Potrebujem zavesiť na štandardnú panelákovú stenu 3 bajky nad sebou. Nestretol sa niekto z Vás s držiakom na ktorý by sa dal zavesiť bajk za pedál? Neprekáža mi, keď sa budú kolesá dotýkať steny.
Vďaka všetkým za radu.
Manželka má takto zavesený na stene, ja mám zavesený za pedál. Pravda je, že od môjho je stena dosť špinavá, pretože bicykel má tendenciu kvôli ťažšiemu predku šúchať sa po stene. Tod tým, čo visí za koleso, je stena relatívne čistá (problém je len vtedy, ak chceš zavesiť bicykel so zablatenými kolesami). Ak si budeš dávať pozor pri vešaní a kolesá nebudú od blata, nemala by sa stena výrazne špiniť.
Hrubozrnná omietka sa dá natrieť aj acetónovou farbou, tú by si vedel potom následne pri znečistení aj umyť. Pred náterom nezabudnúť napenetrovať podklad.
Inak toto ma zujíma, ak by niekto mal k tomu niečo povedať. Staviam dom a do garáže potrebujem umiestniť 6 bikov. Najlepšie by ich bolo vešať za koleso, akurát celoodpružeňák neviem - a) či to prednej vidle nevadí, keď v podstate celý bike visí za dolné nohy, b) či olej nemá tendenciu vytekať
Inak toto ma zujíma, ak by niekto mal k tomu niečo povedať. Staviam dom a do garáže potrebujem umiestniť 6 bikov. Najlepšie by ich bolo vešať za koleso, akurát celoodpružeňák neviem - a) či to prednej vidle nevadí, keď v podstate celý bike visí za dolné nohy, b) či olej nemá tendenciu vytekať
Ak je vidla poprípade tlmič v poriadku tak olej vytiecť nesmie. Jediná vec záleží aj od typu odpruženia je že olej pretečie na iné miesto ale to sa vyrieši keď postavíš bike na kolesa.
Prosim vas potrebujem pomoc. Chcel by som bajk na stenu prichytit o vidlicu, ze dam dolu koleso a upnem to ako su tie drziaky pre dodavky vnutri v aute. Ale akosi neviem ziaden taky drziak pre pevnu osku vyguglit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hrubozrnná omietka sa dá natrieť aj acetónovou farbou, tú by si vedel potom následne pri znečistení aj umyť. Pred náterom nezabudnúť napenetrovať podklad.
http://www.fortel-katalog.sk/drziak-na-bicykel-s-kladkou.htm
http://drziaky-stojany.sk/product.php?id_product=31
Ak je vidla poprípade tlmič v poriadku tak olej vytiecť nesmie. Jediná vec záleží aj od typu odpruženia je že olej pretečie na iné miesto ale to sa vyrieši keď postavíš bike na kolesa.
ta fotka mohla mať kludne 200kb
Neviete o niecom?
Tú lištu môžeš priondiť aj na stenu
Edit: samooprava, bol som v tom,ze ma byt na rychloupinak - k pevnej sa neviem vyjadrit
https://www.bike24.com/p2197931.html
mam presne tento a spokojnost