caute popiste aku max rychlost ste prekonali na vasom biku a na akom povrchu ja zatial iba tych 55 na lesnom asfalte ale samozrejme myslim rychlost dolu kopcom
ja mam na biku 82 bolo to pred celkom dost rokmi na ceste z kasarni nad makovom, bol tam akurat natiahnuty novy asfalt...na ziletke nejazdim...inak k tej rychlosti som sa uz dlho ani nepriblizil, naposledy nejakych 71, asi sa tam vyberiem zase
V Kosiciach je dobre to skusat na useku Z Hylova do Klatova. Pomerne slusny asfalt a slaba premavka, padak na ktorom rozhoduje brzdenie. Ja som to skusil raz a pri 70 som uz zacal brzdit a stacilo. Nestoji to za to. Na lesnej ceste to pustam max. do 50 ale bezne len do 40.
dole kopcom na author instinct, author naboje, panaracer fire xc 2,1 plaste:
dole kopcom betonkou z baby cca 72
po rovinke vjazd do BA na patronku, tam ta hlavna cesta asi 55 ked som zdrhal pred brutalnou burkou.. akoze trhal som skodovky vtedy po krajnici
ked som mal na starom biku tachac , tak dole cestou z chaty pod ostrym vrchom (soblahov) okolo 77-78 (asfalt)na MTBcku..... a teraz uz nemam tachac, ale som bol dnes v Uherskom Brode, a tiez som to pekne zihal na 2.1 Explorerovi .... okolo 60 ... inak, na tej ceste keby mam ziletku, tak mozno aj stovka padne .... v cechach maju neporovnatelne kvalitnejsie cesty!!!! posielam foto....
no ja na mtb 90 km/h, 26*1.6 michelin jet s semislick, passo di fedaia v dolomitoch, na obrázku po strihnutí cez parkovisko toho motela nasledoval asi 3 km strmy rovný úsek s perfektným výhľadom na cestu. potom nasledoval tunel a v tom som radsej pribrzdil na 70 km/h.
Inak na lámanie miestnych rekordov je idálny zjazd z Hotela Husárik v Čadci, kde 80 nie je problém.
Moj osobny rekord je 68 km/h na biku z Cerveneho Kamena do Castej. Samozrejme po asfaltke. V terene sa moc do extremnej rychlosti neodvazim. Uplne mi staci ked idem okolo 30-tky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam na biku 82
ale ne..mam tam daku rodinu
este na starom authorovi memphis...
taky lesny betonovy asfaltik rozbity to bol...
dole kopcom betonkou z baby cca 72
po rovinke vjazd do BA na patronku, tam ta hlavna cesta asi 55 ked som zdrhal pred brutalnou burkou.. akoze trhal som skodovky vtedy po krajnici
Inak na lámanie miestnych rekordov je idálny zjazd z Hotela Husárik v Čadci, kde 80 nie je problém.