pred chvilou som prisiel z kina. film sa volal inferno a pre mna to bola uplna blbost. ale nevadi. stravili sme s deckami trochu casu v tejto uponahlanej dobe a naplanovali dalsie spolocne aktivity. takze najblizsia spolocna aktivita po vianocnej veceri bude poriadna lyzovacka.
teda neušetril som, lebo vďaka ušetrenému kilečku som prihodil lahké pedáliky (nie tak ako tie tvoje CB (ale tie majú fuj cenu ) ale oproti XTčkam lahké
Si menil rafik a vyplet zostaval povodny? Neboli problemy s tymi niplami? A Ksyria su UST ked to ma takto riesene niple ci to tak len vyzera a su normalne prevrtane?
Si menil rafik a vyplet zostaval povodny? Neboli problemy s tymi niplami? A Ksyria su UST ked to ma takto riesene niple ci to tak len vyzera a su normalne prevrtane?
Na elitoch su tie niple v pohode. Ale posledne modely maju v pohode aj hlinnikove vyplety. Ksyria SLS isli aj po zime centrovat, nic nebolo zaoxidovane.
aj ked v tomto pripade to nie je stratene, ale klasika - len zoberu peniaze a na svoj vykon sa vyseru...dorucovanie kurierom v trackingu bolo, v realite nikto nic, ani SMS, ani telefonat ani oznam, sledovanie zasielok pre verejnost kod zasielky neberie, takze je potrebne zavolat na infolinku, kde im to ich vnutorny IS vypluje hned a len sucho oznamia, ze na ktoru postu (v uplnej riti) si to je potrebne ist vyzdvihnut...statny monopol, semeniste neschopakov a zlata bana pre tunelarov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
myslíš ten SCOTT?
Ale sak vidis jaky si ty dobry clovek? Natukal som to iste na inej stranke a hned som usetril kilo
Nie, nie sú prevŕtané samozrejme.
Na elitoch su tie niple v pohode. Ale posledne modely maju v pohode aj hlinnikove vyplety. Ksyria SLS isli aj po zime centrovat, nic nebolo zaoxidovane.