Nie vsetci isli celu trasu, ale v takejto zostave sme vyrazili.
muffin, Dijck, vladol, davhan, dancuľ, jfab, peterg, Vlado, Miro, Fero, Ľubo
Zabery "nasiroko" boli fotakom natacane na vysku, preto ta deformacia. Pre zachovanie akej-takej kvality je video v malom rozliseni. Bez hudobneho podmazu, s originalnym zvukom prirody, piskajucich brzd a komentarov zucastnenych. Dlzka cca 4 min. Clovek by ani neveril, ze zabery pochadzaju z jedneho dna a z jedneho vyjazdu.
Vsetkym kameramanom vdaka za poskytnutie materialov pre spracovanie.
Na videu pekne vidno ake su medzi vami rozdiely v technike jazdy.
Skoda toho tocenia navysku, mozno si to jfab mohol nechat v originale na vysku, takto tam moc nevidno.
Skoda toho tocenia navysku, mozno si to jfab mohol nechat v originale na vysku, takto tam moc nevidno.
Ak by som to nechal na vysku, obraz by bol pootoceny o 90° a potom by sa na to zle pozeralo. Napr. ja mam monitor pripevneny na pevno na stene a dost tazko by som nim otacal .
nádhera ... škoda že nemám nikoho kto by bol ochotný jazdiť s kamerou
súhlas s Mateosom ... pekné rozdiely v technike
blata po k.... a kúsok nad, ale vyjašiť sa dá aj tak a o to predsa ide
teším sa na dalšie ....
Paradoxne otocene zabery som netocil ja ale Muffin : ) Inak pekne video len skoda, ze sme tomu natacaniu nedali viac. Aspon tie switchbacky sme mohli natocit...
stiahol som - kukol som, vladol jednonacne vedie, techniky rozdielne samozrejme troska viacej blata, snehu malo, ale ako doplnok nie je o com, teren celkom dobry.... billes rovina to asi nebola, ked davali nohy dole, treba uznat ze na kamere to tak nie je vidno!
co mate so mnou? vysvetlite o com tocite. k tym noham - ono sa to dalo dat bez kolobezkovania, len problem bol v tom ked ta to vynieslo do snehu, capol si a mal si kufor plny snehu. to uz potom tazsie islo zapnut, ked si nechcel uplne zastavit, plus sutre k tomu, ktorym sa trebalo vyhybat. juj ale skoda ze sa netocil jeden usek kde som dal 3 fullistov hehehehe , lebo som si to pustil po jarku a dole som bol jak pochcany. parada
co mate so mnou? vysvetlite o com tocite. k tym noham - ono sa to dalo dat bez kolobezkovania, len problem bol v tom ked ta to vynieslo do snehu, capol si a mal si kufor plny snehu. to uz potom tazsie islo zapnut, ked si nechcel uplne zastavit, plus sutre k tomu, ktorym sa trebalo vyhybat. juj ale skoda ze sa netocil jeden usek kde som dal 3 fullistov hehehehe , lebo som si to pustil po jarku a dole som bol jak pochcany. parada
Myslis tam kde bolo pocut "bomba" ked si dosiel za ten potok? To som tocil ja:) Musim uznat ze Ti co tam sli, sli jak slimaci:) Fero uz bol dolu a ja som nakrucal, takze bolo koho obiehat ; )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
muffin, Dijck, vladol, davhan, dancuľ, jfab, peterg, Vlado, Miro, Fero, Ľubo
Zabery "nasiroko" boli fotakom natacane na vysku, preto ta deformacia. Pre zachovanie akej-takej kvality je video v malom rozliseni. Bez hudobneho podmazu, s originalnym zvukom prirody, piskajucich brzd a komentarov zucastnenych. Dlzka cca 4 min. Clovek by ani neveril, ze zabery pochadzaju z jedneho dna a z jedneho vyjazdu.
Vsetkym kameramanom vdaka za poskytnutie materialov pre spracovanie.
mpg, 37M
http://zdielanie.sk/pYMjkLra4DXebtqZd0f ... hradik.mpg
mp4, 47M
http://zdielanie.sk/tnfoa-VyJMtX5nUU3su ... hradik.mp4
Inac fakt pekne tereniky, dal by som si
Ak by som to nechal na vysku, obraz by bol pootoceny o 90° a potom by sa na to zle pozeralo. Napr. ja mam monitor pripevneny na pevno na stene a dost tazko by som nim otacal
súhlas s Mateosom ... pekné rozdiely v technike
blata po k.... a kúsok nad, ale vyjašiť sa dá aj tak a o to predsa ide
teším sa na dalšie ....
PS: Billes nesiel lebo sa bal
imho, tatko ma vzdy ucil, neskladaj nohu z bajku,poseries si tazisko. pokial mozno ostavaj co najdlsie na biku.
pridte si to vyskusat
pridte si to vyskusat
mudrlant si myslis ze som v zivote nejazdil na slizkom listi kameni a snehu?
keby nebyvate v takej riti aj bych dosiel
Myslis tam kde bolo pocut "bomba" ked si dosiel za ten potok? To som tocil ja:) Musim uznat ze Ti co tam sli, sli jak slimaci:) Fero uz bol dolu a ja som nakrucal, takze bolo koho obiehat ; )
pridte si to vyskusat
mudrlant si myslis ze som v zivote nejazdil na slizkom listi kameni a snehu?
keby nebyvate v takej riti aj bych dosiel
Kludne prid, myslim, ze by sme sa celkom nasmiali: ) Inak puchov? To kde je? Je to vobec mesto? 19tis obyvatelov a klesa..
imho, tatko ma vzdy ucil, neskladaj nohu z bajku,poseries si tazisko. pokial mozno ostavaj co najdlsie na biku.
vidis to, mna chlapci od motoriek zase ucili, na upravenie taziska spusti nohu nizsie k zemi