prosim nazory...
ak by vas niekto volal na svoj prvy triatlon (klasicky), podla coho by ste si vybrali trat z troch moznosti
750, 20, 5 - olympijsky - ironman (nepripada do uvahy)?
Príde mi že sa tých pretekov, zúčastňuje čoraz menej pretekárov. Aj to neustále prezuvanie má vôbec neoslovilo. Keď to boli tri disciplíny za sebou bolo to fajn.
Kamarátka plánuje kúpiť hodinky Garmin. Rozhoduje sa medzi Forerunner 265 a 955. Sú za rovnakú cenu. Vzhľadovo sa hej páčia 265, ale. Niekto hej povedal,že nemajú auto transition respektíve auto lap jednotlivých disciplín,kým 955 to majú. Ja som z návodu pochopil, že by sa to na nich malo dať jednoducho spustiť. Má s 265 niekto skúsenosti ako to funguje?? Ďakujem
Ja som uz svoju triatalonovu "karieru" koli zraneniu kolena ukoncil, moj brat v nej pokracuje aj napriek tomu, ze mal minuly rok tak isto operovane koleno. Smeje sa, ze si priplatil a nechal si do kolena vlozit karbonove platne. Je to zvlastne, ale po operacii kolena sa hlavne v behu zlepsil. Pred mesiacom zabehol maraton za 2:56 hod a vcera v Samorine na Championship skoncil treti vo svojej age group 50-54. Plavali v ladovej vode mala 12-13°C a skratili im to na 750 m, na biku lialo a fucalo, az na behu uz bolo pocasie lepsie. Odplaval len priemerne, zato napalil bike a potom slusne odbehol halfmaraton, ktory sa bezi po asfalte, sotoline a aj po trave. 91 km bikovu trat za dazda "preletel" za 2:10 hod AVG rychlostou 42km/h a vykonom NP 300W!, nasledne half maraton tempom 4:08min/km.
Prečo hneď báchorky? Ak mal predtým problémy a obmedzoval sa v tréningu, tak potom po ich operačnom vyriešení a tým pádom možnosti zvýšenia tréningových dávok sa zlepšiť naozaj mohol... Ale zas - o pol druhej ráno človeku všeličo napadá... 😁
po operacii kolena sa zlepsil, ine bachorky, jesus
Brat mal prasknuty vnutorny meniskus. Len mu ho zosili. A to, ze sa po operacii zlepsil, nie su bachorky, ale holy fakt, ma zabehnute casy napr. v maratone pred a po operaci. Pred operaciou bezal maraton 3:06 hod, po operacii 2:56hod. Je to zlepsenie o 10 min t.j. cca 15 sek/km. Tak ako pise Nazgul, po operacii beha viac a rychlejsie, lebo ho koleno neobmedzuje. Teraz bol na zopar dni pozriet rodicov v KE, tak si dnes pred odletom dal "lahsi " bezecky trening.
Tak uz aj Ironman zacal prepocitavat absolutne celkove vysledky v Age Group "Ivanovymi" vekovymi koeficientami. Brat dnes startoval na Ironman 70.3 Swansea a vyhral svoju AG 50-54. Po prepocitani sa stal aj celkovym vitazom
Nikto nikomu nic neberie. V kazdej AG je normalne vyhodnotene poradie vcetne slotov, len zaviedli nieco naviac t.j. celkove poradie vzhladom na vek pretekara.
To vymyslel zas nejaky Ivanov fanusik? Aby vysledky starsich boli atraktivnejsie? Aby prilakali viac ludi s krizou stredneho veku ktori do toho budu sypat peniaze?
priemerná dĺžka života slovenského muža je cca 75 rokov, takže scarinko, ty by si o kríze stredného veku mal vedieť najlepšie ... my starci sme to už dávno prekonali
tieto vekove koeficienty totalne kazia hodnotu sportoveho vykonu. Za mna: Celkove poradie +poradie v AG po 5 rokoch a sloty by sa mali udelovat v kazdej kategorii napriklad prvym alebo prvym trom. Toto by bolo najspravodlivejsie. Tak by sa dostali najlepsi z kazdej AG na spolocny start na Hawai
Vsak citajte co som napisal "V kazdej AG je normalne vyhodnotene poradie vcetne slotov" Na tom sa nic nemeni. To celkove poradie s prepoctom vekovych koeficientov je nieco naviac a teraz na IM Swansea to bolo zverejnene poprvy krat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://x.com/ThisIsSlovakia_/status/1924868329879007741?fbclid=IwY2xjawKb2hpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBkWHZma3JsVG5QU1Ftem90AR4Ud2krk0up6kA4Jqi_1deqrUdM49ZNcq2id5JiFJ_KkS4FNVY8p2dtPPI5-w_aem_7htZb93DTMrhyvuiT5SAlg
Brat mal prasknuty vnutorny meniskus. Len mu ho zosili. A to, ze sa po operacii zlepsil, nie su bachorky, ale holy fakt, ma zabehnute casy napr. v maratone pred a po operaci. Pred operaciou bezal maraton 3:06 hod, po operacii 2:56hod. Je to zlepsenie o 10 min t.j. cca 15 sek/km. Tak ako pise Nazgul, po operacii beha viac a rychlejsie, lebo ho koleno neobmedzuje. Teraz bol na zopar dni pozriet rodicov v KE, tak si dnes pred odletom dal "lahsi " bezecky trening.