Dagger
Založený: 26.11.2013
ja som 4 roky nazad dostal pokutu 20 evri, ze som zaparkoval pred branou zene o ktorej viem, ze nemala a ani dodnes nema auto. zavolala na mna MP a bolo vybavene. dodnes ma to serie, ze som takto prisiel o peniaze. pytal som sa MP schvalne preco prisli, ze na tf. podnet majitelky nehnutelnosti. ale su ludia, na ktorych pracuju zamestnanci alebo ma inak "lahko" zarobene peniaze (DPHčkari.....) a takym typom - co chce robit neplechu - je jedno kolko-krat za den a aku vysoku sumu na pokutach zaplatia. on nema špinu z dielne za nechtami. nejedna sa o nim poctivo odmakane love.
na taketo typy, ziadne financne postihy neplatia. to su specificke typy chlapcov....ja som sa ani neviem ako dostal asi na 3/4 roka do šatne pri hokeji k vekslakom a podbnej sebranke. tam som pri reciach, ktore pri prezliekani viedli pochopil, ze nemaju vobec ziadne zabrany a ani podmienecne tresty, ktore niektori na seba mali, im nebranilo pachat špatnosti.
oni su totiz povacsine neskutocni chvastuni.
videl si film ...sedim na konari a je mi dobre - "... jemu ani žiadny prezident nerozkáže..."