Lokalizácia
Formulár sa odosiela
kackaj, nesuhlasim s tebou a ani zakon s tebou nesuhlasi:

Zákon 8/2009 Z.z. z 3. decembra 2008 o cestnej premávke
DRUHÁ HLAVA
JAZDA VOZIDLAMI
§ 10 Jazda v jazdných pruhoch
"(3) V obci na ceste s dvoma alebo s viacerými jazdnými pruhmi vyznačenými na vozovke v jednom smere jazdy smie vodič vozidla použiť na jazdu ktorýkoľvek jazdný pruh; ..."
"(5) Ak by vozidlá idúce v obci súčasne vo všetkých jazdných pruhoch bránili v jazde rýchlejšie idúcemu vozidlu, vodič, ktorý jazdí v ľavom jazdnom pruhu, je povinný ho čo najskôr uvoľniť; to neplatí, ak vodič používa ľavý jazdný pruh na obchádzanie, odbočovanie, otáčanie alebo predchádzanie."

Na dodrziavanie predpisov tu mame policiu. Tvojou ulohou nie je skumat, preco niekto chce, ci potrebuje ist rychlejsie.
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 11:36:38
00
mladenci iba sa to zamotáva, súhlasím so všetkým čo píšeš kackaj ale na margo toho ľavého pruhu v zásade porušuješ pravidlá, alebo dlhodobe predbiehaš?? ja nejazdím už po meste rýchlo, resp jazdím medzi 50-60 a ide ma šľak trafiť keď ide hrdina v ľavom pruhu 49 km/h a práve si hovorí že veď "ja" idem predpisovo tak ho nepustím. Niečo iné je ak je pravý pruh plný, nikoho nenútim ísť kvôli mne rýchlejšie, ale ak má v pravo voľné miesto nech ide tam...
pri tejto téme by sme sa pohádali len taký fukot, takže opatrne, koľko ľudí toľko chutí.
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 11:39:23
00
:) ja nevravim ze suhlasim, ale tak to funguje.. vylikavat moze aj mna... ale uz som zazil ked predomnou neblavak vyletel do laveho pruhu v 50ke a ***** co bol v lavom nabrzdy snad zo stovky a mysicka predomna aby nenabral toho predchadzajuceho..
takze je to momentalne o tom ze by si zvyknes alebo sa vsetci naucia jazdit predpisovo.. tu druhu moznost realne nevidim teda.. (jedine ze by sa zapojili spravodlivi a neskorumpovani policajti a zacnu mazat pokuty o 4 cifrach pre vsetkych)
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 11:40:27
00
...ale na margo toho ľavého pruhu v zásade porušuješ pravidlá, alebo dlhodobe predbiehaš??...

Ak sa stale bavime o jazde v obci, nic neporusuje. Pozri moj predchadzajuci prispevok o jazde v jazdnych pruhoch.
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 12:02:44
00
pokial viem v obci je subezna jazda na dialnici je lavy pruh na predbiehanie
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 12:08:09
00
Pleties si to. Subezna jazda moze byt aj na dialnici. V obci mozes jazdit v ktoromkolvek pruhu, mimo obce iba v pravom, okrem pripadov uvedenych v zakone.
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 12:29:56
00
V zasade ide ale o to ze niekoho obmedzujes ked to nieje potrebne
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 12:32:12
00
a to sme pri slusnosti .. a ta sa zial nenosi
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 12:38:51
00
No jedno je iste, hocijako sa ponahlas, vzdy ta na semafore dobehnem :D Aj to je na BA pekne, ze upravia rychlost, ale do dnesneho dna nie su na tu rychlost prisposobene niektore svetelne krizovatky a potom vznikaju problemy. :headbang:
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 12:40:29
00
ale nie ... vacsina je .. aspon tam kde jazdim ja ... a hrozne mi to vadi v pozicii chodca ... neda sa im prisposobit pricom ked bolo na 60tku urobene tak mi perfektne pasovali
Zobraziť komentár 10.09.2009 - 12:42:37
00
dc .. to je to co nosia hip hopkovia a myslia si ze su cool ... a pritom to su velke nemotorne kopyta ... za polovicnu cenu si kupim kvalitne kozene topanky

znacka DC nema z hiphopom nic spolocne
Zobraziť komentár 13.09.2009 - 20:47:06
00
Neviem ci to uz tu bolo? Ale je co pozerat! http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo
Mame tu dalsie pokracovanie Part-II. :rofl: :rofl: http://www.youtube.com/watch?v=qQ48NQjouoE
Zobraziť komentár 23.10.2009 - 13:21:22
00
fakr cisty respect ken je dobryy estee by mohla zacat jazdit neaka barbie
Zobraziť komentár 23.10.2009 - 14:02:27
00
to hej.. no nechcem vyzerat ako idiot ale na druhej strane su neskutocne nebezpecny v BA aj ludia z mensich miest.. bratislavcania su uz vycviceny na tu aroganciu a ked sa tam primota do premavky novacik nedopadne to vzdy najlepsie.. ale to uz je o inom..
kazdopadne ja by som na vodicak zaviedol opakovane psychotesty!

co sa tyka trenovania smykov suhlasim, je lepsie vediet a mat odskusane dopredu co a ako..

Áno plne sebou súhlasím keď som bol prvýkrát v BA na aute tak som mal z toho hokej a aj ti šoféri to vidia a spravaju sa ako majstri sveta. No a ešte jedna vec som z malého mesta a minule som sa rozprával z policajtom a konkrétne v našom meste najviac nehôd spôsobilý šoféri z BA a najčastejšia príčina nadanie prednosti v jazde dobre nie???
Zobraziť komentár 25.10.2009 - 14:22:29
00
Nařez!
http://www.youtube.com/watch?v=nWRdqabMIEM
Zobraziť komentár 29.10.2009 - 10:29:34
00
keyboard_arrow_up