Príjemné prežitie vianočných sviatkov, veľa šťastia, zdravia, osobných i pracovných úspechov v Novom roku 2011 Vám všetkým praje
Laco
P.S. ... a veľa šťastných kilometrov bez defektov a pádov v Novom roku...
Želám všetkým bikerom prekrásne, pokojné a láskyplné Vianoce a veľa zdravia, lásky, pokoja, úspechov a hlavne šťastných kilometrov v sedle do Nového roku 2011
Ja želám všetkým bikerom aj nebikerom krásne, nikým a ničím nerušené Vianočné sviatky. Veľa zdravia, šťastia, lásky a veľa pracovných aj súkromných úspechov v Novom roku 2011.
ja tiež všetkým prajem šťastné a veselé Vianoce šťastný nový rok, nech sa biky nekazia, nech nechytáte defekty a čo najviac pekných kilometrov v novom roku 2011
Pripájam sa aj ja a prajem všetkým fóristom MTBiker pohodové prežitie Vianočných sviatkov, veľa zdravia, pracovných a športových úspechov v Novom roku 2011.
Ufňukaný rok 2010 už nechceme, a preto sa celý rok 2011 voziť budeme!!!
Vidim, ze som to zle umiestnil tak zopakujem. Pekne sviatky a vela stastia a peknych kilometrov v buducom roku.
(Asi poznate tu okridlenu vetu, ze Titanic bol plny zdravych ludi, len stastie nemali.)
Ak láska topí ľad čo pani Zima vyčarila, ak dá človek viac čo v sebe skrýva, ak vládne všade ticho a počuť len praskať mráz, padajúce vločky a v detských očiach je vidieť jas, tak prišla doba, keď každý pre každého má pár prívetivých viet, pre ten zázrak Vianoce a nad čaro Vianoc nič krajšieho niet! Šťastné a Veselé praje Michales.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ufňukaný rok 2010 už nechceme, a preto sa celý
(Asi poznate tu okridlenu vetu, ze Titanic bol plny zdravych ludi, len stastie nemali.)
Speedy
A radosť z každej jazdy, ktorú v roku 2011 absolvujete