3 sezony spat som renovoval jeden press po kupe, vtedy sme mali prvy a posledny krat stavu, odvtedy sa mi psuje vinic.
Takze pozor s kupou pressu, moze prestat rast hrozno. (jablka snim nerobim)
Najprv u dzeda oprešovat a potom preriediť zajačník.
Aka bola cukornatost? A vydatnost?
V Dolanoch tento rok vraj cukor 20,5 a strasne sucho, malo mustu, len okolo 100 litrov. V predoslych rokoch byvalo 300-400 litrov z rovnakeho poctu korenov.
Cukor 22. A aj tatko zaspominal ako sme na vlecke do vinatskych zavodov tahali bezne hrozno s cukornatostou 15-17 az to nechceli vykupovat.
A to sa oberavalo v oktobri.
Dnes som stretol JoKa aj rasta. JoKo tradicne na cestaku
A čo sa čuduješ, však keď som sa ti pripomenul mobilom, tak si sa friško išiel pozrieť, ako som zostarol odkedy si ma videl naposledy. Ale musíš uznať, myšlienky mám ešte stale mladé...
To mi pripomína stretávku zo strednej školy pred pár rokmi, zo pár spolužiakov bolo stále bez detí, pár malo deťúrence, zopár malo deti na ZŠ alebo idúce zo ZŠ na strednú. A jeden spolužiak už niekoľko rokov "dedkoval". Teraz už to je zase iné.
Neviem či žialbohu alebo chvalabohu nie je takéto počasie častejšie. Všetky domáce činnosti ktorým som sa niekoľko mesiacov úspešne vyhýbal porobené A ložiska sa tiež nesťažujú..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze pozor s kupou pressu, moze prestat rast hrozno. (jablka snim nerobim)
Aka bola cukornatost? A vydatnost?
V Dolanoch tento rok vraj cukor 20,5 a strasne sucho, malo mustu, len okolo 100 litrov. V predoslych rokoch byvalo 300-400 litrov z rovnakeho poctu korenov.
A to sa oberavalo v oktobri.
A čo sa čuduješ, však keď som sa ti pripomenul mobilom, tak si sa friško išiel pozrieť, ako som zostarol odkedy si ma videl naposledy. Ale musíš uznať, myšlienky mám ešte stale mladé...
Na zap. Slovensku sa starym rodicom stava clovek zvycajne o par dekad neskor.
Až mi slza vyhrkla. V decembri idem na Faithless aj keď bez Džeziho ……