caute popiste aku max rychlost ste prekonali na vasom biku a na akom povrchu ja zatial iba tych 55 na lesnom asfalte ale samozrejme myslim rychlost dolu kopcom
Vsak som sa pytal ci to bolo na priamej ceste alebo v serpentinach. Chcel som si byt isty o com sa tam pisalo, o to mi islo Jasne ze nepojde kamion 100-kou cez zakruty dole kopcom.
To auto bolo červené Audi,vošlo pod kamión rýchlosťou 150 km/h,stalo sa to v čechách a keby som Vám poslal k tomu aj ostatné fotky tak budete grcať.sorry
Mal som v robote junáčika, ktorý odfajčil nového golfa tak, že poisťovák odhadol jeho zostatkovú hodnotu na 8 tis. Sk. Išiel asi tak 120 kmh a v miernej ľavotočivej zákrute vyletel do priekopy a tam sa stretol s mostíkom. Ten ho našťastie vystrelil a pokračoval ďalej v nekoordinovaných kotrmelcoch. Keď mu vytrhli dvere, tak sám vystúpil. Mal akurát prasknuté rebro od pásov, odrenú tvár od airbagov (asi je na tom niečo pravdy, že pásy a airbagy sú nebezpečné ) a bolel ho celý človek. Ak by ho však mostík zastavil, tak vystúpi z auta predným oknom aj s pásmi, sedadlom, airbagmi a volantom a plynule pokračuje ďalej.
Proste, ak pri vysokej rýchlosti zastavíš na mieste (o prekážku), nepomôžu ani deformačné zóny, ani airbagy, ani anjel strážny. A keď prekážka ide oproti tebe tiež dosť rýchlo, tak ... bŕŕ´pomyslieť. Už ti stačí len igelitové vrece.
.... kedze sa musia prispevky az tolko citat budem musiet pisat aj interpunkciu. Ked sa clovek ponahla tak to nestiha, myslim aspon bodky a velke pismena na zaciatku vety
Pri najťažšom prevode 53/11 (na cesťáku, na časovkárske kozy sa dáva aj 54 alebo 55 zubová šajba) prejdeš na jedno otočenie kľukami približde 10,1 metra. To znamená, že ak chceš ísť rýchlosťou 100 kmh, musíš otočiť kľukami približne 165 krát za minútu. Ak Armstrongovi zrátali, že pohodovo točí 105-120 otáčok za minútu (doporučované optimum je 90-95 otáčok), tak prečo by sa nedalo točiť 165 otáčok? Niekto dlhšiu dobu, niekto kratšiu, no a niekto možno vôbec nie.
Napisem to inak, aby to bola jasne kazdemu: Nepochybujem, ze Armstrong, alebo hocikto z profi pelotonu dokaze ist za autom 100, ale nehovorte, ze to tu s usmevom dokaze kazdy z vas a v beznej premavke a este za kamionom, ktory ide 120. Staci tak?
Mali by ste to už locknúť,je choré hazardovať s vlastným zdravím.Alebo dajme tému ako ste išli na biku najpomalšie,a niektorý napíšu že už aj cúvali. Možno aj v háku za kamiónom na serpentínach
Ja som uz dal 73,15. Este na starom bajku.To som bol ale este "mlady" a mal mensi pud sebazachovy(asi) alebo len zle nastaveny komp?Nie, to som mal zmerane..
Bolo to na lesnej asfaltke na zjazde od miesta zvaneho"pri umartom(pri umretom)" nad sninskymi rybníkmi. Od vtedy uz taka rychlost nebola...
mam aj aj jeden prispevok ale tiez sa to moc nehodi.jeden typek siel an authore a-zone priviazany lanom o auto 110Km/h potom sa pustil a dal manual.chcel len vyskusat ci da manual v 100Km/h a dal.mam to aj na videu cize nic nie je nerealne
ja som dnes prekonal svoj rekord vau po ceste 3 triedy dole kopcom 68,2 vau ale inak bol so mnou kamarat na galuzkach a ten slapal ako blbec ale bol vystrety co ho brzdilo a ja len zohnuty a este som ho dobehol a ked som sa vystrel fungovalo to ako brza . a nerobte si zo mna srandu zase
Napisem to inak, aby to bola jasne kazdemu: Nepochybujem, ze Armstrong, alebo hocikto z profi pelotonu dokaze ist za autom 100, ale nehovorte, ze to tu s usmevom dokaze kazdy z vas a v beznej premavke a este za kamionom, ktory ide 120. Staci tak?
