Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Výpredaj -14% Giant TCR Advanced SL 0 Disc bicykel, raw carbon
8 299 €
-14%
MOC 11 399 €
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
Novinka Giant TCR Advanced Pro 0 Di2 bicykel, ocean twilight/glare chrome
6 299 €
MOC 6 599 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
Že je to na OSM znamená len to, že tam fyzicky je vychodená cestička. Vôbec to nerieši legálnosť. Čo existuje fyzicky (nelegálne alebo legálne) má právo byť na OSM, ďalej sa to už rieši, že sa na ceste môže nastaviť prístupnosť a legalita…
V každom prípade, ak je to tam skutočne priestor na venčenie psov, tak by sa tam imho s bajkom imho skutočne jazdiť nemalo, aj keď rozumiem aj dôvodom, prečo tadiaľ ľudia jazdia. Na druhej strane, ak má niekto psa, o ktorom vie, že ľúbi naháňať cyklistov, tak pustiť ho v tam na voľno len preto, že sa to môže podľa mňa tiež nie je najlepší nápad :-/
Ano. Niekto (mesto) to vyhlasilo za zonu na vencenie. Kusok vedla mas asfaltovu cesticku pre cyklistov. Tiez vyhlasenu mestom.
Samozrejme tebe to nestaci, lebo plot a iny bullshit. Tak pribudaju ploty a zakony a retardery. A tiez majstri sveta, ktori sa aj tak drbu kamkolvek, lebo oni su najvac...na smiech
dnes zostalo pekne tak som sa siel aj ked som nemal v plane odviezt - pianko po asfalte do koncovej dediny. priplietol sa ku mne jeden znamy a chvilku siel vedla mna - kazdy druhy _uj po na trubil. pamatam si, ze sme bezne jazdievali po tychto koncovych cestach vedla seba, vodic spomalil a v klude nas obehol, a to nieje tak davno. z dneska som bol prekvapeny. hlavne preto ze mam z tej cesty odrany laket od spatakov. po chvilke som zase siel sam - pokracoval v rovnakej vzd. od okraja vozovky. v priebehu par minut som mal dve ohrozenia kedy muselo ist protiduce auto kolesami po trave a mne len zovrelo polky lebo som vedel ze zase budem suchat laket o spatak.
na jednej strane vytrubuju lebo nedodrzujeme pravidla na druhej ich nedorzuju oni. paradoxom ale je, ze pocas jazdy vo dvojici vedla seba aj napriek trubeniu boli nuteny spomalit a obchadzali nas vo vacsej vzd. ako ked idem sam a drzim sa pri kraji podla vyhlasky.
"A práve takáto "nevynucovaná ohľaduplnosť" imho nemálokrát na oboch, resp. aj "obi-troch" stranách chýba" - o tomto bol ten prispevok. (jazdu vo dvojici vedla seba neobhajujem)
Takze je to fajn alternativa, dakujem panovi RunesSVK ze mi ju pripomenul.
Od teba by som ocakal, ze nebudes diskutovat ako teenager, co zjedol vsetku mudrost sveta a svet patri len jemu.
Tuto chybu s minovym polom som tento rok spravil
A nestavajte pls. ploty. Ploty su zlo. Velmi smutny pohlad je na detske ihriska, ktore su oplotene a zamknute. (mackam ale ploty nevadia