No pekne ste sa do seba pustili nie je to jedno kto kde býva mne sa to tento štýl jazdenia a točenia videí tiež nepáči, ale nebudem to predsa nikomu vyčítať
:) no vidim ze asi vam tam na vychod budeme musiet dat par lekci techniky jazdy. prva lekcia zdarma.
imho, tatko ma vzdy ucil, neskladaj nohu z bajku,poseries si tazisko. pokial mozno ostavaj co najdlsie na biku.
ked si mam vybrat medzi nohou dole a tigrikom do 20metroveho zrazu, tak nemam co riesit...uznavam, ze technika napriklad u mna pokrivkava, ale asi som uz pristary a prilis cerstvo po zlomenej ruke na to, aby som testoval a posuval svoje hranice
PS:za kompom ma vela ludi techniku jazdy porovnatelnu so Cedrikom a spol., treba prist ukazat, co v tebe je...
PS2:ospravedlnujem sa za prvu zdeformovanu cast videa, takto to dopadne, ked clovek pouziva fotak na 99,9% len na fotenie...
PS2:ospravedlnujem sa za prvu zdeformovanu cast videa, takto to dopadne, ked clovek pouziva fotak na 99,9% len na fotenie...
Ziadne zabery vo videu nie su zdeformovane. To vsetko je umelecky zamer. Kto nie umeleckym barbarom, musi vidiet, ze je to Andy Warhol v pohybe .
Inac suhlas s muffinom: podte do terenu ukazat ako sa ma jazdit, rad sa necham poucit.
No pekne ste sa do seba pustili nie je to jedno kto kde býva mne sa to tento štýl jazdenia a točenia videí tiež nepáči, ale nebudem to predsa nikomu vyčítať
Suhlas. Je to uplne jedno Ale ja som tu s ritou nezacinal, to LeaderFox: ) Tak si zasluzil dostat trochu po tom frnaku co bol nebezpecne hore; )
nahodou celkom mila ukazka prejazdu v mokrom terene,muselo to fakt smykat.Ja sa cez take veci zvyknem trocha rozbehnut,zvycajne to ide hladsie,ale je zaujmave vidiet ako sa to da prejst viacerymi sposobmi
Co fotak dal, to jfab postrihal. Boli pouzite vsetky sekvencie, kde sa nieco mihlo. Povodny zvukovy doprovod ponechany, obcas preruseny pipnutim (preco asi?).
Mal som dost problemy so softom, neviem co sa stalo, prerabal som to viackrat, nesiel mi povodny zvuk. Mozno som aj nieco dobabral. Ale urcite nie tak, ako sme sa dnes *****i.
Ten zjazd az taky nudny nebol, lebo sa tam dalo ist pekelne rychlo. Na tom videu to asi moc nie je vidno, ale cela streka bola velmi strma a povrch bol uplne rovny - len sem-tam nejake kamienky.
mirecBB, ak mozes, Livigno urcite zarad do programu. Je to bikovy raj. Zda sa mi, ze v 2005 tam boli majstrovstva sveta v XC...
busic nadherne vyhlady,aj ten singel hore vyzera pekne,akurat som sa tesil,ze si s Vami uzijem zjazdik dole,no moc tam z neho nebolo inac suhlas z Matheosom,zjazdy po sirokych cestach nic pre mna...Celkovo pekne video.Este otazocka-cim ste to tocili?
jfab ako vzdy pekne video a pekne zablatene tiez(kurnik az mi monitor zablatilo )muselo to byt pekne klzke a asi aj pomale-opatrne,ale na techniku super.Tie skoky tiez fajn,tam pekne vidno jak sa to komusi smyklo aka je dolezita technika...Dijck pekny skok,celkovo obdivujem Tvoj styl jazdenia,pekne z lahkostou
busic: pekne video, len kusok nudne, ale priroda krasna dijck: super video ako vzdy...len sa cudujem co skoro nik okrem teba ten posledny skok neskocil, vyzeralo to z videa dobre, tam by sa dal spravit aj nejaky lahky trik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
imho, tatko ma vzdy ucil, neskladaj nohu z bajku,poseries si tazisko. pokial mozno ostavaj co najdlsie na biku.
ked si mam vybrat medzi nohou dole a tigrikom do 20metroveho zrazu, tak nemam co riesit...uznavam, ze technika napriklad u mna pokrivkava, ale asi som uz pristary a prilis cerstvo po zlomenej ruke na to, aby som testoval a posuval svoje hranice
PS:za kompom ma vela ludi techniku jazdy porovnatelnu so Cedrikom a spol., treba prist ukazat, co v tebe je...
Ziadne zabery vo videu nie su zdeformovane. To vsetko je umelecky zamer. Kto nie umeleckym barbarom, musi vidiet, ze je to Andy Warhol v pohybe
Inac suhlas s muffinom: podte do terenu ukazat ako sa ma jazdit, rad sa necham poucit.
Suhlas. Je to uplne jedno
buhahaaa
povies mi dovod preco by ste sa nasmiali? ....
hej a hlavne NO OFFENCE hoši. klud
Mal som dost problemy so softom, neviem co sa stalo, prerabal som to viackrat, nesiel mi povodny zvuk. Mozno som aj nieco dobabral. Ale urcite nie tak, ako sme sa dnes *****i.
http://zdielanie.sk/.7bA-0UxwkIBZQZSb8k ... resova.AVI
Zdar!
Ten zjazd az taky nudny nebol, lebo sa tam dalo ist pekelne rychlo. Na tom videu to asi moc nie je vidno, ale cela streka bola velmi strma a povrch bol uplne rovny - len sem-tam nejake kamienky.
mirecBB, ak mozes, Livigno urcite zarad do programu. Je to bikovy raj. Zda sa mi, ze v 2005 tam boli majstrovstva sveta v XC...
Zdar!
jfab ako vzdy pekne video a pekne zablatene tiez(kurnik az mi monitor zablatilo
Vdaka vdaka
imho, krááásne Vás vozilo
dijck: super video ako vzdy...len sa cudujem co skoro nik okrem teba ten posledny skok neskocil, vyzeralo to z videa dobre, tam by sa dal spravit aj nejaky lahky trik