tak ma teraz napadlo, ci da tie korene nedali skakat, hm? skusime nabuduce, aj ked je tam taky dost problematicky najazd...
Ja Ti dam skaredu prilbu: ))
Inak s tym skakanim ma to tiez napadlo, ale neviem neviem, najazd by mozno aj bol, ale ten "dopad" by bol na sikmu plochu:/ A zrutit sa dole nechcem.. Osobne sa mi najviac paci danculov tarzan: )))
Billes (abo niekto iný) hoďte to aj na iné servre, na Sendspace mi stále vypisuje, že the free service is at full capacity aj ja by som to chcel vidieť
..veď stačí počkať tých pár sekúnd, čo to dole vypisuje a môžeš sťahovať...
Na hlave bola este stara (prilba), ale za kamerou by ju aj tak vidno nebolo. Radsej ju z hlavy ani nedavam, obcas ma Dijck lizne len tak-tak. Pre istotu.
Mno Fakt super video. Aj taký večný kritik musím uznať. krásne okolie krasne bajky, a krásne jazdenie hlavne. škoda, že ste tak od ruky strašne by som si šiel toho "salamandra" svami vyskusať. I ked nie som AM.EM stýma mojimi 100/100
ps: tie serpentínky(šikany) boli mňam. tu doma máme take.
Mno Fakt super video. Aj taký večný kritik musím uznať. krásne okolie krasne bajky, a krásne jazdenie hlavne. škoda, že ste tak od ruky strašne by som si šiel toho "salamandra" svami vyskusať. I ked nie som AM.EM stýma mojimi 100/100
My to volame tak kozmopolitne, ze switchbacky:) A jo, daju zabrat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://hron.fei.tuke.sk/~lepen/temp/SalamanderLQ.avi
inac super video, len jano ma skaredu prilbu
tak ma teraz napadlo, ci da tie korene nedali skakat, hm? skusime nabuduce, aj ked je tam taky dost problematicky najazd...
http://hron.fei.tuke.sk/~lepen/temp/SalamanderLQ.avi
inac super video, len jano ma skaredu prilbu
Ja Ti dam skaredu prilbu: ))
Inak s tym skakanim ma to tiez napadlo, ale neviem neviem, najazd by mozno aj bol, ale ten "dopad" by bol na sikmu plochu:/ A zrutit sa dole nechcem.. Osobne sa mi najviac paci danculov tarzan: )))
Modrej? No ja viem len z toho trailu o par skaredychy zraneniach..a tam to mozno vyzera ze je len listie - pod nim sutre a konare...
..veď stačí počkať tých pár sekúnd, čo to dole vypisuje a môžeš sťahovať...
veru nestačilo
Najlepsia je ta moja rovinka
Jaj chlapci na takej rovinke padate
My to volame tak kozmopolitne, ze switchbacky:) A jo, daju zabrat.
Toz som zvedavy teda nabuduce:)
Billes: som rad, ze si to tak vzal, troska som sa obaval, ci ta nenastvem.
este jeden link: http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 7c98a5b587
tu by som si dovolil pripomenúť am.en z mája 2007