a na margo mna chcem vsetkym napisat bo na ceskom fore mi napisali ze' slecne to neslo' tak mne to nejde pred kamerou ..ale ked som isla rychlejsie tak to az tak nesmykalo....ale ja som taka opatrna ...ale keby som
isla este raz tak uz mi to ide fajn... ..sa obhajujem
no jooooooooo...to je ta nervozitka pred kamerou...vlasne ja som stal vacsinou na opacnej strane kamery,co?
Neboj nic,doladime skolu smyku myslim,ze to nebolo vobec hrozny vykon,snad iba ty si vobec poriadne nespadla(narozdiel od nas zbytku)
Ja tak kritickejsie. Preco je tam tak malo strihu (ak sa to vobec za strih da povazovat), tolko balastu (vela hluhych miest zbytocne predlzujucich celkovy cas videa) a neodfiltrovany ruch hovoreneho slova miesajuci sa miestami do hudby? Inak hudba fak pekna a navodzujuca pohodovu atmosferu - konecne ina.
podla mna je to pekne amaterske videjko, celkom dobre vystihlo pohodovu atmosferu pekneho dna. Mate nejake lepsie vlastne video? Ak ano, sem s nim, rad si pozriem.
Apropos slecna... z blbych reci si nic nerob, od PC sa lahko pise, a hlavne takemu, ktory tam nikdy nebol a nebude . To ze mas strach z niektorych miest? Uplne normalne, treba len jazdit a jazdit,prejde to... U mna mas vsak 100% bodov za to, ze si s chalanmi vobec isla a ten strach prekonavala. Prave o to ide...
PS: a bola podla mna uplne v pohode, nakolko ked som ju pod Hrebienkom v ten den obiehal, na otazku ako to ide reagovala "v pohode".
PS2: a za to ze nemam prilbu sa ospravedlnujem (nerobte to), ale zial v zime mi je v nej zime a jazdim tak, aby som velmi nepadal. Hadam sa polepsim a jazdit v nej zacnem, ale neviem kedy.
PS3: a dik ze sme aj ked nedobrovolne na videu (cakal som ze nas odstrihnete)
Ja tak kritickejsie. Preco je tam tak malo strihu (ak sa to vobec za strih da povazovat), tolko balastu (vela hluhych miest zbytocne predlzujucich celkovy cas videa) a neodfiltrovany ruch hovoreneho slova miesajuci sa miestami do hudby? Inak hudba fak pekna a navodzujuca pohodovu atmosferu - konecne ina.
no ta ty si kritik..v takej zime ti to je uplne jedno ako to je natocene a nie je casu sa s tym tolko bavit
Byt kritik je sucast mojej prace. A snad mi nechcete nahovorit, ze ste tu hudbu pustali z prenosneho kazetaku priamo do mikracu kamery a cele to video je bez postprocessingu v PC kde sa to dalo zostrihat atd.? Tak to potom klobuk dole.
EDIT: Ale aj tak to na mna posobilo velmi prijemne - ta hudba a fadeout robi svoje. To sa da pustit normalne na relax pred spanim a som skoro ako v Jakubiskovom filme ala Perinbaba.
[quote=""]Byt kritik je sucast mojej prace. A snad mi nechcete nahovorit, ze ste tu hudbu pustali z prenosneho kazetaku priamo do mikracu kamery a cele to video je bez postprocessingu v PC kde sa to dalo zostrihat atd.? Tak to potom klobuk dole. [/quote
nie nemal isme prenosny kazetak.. ..robil to mangel cele .ja som miestami tiez tocila..ty kritik...
Jasne, ze si tocila aj Ty - ved som Ta pocul. A aj som videl, ked si sa otocila za chalanmi a na chvilku sklopila kameru k zemi. Ale pozor, teraz uz nekritizujem, teraz len vyryvam.
Jasne, ze si tocila aj Ty - ved som Ta pocul. A aj som videl, ked si sa otocila za chalanmi a na chvilku sklopila kameru k zemi. Ale pozor, teraz uz nekritizujem, teraz len vyryvam.
]napisala som slecna preto lebo v uvodzovkach ma tak nazvali inac som uz pani ..a mam aj dieta takze uz nemam 15 rokov na hazard...ale inak chodim obcas s chalanmi a furt som sama zena ...a furt posledna...no co uz ..ale moje zranenia uz mi nedovoluju riskovat .To si bol ty ti dvaja chalani v modrom?no ani sme si nevsimli ze si na videu.Dufam ze nevadi ze si sa tam ocitol.
inak obdivujem vas, ze sa vam chce babrat sa s kamerou. Ja este daco kedy-tedy pofotim, ale robit video sa mi naozaj nechce. Ale viem, kolko to da roboty...
inak obdivujem vas, ze sa vam chce babrat sa s kamerou. Ja este daco kedy-tedy pofotim, ale robit video sa mi naozaj nechce. Ale viem, kolko to da roboty...
