taká strašná by tá selfie nebola
tak snad Ti nebudem vysvetlovat, ze selfie je foto hlavy, takze kludne pobehuj na Evu
Musela som si to ale vygoooogliť
Presne tak. Ale nechcú tomu veriť tí, ktorí si večer po práci alebo v piatok/sobotu z chuti a s čistým svedomím bachnú 1, 2, 3 pivá, pretože spoločensky to je akceptované.
Nazdravie, ja si idem vychutnať pivko
Nie je Jeleň ako jeleň
To nie je prášok ale ako sme sa o tom bavili tak mi začal FB ponúkať reklamy na parfumy do prania, že vôňa vydrží aj niekoľko praní, dlhšie ako aviváž a teda som v šoku z tých stoviek komentov žien pod tým, že aké to je super, že Manžel už z diaľky keď ide domov vie, že som prala, vonia to na celú ulicu a podkoment, že To je super, tak majú radosť aj susedia z tej krásnej vône
Si ma pobavila teraz