Fajn traily:) A tie integraly a ochranicovanie - safety first!:)
Som tu jediny co nema integralu a knee+shine guards,nad tou prilbou rozmyslam tiez,zisla by sa hlavne v bikeparku...Traily boli fakt smacne a dost narocne,trochu mi to pripomenulo nas Slovensky Raj.
warzone, bravooooo, konecne aspon jedno video ktore sa oplatilo pozriet ... hudbu kvitujem ...tiez som tuto skupinku Nightwish zacal prednedavnom "posluchavat", aka nahoda
nemylis,tiez mi to niekedy pride zbytocna pritaz zacal som tu v NL fore thread o enduro trailoch v okoli,par chalanov sa chytilo,zacali sme jazdit,vymenili Stumpjumpre za Nomady a Endura z Marz.66. a postupne celu vystroj,takze teraz ja v tej bande posobim ako posledny xcckar no myslim,ze je to posledne uz dost do fr a ja som stale AM-EN-ak Tiez si skocim nejake skoky,vyblbnem v bikepaku,no vacsie dropy kludne vynechavam,nelaka ma to,ja radsej divoke singletraily
ako pises-old school...
Najviac ma na tom videu stve, ze sa uz niekde da jazdit aj v kratkych rukavoch . Par scen, kde sa "nic nedeje" by som vyhodil, inak fajn videjko, hlavne ten koniec .
wow tak tomu hovorim-uspesne preslo to kritikmi z brandze dik jfab,som rad ze sa Vam paci,tiez som rozmyslal nad vyhodenim tych scien,no ponechal som ich koli prostrediu.A to som dost strihal...
Nemalo to video byť v téme Pešia turistika? Ak by tam neboli tie dve držky na konci tak pri tom aj zaspím Nejako mi pri tom jazdení chýba plynulosť, určite je to dané aj tým natáčaním, ktoré to skresľuje, ale aj tak No a asi sa opakujem, ale jazdiť bez rukavíc...
hehe katko tu drzku som hodil koli Tebe aby si nam pri tom nezaspinkal
ale je tazke natacat aj jazdit chce to dost dohadovania sa so vsetkymi,urobil by som viac peknych zaberov,ale nepoznal som teren takze som nemohol chodit prvy a tocit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
trocha som sa inspiroval
Pre lepsi zazitok z HD odporucam stiahnut original video z tej sajty
pekne video a skvela hudba..respekt!
Som tu jediny co nema integralu a knee+shine guards,nad tou prilbou rozmyslam tiez,zisla by sa hlavne v bikeparku...Traily boli fakt smacne a dost narocne,trochu mi to pripomenulo nas Slovensky Raj.
len tak dalej...nech mame co pozerat
http://rapidshare.com/files/95178353/Ba ... l.WMV.html
trocha som sa inspiroval
Pre lepsi zazitok z HD odporucam stiahnut original video z tej sajty
Lebo mas rozum, stara skola
ako pises-old school...
pokracujem v teme Saris...
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p=129191#129191
ale je tazke natacat aj jazdit chce to dost dohadovania sa so vsetkymi,urobil by som viac peknych zaberov,ale nepoznal som teren takze som nemohol chodit prvy a tocit...
warzone: teren ste si vybrali vcelku pekny, taky pohodovy. Na konci to bolo fasa, pekne prekvapko v ociach
muffy69: cim tocene? no predsa kanoonom, aby som mal u dijck-a male bezvyznamne plus