Za tu slecnu prepac, nemam odkial vediet
nie v pohode ja iba preto slecna ze ma tak nazvali na ceskom fore..mne to nevadi ja som duchom slecna stale....no ta mojmu mangelovi sa chce to trepat ......
Cauko Jezus,konecne kritika No...ide o to,ako sa na to video divas a chces divat.Ja to vidim tak,ze je to amaterske video pre nas co sme tam boli a pre foristov,cize okruh ludi.Ano,da sa postrihat a urobit z toho kratke akcne video s muzikou,bez povodneho slova ci zvuku,ale...to NEBOLO mojim zamerom.Chcel som urobit osobnejsie video,ktore vystihuje atmosferu vyjazdu a bolo by nefer napr.povystrihovat Specku,zato,ze sla pomalsie,neistejsie,jednoducho patrila k tomu ci sla rychlejsie ci nie(a ver mi,ze polovicu som jej aj tak zostrihal...).Tak isto vyhlady atd.,cize strihal som uplne hluche miesta a ver mi,ze ich tam bolo aj tak neurekom,ale aby to bolo pre vsetkych-napr.spominany "blairwitch" ako som to nazval ja ked Specka kracala za nami a tocila,ked som to videl prvy krat som sa chytal za hlavu,druhy krat-hm je to vlastne zaujmave ako ten sneh vrzga pod nohami a treti krat sa mi to celkom zapacilo,dalo to taku tu atmosferu zimy,ale napriek tomu som polovicu z toho strihol.To je moj pohlad na toto.Co sa tyka hudby-myslim si ze je neprofesionalnejsie pustit tam 90% muziku a 10% povodnych zvukov(co aj tak zanikne),chybali by mi tam napr.tie poznamky,to vrzganie snehu atd.,proste veci co k tomu patrili Takze stale zalezi na tom,ako sa na no video pozeras a ked si hladal dh-cup na snehu,neprisiel si si na svoje.
OK,keby som bol viac profik,mozno by som urobil hudbu hlasnejsie a v istych miestach stlmovanie,vybery akcnych zostrihov na zaver a co ja viem co este,ale som rad,ze s tym windows movie maker-om zvladol toto.Vsetkym odporucam,nech si to skusia,po dvoch dnoch strihania,lepenia a co ja viem coho mi to nechcelo nijak ulozit,som myslel ze ma vystre,ale nechcem sa tu vyplakavat,proste to patri k tomu.
@ mgx to si bol ty? Co si sa neozval?Hodili by sme pokec...Inac to Teba som sekol cestou dole? Samozrejme ze som Vas nechcel vystrihnut,vyborne ste k nam zapadli
No ked to bol zamer, tak Ti to vyslo - tu atmosferu si zachytil. Keby to bolo zostrihane tak akcne, tak to tak relaxacne neposobi a je pravda, ze tych "akcnych" videi je plno na kazdom kroku. Takze celkom OK.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Persing neboj nikto nebol zraneny
isla este raz tak uz mi to ide fajn...
Neboj nic,doladime skolu smyku
podla mna je to pekne amaterske videjko, celkom dobre vystihlo pohodovu atmosferu pekneho dna. Mate nejake lepsie vlastne video? Ak ano, sem s nim, rad si pozriem.
Apropos slecna... z blbych reci si nic nerob, od PC sa lahko pise, a hlavne takemu, ktory tam nikdy nebol a nebude
PS: a bola podla mna uplne v pohode, nakolko ked som ju pod Hrebienkom v ten den obiehal, na otazku ako to ide reagovala "v pohode".
PS2: a za to ze nemam prilbu sa ospravedlnujem (nerobte to), ale zial v zime mi je v nej zime a jazdim tak, aby som velmi nepadal. Hadam sa polepsim a jazdit v nej zacnem, ale neviem kedy.
PS3: a dik ze sme aj ked nedobrovolne na videu (cakal som ze nas odstrihnete)
Aloha
Mgx
no ta ty si kritik..v takej zime ti to je uplne jedno ako to je natocene a nie je casu sa s tym tolko bavit
EDIT: Ale aj tak to na mna posobilo velmi prijemne - ta hudba a fadeout robi svoje. To sa da pustit normalne na relax pred spanim a som skoro ako v Jakubiskovom filme ala Perinbaba.
nie nemal isme prenosny kazetak..
ved Blair witch
nie v pohode ja iba preto slecna ze ma tak nazvali na ceskom fore..mne to nevadi ja som duchom slecna stale....no ta mojmu mangelovi sa chce to trepat ......
Cauko Jezus,konecne kritika
OK,keby som bol viac profik,mozno by som urobil hudbu hlasnejsie a v istych miestach stlmovanie,vybery akcnych zostrihov na zaver a co ja viem co este,ale som rad,ze s tym windows movie maker-om zvladol toto.Vsetkym odporucam,nech si to skusia,po dvoch dnoch strihania,lepenia a co ja viem coho mi to nechcelo nijak ulozit,som myslel ze ma vystre,ale nechcem sa tu vyplakavat,proste to patri k tomu.
@ mgx to si bol ty?