caute popiste aku max rychlost ste prekonali na vasom biku a na akom povrchu ja zatial iba tych 55 na lesnom asfalte ale samozrejme myslim rychlost dolu kopcom
tu cadcu na husarik som isiel hore kopcom tesne pod lesom tam je gympel... sme sa dost nasmiali s partou nad tymi ubohymi deckami co sa tam musia dennodenne drb*at
71 na MTB - je to taky kilometrovy prasan s jednou zatackou a treba reznut cez luku...a ide to rovno na hlavnu takze uz to s tou maximalkou radsej neprehanam lebo mi staci...
ja mam cerstyvch 70 ale povedal som si ze nikdy viac.staci tak malo a si na zemy......a to by bolelo.v terene max do 50 pustam.
Tak malo ti staci aj v tridsiatke a si na zemi. Co by som ja robil, keby som si nemohol vychutnat ten adrenalin z tej rychlosti, ved to by som ani na kolo nechodil.
V Kosiciach je dobre to skusat na useku Z Hylova do Klatova. Pomerne slusny asfalt a slaba premavka, padak na ktorom rozhoduje brzdenie. Ja som to skusil raz a pri 70 som uz zacal brzdit a stacilo.
Potvrdzujem.. moj rekord tiez tam padol.. nieco pod 80..
Ist na nejakom strmaku 90 km/h kde nemusis ani slapat v pohode, ale Ajeto 98 za kamionom? Aky mas najtahsi prevod? Skus si preratat kadenciu a potom si to vyskusaj na nejakom najlahsom. Neverim, ze ju dokazes vobec dosiahnut. A aj ten kamion by som chcel vidiet ked vsetky maju obmedzovace na 90 km/h.
Si este nikdy nevidel ist kamion viac ako 90? Da sa ist v pohode aj viac, ak je to mierne klesanie, pripadne ak ti fuka do chrbta a podobne. Mal som prevod 53-11. A kadencia sa da aj 140 a viac, aj ked ti nohy lietaju ako blazon, ale v tom haku za kamionom neslapes stale.
Ako Tucek na Machnaci nad Tr.Teplicami, 77 km na hrubych gumach.
Inac strmsiu rovnu asfaltku na tieto ucely v sirsom okoli TN nepoznam, ak o niecom viete, podajte info.
Ako Tucek na Machnaci nad Tr.Teplicami, 77 km na hrubych gumach.
Inac strmsiu rovnu asfaltku na tieto ucely v sirsom okoli TN nepoznam, ak o niecom viete, podajte info.
Ja som svoj rekord na žiletke dal na kopci medzi Zlatníkmi a Cimennou (cca. niekde blízko Bánoviec to je). A potom ešte z cesty, ktorá ibe na Javorinu, je celkom dobrý padák dole do Cetuny.
Asi budem trápny ak poviem že najviac po rovnej asvaltke som išiel 55,2km/h. Ale mne osobne to stačí...lebo ked som išiel tou rýchlostou tak mi vletel do cesty nejaky ko... s vedlajšej cesty...no tak som musel flekovat.....takže viac po asvaltke ani netužim vytiahnut!
K háku za kamionom - brzdiť netreba brzdami. Kamion ma väčšie brzdy... Zažil som, ako junáčik pootočil hlavu a oprel sa o Tatrovku ramenom. A tá ho ubrzdila. Len nesmie byť veľký odlep, lebo potom je rozdiel rýchlosti už veľký. Ja som nevedel ako na to a pre istotu som tú tatrovku predbehol. Ale nešla 90, len tak 60. A bolo to v mladosti, teraz by som si to už netrúfol. Pomyslenie na rodinu a blízkosť dôchodku ma brzdí...
K háku za kamionom - brzdiť netreba brzdami. Kamion ma väčšie brzdy... Zažil som, ako junáčik pootočil hlavu a oprel sa o Tatrovku ramenom. A tá ho ubrzdila. Len nesmie byť veľký odlep, lebo potom je rozdiel rýchlosti už veľký. Ja som nevedel ako na to a pre istotu som tú tatrovku predbehol. Ale nešla 90, len tak 60. A bolo to v mladosti, teraz by som si to už netrúfol. Pomyslenie na rodinu a blízkosť dôchodku ma brzdí...
jj, profici pri treningoch za autom jazdia oprety prednym kolesom o naraznik auta, aby ta zrazka bola minimalna. Potom tak daju aj 110 (neverite?)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Po tráve som mal max. 60 km/h.
Tak malo ti staci aj v tridsiatke a si na zemi. Co by som ja robil, keby som si nemohol vychutnat ten adrenalin z tej rychlosti, ved to by som ani na kolo nechodil.
Musis si najst nalozeny. Tie stare maju vzduchove brzdy, a predsa len brzdia dlhsie ako ty na ziletke.
Ja som svoj rekord na žiletke dal na kopci medzi Zlatníkmi a Cimennou (cca. niekde blízko Bánoviec to je). A potom ešte z cesty, ktorá ibe na Javorinu, je celkom dobrý padák dole do Cetuny.
jj, profici pri treningoch za autom jazdia oprety prednym kolesom o naraznik auta, aby ta zrazka bola minimalna. Potom tak daju aj 110 (neverite?)