Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Máš objemovku?
Zobraziť komentár 03.09.2016 - 15:26:40
01
Dnes som v Bachledke stretol kopec ludi, najviac bola jedna kocka z BA, blond, ruzove okuliare atd, proste vsetko krasne, baba fajn, super sme si pokecali na sedacke...vsetko bolo ok kym som zle nedopadol po takom mini skoku :D Dochramane ruky, nohy, narazeny hrudnik. Az dodnes som tam nikdy nespadol, ocividne ma rozhodila. Tolko dnesny den :)
Zobraziť komentár 03.09.2016 - 19:55:12
00
Nazdar vsetci. Tak som doma po tyzdni v Toskansku. Pojazdenie na cestaku len tak zlahka, ale pamiatky na paradu. Pisa, Siena, Florencia a vela dalsich mensich miest. Teplo uz od rana, ale to vypnutie hlavy stalo za to. Cestopis bude neskor na padajnapevno, ale chlapi to najskor musia spracovat.
Zobraziť komentár 03.09.2016 - 19:57:34
01
arrow_leftLuthy napísal:
Dnes som v Bachledke stretol kopec ludi, najviac bola jedna kocka z BA, blond, ruzove okuliare atd, proste vsetko krasne, baba fajn, super sme si pokecali na sedacke...vsetko bolo ok kym som zle nedopadol po takom mini skoku :D Dochramane ruky, nohy, narazeny hrudnik. Az dodnes som tam nikdy nespadol, ocividne ma rozhodila. Tolko dnesny den :)

milica :)
Zobraziť komentár 03.09.2016 - 19:58:26
00
Na meno som sa nespytal, ale mozno podla fotky by som spoznal ;)
Zobraziť komentár 03.09.2016 - 20:38:41
00
Dnes si vylepšujem karmu. Za súmraku som sa vracal z výjazdu po miestnych poľných cestách a tesne pred záverom som si všimol pri lesíku bezradne postávať párik nabalených cyklistov. Zašiel som k nim s otázkou, či hľadajú nocľah. Vysvitlo, že sú to Poliaci na ceste z Bratislavy do Budapešti. Tak som ich "ubytoval" v záhrade (dom plný, lebo máme návštevu) a teraz si užívajú sprchu. Sranda je, že ráno sme hostili Čechov – 2x Vojto a Poliak sa volá: Vojtek!
Dnes bola na hrádzi hotová procesia, trasa popri Dunaji je veľmi populárna.
Zobraziť komentár 03.09.2016 - 20:53:38
017
arrow_leftLuthy napísal:
Na meno som sa nespytal, ale mozno podla fotky by som spoznal ;)

netreba, priznala sa :-)
Zobraziť komentár 03.09.2016 - 21:51:29
00
No toto, Pali, ty si hotovy andel strazny :) ci uz macky, ci uz zahranicni turisti, vsetko je u teba vitane :) napis mi do ss, v ktorej tej dedinke pri dunaji byvas a dojdem ta pozdravit. Inak tu aspon vidno ze nie vsetci jazdia tu cunovsku stranu, aj ta druha strana je velmi pekna.
Zobraziť komentár 03.09.2016 - 22:42:27
00
Pali je taká naša novodobá Matka Tereza.............:D
Zobraziť komentár 03.09.2016 - 23:06:07
00
zas sa overila stara pravda, ze steny su v nedelu rano najmaksie :facepalm:
Zobraziť komentár 04.09.2016 - 10:25:42
02
arrow_leftiron.hide napísal:
No toto, Pali, ty si hotovy andel strazny :) ci uz macky, ci uz zahranicni turisti, vsetko je u teba vitane :)

Mne to pripadá úplne normálne a sám som zažil v živote veľakrát pomoc, aj keď som o to nežiadal.

Ako študák som chodil stopom, tak dodnes stopárom zastavujem (pokiaľ nestoja na samovražednom mieste). Zastavujem pri ľuďoch, čo majú odstavené pokazené auto a keď aj chce niekto zaplatiť, vždy hovorím, že splatiť to môžu, ale jedine tak, že budú mať oči na stopkách a pomoc vrátia niekomu, kto to bude potrebovať. Pri bajkovaní človeka nič nestojí zastaviť a opýtať sa, či niekto niečo nepotrebuje.

Ani by som to tu nepísal, ale ak to niekoho inšpiruje, tak to má potom zmysel. V tomto vyznávam zásadu zo starej ázijskej filozofie, že vždy, keď urobíte dobrý skutok, niekde vo svete sa ako ozvena stane niečo podobné. Ale to už sme skôr v téme "Kúštik pozitívnej filozofie nezaškodí".

Želám peknú nedeľu, idem grilovať pstruhy, mňam.
Zobraziť komentár 04.09.2016 - 12:24:53
021
Dnes som z lesa vzal do ruksaku niekoľko prázdnych plechovíc, alobal, servítky, sáčky a ešte dymiaci vajgel som zahasil a vzal tiež...asi 3 minúty predtým som stretol rodinku na offroade. Keďže odpad bol čerstvý, tipujem, že to boli oni...akí sú to rodičia ak takto vychovávajú deti? Keby som najprv našiel odpad a potom ich stretol, tak im to vysypem na kapotu, debili...
Zobraziť komentár 04.09.2016 - 13:06:40
011
Včera som sa po 14 dňoch vrátil z Gardy. Bolo krásne , mojej rodinke sa žiadna nehoda neprihodila, deti boli na 10 výjazdoch / 250 kilometrov... Mne sem tam žena este dala priepustku a natočil som za 10 výjazdov 12.000 vyskovych... Zjazdy aj výhľady Božie. Ani ta Garda však už nie je co byvala ... Tlusta Gerda s Hansom v teréne , o ktorom pred dovolenkou ani nepočuli ... Elektrifikácia prišla aj tam , žiaľ .

Prílohy:

Komentár súboru: Za mnou Günterov elektrobike , kt. som obehol v stúpaní na Riffugio N.Pernici
image.jpeg
image.jpeg 1.6 MiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 04.09.2016 - 20:03:25
011
tebe sa teda zije, tolko dovolenky jak mas ty toto leto som nemal za cely zivot
Zobraziť komentár 04.09.2016 - 20:07:57
01
Ak si SZČO vieš si život " modulovať " viac podľa svojich predstav ... Teda niekedy :lol:

Milanko , mne vadia len tie "tienisté " stránky elektropohoničov. Na druhej strane tam "športujú " aj hendikepovaní občania a to je fajn...
Zobraziť komentár 04.09.2016 - 20:18:00
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up