Dúfam, že máte lepší koniec roka ako ja. Keďže som včera podala podnet na suseda, ktorý držal psa na reťazi, bez možnosti sa ukryť do búdy alebo niekam a ležal na snehu a v blate, v dedine som spustila peklo. Telefonáty, správy, urážky...

Veta, my sme kresťania, my nemôžeme klamať, ma dostala. Žijeme na Slovensku a bohužiaľ sa tu prístup ku zvieratám asi nikdy nezmení. Veľmi dobre som zvažovala, či podnet podám, alebo nie. Tušila som, čo bude nasledovať. Ale nemohla som sa na to pozerať.
Viem, niekto si povie, mala sa na to vykašľať, čo tam jeden pes. Radšej kľud.
Ale ja to tak neviem a stále v dedine "bojujem" s tými istými ľuďmi, ktorí zrejme žijú ešte v stredoveku.
Dnes sme objednali na celý dom kamery a ja len môžem dúfať, že moje deti, psy a ja, to zvládneme v zdraví.
Pôvodne som myslela, že podnety sa riešia v tichosti, cez mail, tak ako som to riešila aj veľakrát predtým. Ale niektorí sa dokážu priživiť na kadejakej senzácii a takýmto zverejnením na FB spôsobiť obom stranám nemalé problémy.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=946400524341336&id=100069141900506Tak vám všetkým prajem pokojný koniec roka a úspešný, tiež pokojný začiatok nového.