hehe, z dobre informovaných zdrojov som sa dozvedel, že achillovou pätou akcie bola chabá kondícia niektorých zúčastnených... takže menej točiť a fotiť a viacej šlapať chlapci...
:> no neviem neviem, hore pri chate s pramenom pod krizavou som bol medzi prvymi ak nie prvy: )) Az som sa divil ako dobre sa mi slo...potom to tlacenie od chaty uz bolo o inom...
:> no neviem neviem, hore pri chate s pramenom pod krizavou som bol medzi prvymi ak nie prvy: )) Az som sa divil ako dobre sa mi slo...potom to tlacenie od chaty uz bolo o inom...
PS: pozri si moj podpis: PP
ale veď ja som nekonkretizoval, kto mal problémy s kondíciou btw. hraní se s kolem a mať kondičku je vyšší level => napr. Tony z PU to by niektorých to postávanie rýchlo prešlo
ten fotak... inak video - kvalita ok, ale prva cast dost nudna (natacat asfaltku? ) a ta druha tiez nic moc, a ta vidla ti nejako malo chodi (sice ani sa necudujem na takych dialniciach) takze pekne, len nabuduce lepsi teren (daky singlac )
ten fotak... inak video - kvalita ok, ale prva cast dost nudna (natacat asfaltku? ) a ta druha tiez nic moc, a ta vidla ti nejako malo chodi (sice ani sa necudujem na takych dialniciach) takze pekne, len nabuduce lepsi teren (daky singlac )
málo chodí? mám 88kg a foxa fúkam na 90PSI - to by musela byť riadna šupa aby som išiel cez 70%...
ak bude dnes čas, tak natočím zjazd na druhú stranu - na počuvadlo - len sa bojím, aby som ten olympus nedo....l takými otrasmi - ale neviem ako inak to natočiť - poraďte, dajte typ ako to robíte vy...
hm a naco teda tak tvrdo fukas... som myslel ze vidla je na to aby chodila a inak to asi nenatocis ak na to nemas specialnu kameru, v nejakej teme sa to tu preberalo
hm a naco teda tak tvrdo fukas... som myslel ze vidla je na to aby chodila a inak to asi nenatocis ak na to nemas specialnu kameru, v nejakej teme sa to tu preberalo
tvrdo? podla manuálu od foxa by to malo byť až 95 - trochu som vyfúkol, uvidíme čo to urobí
skusim poriešiť niečo s tou kamorou, idem hladať
sag sa riesi aj pri inteligentnych tlmeniach? podla mna by nemal... napr ja mam malicky sag ale vidla chodi paradne aj na 90% zdvihu pri extremoch (a pri normalnej jazde tak 80%)
tu je to o videách... ak bude problém s nastavením vidle, tak založím na to iné vlákno... bike len spoznávam - nemam ho ani mesiac, tak sa treba oťukať... .-)
jo a nieje to na downhill, ani freeride, tak nečakajte nejaké extrémne videá
no už uploadujem drhé video na youtube - horší terén, kamene, korene a aFOX ostal rovnako nafukaný - akurát čo vyfuklo pri kontrole tlaku... o chvilku dám link
no ked som komentoval prve, asi musim aj druhe medzitym som videl nejake pekne videa z jazdena na youtube takze: ten fotak by som pripevnil inde, jednak nevidno pred bike a zadruhe v polke zaberu je len ram... tiez ta noha v zabere nepridava na zazitku z videa inak ale slusne (lepsie ako tie vselijake pokusy s mobilmi a podobne ), k zjazdu, no teren bol asilespi ako ten prvy, ale zda sa mi ze si isiel dost pomaly. vidla sa mi zda stale nejaka tuha, ved pozri nejake videa na youtube ako chodia vidly.. mozno je terralogicom (ma to ? asi hej ) v kazdom pripade celkom dobre, rad by som take cosi natocil, mozno niekedy sa podujmem, celkom by ma zaujimalo ako by pri takej akcii vyzerala moji vidla a vobec
keby viditemoju, ta chodi tak pol zdvihu, lebo vazim 56Kg a neviete preco ta vidlica da len 80mm ?? sak chodi len 3/4 zdvihu a to na nej bol dole kopcekom pri brzdeni 85Kg zavazeny na vidlici a ta ako keby mala doraz tak nejak... poradte
PS : sory za OT, ale tu prave riesite vidlu tak som vyuzil
keby viditemoju, ta chodi tak pol zdvihu, lebo vazim 56Kg a neviete preco ta vidlica da len 80mm ?? sak chodi len 3/4 zdvihu a to na nej bol dole kopcekom pri brzdeni 85Kg zavazeny na vidlici a ta ako keby mala doraz tak nejak... poradte
ty sa pytas i odpovedas si zaroven , zaujimave , 56 kg je malo
ale sak som pisal ze aj pod brachom v kopci na brzde bola len do 3/4 tak preto...
kde? z toho sa polovica neda pochopit tak co sa divis
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
video good, jazdenie very good
skoda ze ste to dali ked som tu nebol, tak som chcel ist
hehe, z dobre informovaných zdrojov som sa dozvedel, že achillovou pätou akcie bola chabá kondícia niektorých zúčastnených...
http://www.youtube.com/watch?v=l92elQ4tWYg
páči - nepáči?
ale veď ja som nekonkretizoval, kto mal problémy s kondíciou
http://www.youtube.com/watch?v=l92elQ4tWYg
páči - nepáči?
málo chodí? mám 88kg a foxa fúkam na 90PSI - to by musela byť riadna šupa aby som išiel cez 70%...
ak bude dnes čas, tak natočím zjazd na druhú stranu - na počuvadlo - len sa bojím, aby som ten olympus nedo....l takými otrasmi - ale neviem ako inak to natočiť - poraďte, dajte typ ako to robíte vy...
tvrdo? podla manuálu od foxa by to malo byť až 95 - trochu som vyfúkol, uvidíme čo to urobí
skusim poriešiť niečo s tou kamorou, idem hladať
jo a nieje to na downhill, ani freeride, tak nečakajte nejaké extrémne videá
http://www.youtube.com/watch?v=lKjLgilCz7w
http://www.youtube.com/watch?v=lKjLgilCz7w
ohol si nohy
ale veru este trolinku mozes sfuknut,skus nastavit sag a kontroluj ako chodi stahovakom(sk paska).
ty sa pytas i odpovedas si zaroven , zaujimave , 56 kg je malo
kde? z toho sa polovica neda pochopit tak co sa divis