Nikto ti tu Root nechce do hlavy natlacit, ze to dokaze kazdy, pretoze ty to celkom urcite nedokazes. Ak mas pochybnosti, vybav nejaku dodavku alebo najlepsie nakladne auto za ktore sa da celkom dobre schovat a v pohode a rad ti ukazem, ze sa da ist na kole aj sto. A nepis sem uz prosim ta kraviny len preto, ze ty tomu neveris.
Ja so m isiel najvic 65 dole kopcom na bicykli altrix storm.
Ale chodievam inac po terene okolo petdesiat a chcel by som sa s pytat ze ci niekto nepoznate ten altrix ze ci sa nemoze zlomit pretoze je to dost srot......
Nikto ti tu Root nechce do hlavy natlacit, ze to dokaze kazdy, pretoze ty to celkom urcite nedokazes. Ak mas pochybnosti, vybav nejaku dodavku alebo najlepsie nakladne auto za ktore sa da celkom dobre schovat a v pohode a rad ti ukazem, ze sa da ist na kole aj sto. A nepis sem uz prosim ta kraviny len preto, ze ty tomu neveris.
Budem si sem pisat co sa mi zachce, presne tak ako ty.
A mam na dvore 18 kamionov, pridi kedykolvek.
A co sa tyka toho co dokazem ja, tak o to sa neboj, este ked som bol mladsi, tiez som chcel dokazat aky som frajer, mam svoju maximalku 86 km/h bez kamiona, bez auta a bez vsetkeho a som s tym spokojny, viac nemusim.
A moja ponuka plati, ozvi sa a pridi kedykolvek, len ta upozornujem, ze vsetky maju obmedzovac rychlosti na 90 km/h.
Este ma napadlo, ze sa najde aj celkom slusny pocet autobusov, tie obmedzovace nemaju, takze to by mohla byt schodnejsia cesta. Tesim sa. Urobime z toho potom ilustacne video.
tak som sa dned pokusal o novy speed-rekord v lese ...
bolo to celkom zaujimave..... az na zaver ...... nastastie som skoncil len s narazenou panvou a odretym bokom ..... odniesli si to len kratasy dufam, ze ich matka da dohromady..... mal som ich rad ......
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale niektori tupci jazdia fakt ako tupci...
pri takej zrazke by ti podla mna nepomohlo ani Volvo ani Saab,..
preto to volvo tank
Proste, ak pri vysokej rýchlosti zastavíš na mieste (o prekážku), nepomôžu ani deformačné zóny, ani airbagy, ani anjel strážny. A keď prekážka ide oproti tebe tiež dosť rýchlo, tak ... bŕŕ´pomyslieť. Už ti stačí len igelitové vrece.
preto to volvo tank
to si myslel dokopy ako znacku auta??? akoze tank s airbagmi...
aby ta mali do coho pozbierat...
Bolo to na lesnej asfaltke na zjazde od miesta zvaneho"pri umartom(pri umretom)" nad sninskymi rybníkmi. Od vtedy uz taka rychlost nebola...
Prebytok pudu sebazáchovy s pribúdajúcim vekom sa dá vcelku úspešne kompenzovať pivkom.
Ale chodievam inac po terene okolo petdesiat a chcel by som sa s pytat ze ci niekto nepoznate ten altrix ze ci sa nemoze zlomit pretoze je to dost srot......
Budem si sem pisat co sa mi zachce, presne tak ako ty.
A mam na dvore 18 kamionov, pridi kedykolvek.
A co sa tyka toho co dokazem ja, tak o to sa neboj, este ked som bol mladsi, tiez som chcel dokazat aky som frajer, mam svoju maximalku 86 km/h bez kamiona, bez auta a bez vsetkeho a som s tym spokojny, viac nemusim.
A moja ponuka plati, ozvi sa a pridi kedykolvek, len ta upozornujem, ze vsetky maju obmedzovac rychlosti na 90 km/h.
Este ma napadlo, ze sa najde aj celkom slusny pocet autobusov, tie obmedzovace nemaju, takze to by mohla byt schodnejsia cesta. Tesim sa. Urobime z toho potom ilustacne video.
bolo to celkom zaujimave..... az na zaver