a co potrebujes opravit? resp co nevedia? Shimano XT? alebo RockShox?
mal som Rose bike, servis nemal problem premontovat komplet brzdy nakolko boli v UK setupe
mam Giant z UK, servisuju bez problemov, ak by som kupil tu tak by mi dali az 30% zlavu na pracu (vaaaau)
mal som 2 CTM bajky, v nicom mi to nepomohlo ze som ich kupil v kamennej predajni, mimozarucny servis som musel platit
na tom giante som usetril cca 400-500 eur voci kamennemu obchodu a aj ked som musel riesit opravu ramu na vlastne naklady tak sa mi to oplatilo (nechcelo sa mi to posielat do UK s neistym vysledkom)
Píšem chcem kúpiť v obchode, kde jed ptidem nebudem počuť, choďte tam kde ste si to kúpil alebo to bude 2x tak drahé
A nechcem riešiť prípadnú reklamáciu keď to príde dodrbane ako prišiel Canyon.. Ten som nakoniec zobral aj keď bola chytena oska kolesa a doteraz to tak mam
ale ved povedz aky problem? a do ktoreho uzasneho servisu chodis ze maju taky fasa pristup?
kde v miestnom obchode kupis ten CUBE?
aktualne moje HT som skladal po komponentoch co som nakupit v roznych zlavach a vypredajoch cize chces povedat ze mi to nikde neodservisuju? ale prosim ta. Tak ako kazdy iny bajk ktory donesies. Maju normalny cennik prac a je jedno ci je to Cube, sworks alebo merida.
No v žiadnom lebo všade sú mantaci, ktorí mi nevedia na stránke výrobcu pozrieť ci sa dá zohnať... A nikde nemajú veľkosť 21...No v SC do žiadneho lebo tu sú naprd servisaci... A v kaktus 🌵 pýtajú za canyon a pod 2x toľko za servis, chytena tam kde sa vkladá do vidli
Bike z Rose mi degesi z DHL poslali najskor do Slovinska, to som riesil s Rose a nakoniec mi ho dorucili domov, mal dost roz***** krabicu a oskrety zadn QR. Par mailov a poslali mi 100 eur dobropis.
Giant z UK tak isto okrety upinak lebo kurieri su degesi, par mailov a za dva dni novy QR zadara.
netreba sa bat ozvat, viem ze v Canyone s tym Kozlom ci ako sa vola su problemy ale tak treba skusit ine.
no však keď im tam zavoláš, tak ich na to upozorni...majú aj skype priamo do skladu...pekne sa predstavíš, povieš čo potrebuješ a oni ti poradia...jednoduché...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike-discount.de/en/buy/radon-jealous-7.0-713589
https://www.radon-bikes.de/en/mountainbike/hardtail/jealous/jealous-70-2018/
mal som Rose bike, servis nemal problem premontovat komplet brzdy nakolko boli v UK setupe
mam Giant z UK, servisuju bez problemov, ak by som kupil tu tak by mi dali az 30% zlavu na pracu (vaaaau)
mal som 2 CTM bajky, v nicom mi to nepomohlo ze som ich kupil v kamennej predajni, mimozarucny servis som musel platit
na tom giante som usetril cca 400-500 eur voci kamennemu obchodu a aj ked som musel riesit opravu ramu na vlastne naklady tak sa mi to oplatilo (nechcelo sa mi to posielat do UK s neistym vysledkom)
A nechcem riešiť prípadnú reklamáciu keď to príde dodrbane ako prišiel Canyon.. Ten som nakoniec zobral aj keď bola chytena oska kolesa a doteraz to tak mam
kde v miestnom obchode kupis ten CUBE?
aktualne moje HT som skladal po komponentoch co som nakupit v roznych zlavach a vypredajoch cize chces povedat ze mi to nikde neodservisuju? ale prosim ta. Tak ako kazdy iny bajk ktory donesies. Maju normalny cennik prac a je jedno ci je to Cube, sworks alebo merida.
chytena je poskriabana alebo ohnuta alebo co?
skus sem, su sikovni, ceny nemaju zle a urcite nebudu pytat za canyon viac ako za cube
https://www.bikeski.sk/
a mas to blizsie zo SC
lto ja viem ale aj tak sa snazim pomoct
Bike z Rose mi degesi z DHL poslali najskor do Slovinska, to som riesil s Rose a nakoniec mi ho dorucili domov, mal dost roz***** krabicu a oskrety zadn QR. Par mailov a poslali mi 100 eur dobropis.
Giant z UK tak isto okrety upinak lebo kurieri su degesi, par mailov a za dva dni novy QR zadara.
netreba sa bat ozvat, viem ze v Canyone s tym Kozlom ci ako sa vola su problemy ale tak treba skusit ine.
SLOVKOLEX to bude ***** firma, ktorá má na stránke katalóg z roku 2017 😂
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/ghost-lector-49-lc-orange-black-model-2018.html
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/ghost-lector-49-lc-grey-black-yellow-model-2018.html
Aj ten cube ma slx