a k teme - no neviem, mozno dobry napad, ale aky to bude mat efekt, nechajme sa prekvapit.. v podstate suhlasim s tym co povedal wilkinson82, az na to, ze u mna figuruje skola alebo vyjazd na biku
apropo, co hovorite na to celodenne svietenie na afte kedze vela z nas tu asi chodi aj aftom..
ja na to ze je to ok zapinam svetla automaticky ked do auta sadnem a naucil som to aj moju zienku,si lepsie viditelny bez ohladu na to,ake je pocasie.Verim,ze to prispeje k vacsej bezpecnosti na cestach...
tak to si mozme ruky podat, ja takisto robim to tak automaticky, ze niekedy sa v polke cesty spamatam, ze som si asi zabudol zapnut svetla - tak kuknem na pristrojovku a svetla davno svietia
tak to si mozme ruky podat, ja takisto robim to tak automaticky, ze niekedy sa v polke cesty spamatam, ze som si asi zabudol zapnut svetla - tak kuknem na pristrojovku a svetla davno svietia
COPY THAT
Rozmyslam o namontovani "Auto lightu" - automatickeho zapinania svetiel kvoli ostatnym clenom rodiny, je to predsa lacnejsie ako pokuta a je to nastalo
Denní svícení - modul pro automatické rozsvěcení světel. Nastartováním auta se po 3 sekundách automaticky sozsvítí obrysová světla, po dalších 5-ti sekundách se rožnou hlavní světla.
cena: 440,- Kč vč. DPH
2 Raver: preco nie, len je skoda, ze si to ostatni clenovia rodiny neuvedomuju, ze tie svetla tam su na to aby svietili.. coho by som sa bal je to, ze si na to vsetci zvyknete a potom ak sa nahodou posadite do ineho afta, tak zabudnete zasvietit..
2 Raver: preco nie, len je skoda, ze si to ostatni clenovia rodiny neuvedomuju, ze tie svetla tam su na to aby svietili.. coho by som sa bal je to, ze si na to vsetci zvyknete a potom ak sa nahodou posadite do ineho afta, tak zabudnete zasvietit..
Aaale oni si to uvedomuju nemaj strach - len sa im obcas stane ked sa pohybuju na kratke vzdialenosti napr. XY zastaveni v meste, ze im to proste "vypadne"
Ja osobne svietim celorocne uz niekolko rokov a nemam problem ci uz zaznut si svetla sam alebo ich nechat zazat automaticky
neviem, ja som to pocul od znamych, ze cyklisti budu musiet mat reflexnu vestu a neviem, ci mam tomu verit tak fakt neviem, ale nemuslo by to byt, lebo na drese mam toho plno a ked ma neuvidi ani v tom, tak musi byt slepy
Zabúda sa na prvú časť toho hesla Vidieť a byť videný. Keď Kaliňak rozdáva reflexné nálepky aby som bol videný mal by rozdávať aj finančný príspevok na bajkerské okuliare aby som videl
Ja kuknem na pristrojovku a nic sa z nej nedozviem
Ak chce stat odo mna aby som svietil cely rok, aj pocas slnecnych dni, kedy sa svit reflektorov straca v slnecnom ziareni, nech mi da prispevok na ziarovky a naftu.
Ak chce stat odo mna aby som svietil cely rok, aj pocas slnecnych dni, kedy sa svit reflektorov straca v slnecnom ziareni, nech mi da prispevok na ziarovky a naftu.
hm, no ja neviem, ale my u nas doma svietime s autom stale uz dobrych 5 ci 6 rokov a menili sme 1 H4-ku ziarovku co sa odpalila.. ja zastavam nazor, ze svetla tam su na to aby svietili. Nejde len totizto o to vidiet (ako si mnohi myslia), ale aj o to byt videny.. Ci ked slnko zapada alebo vychadza, Ty vidis rovnako take auto co nesvieti aj take co svieti?? Aj za bieleho dna Ti dokaze auto splynut s cestou alebo prostredim, aj ked mas mas dobry a daleky rozhlad.. Tot moj nazor a prakticke skusenosti
Giro ja myslim,ze je to pre kazdeho lepsie a bezpecnejsie a spotreba ziaroviek je zanedbatelna,ked nechces pouzit auto,tak chod na biku(a bez osvetlenia aj za tmy) a prispevky na naftu?Co to ma s tym spolocne???A co by si este nechcel,nemame sa Ti poskladat na auticko?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a vsetkych notorickych alkoholikov by som dal potetovat nejakou reflexnou farbou...
babkam v kostole by som zas do svatenej vody primiesal trosku fosforu...potom by svietili pekne do kriza
tulavym dedinskym psom by som zas daval fosforove granule...
http://dnes.atlas.sk/z-domova/73827/v-h ... byt-videny
http://servis.pravda.sk/pda_art.asp?cl= ... ravy&obr=1
snad trosku pomoze
2geroy k tym psom - to by ale skor svietili ich exkrementy...sice ani to nie je najhorsie
a k teme - no neviem, mozno dobry napad, ale aky to bude mat efekt, nechajme sa prekvapit.. v podstate suhlasim s tym co povedal wilkinson82, az na to, ze u mna figuruje skola alebo vyjazd na biku
ja na to ze je to ok
tak to si mozme ruky podat, ja takisto
tak to si mozme ruky podat, ja takisto
COPY THAT
Rozmyslam o namontovani "Auto lightu" - automatickeho zapinania svetiel kvoli ostatnym clenom rodiny, je to predsa lacnejsie ako pokuta a je to nastalo
cena: 440,- Kč vč. DPH
Aaale oni si to uvedomuju nemaj strach - len sa im obcas stane ked sa pohybuju na kratke vzdialenosti napr. XY zastaveni v meste, ze im to proste "vypadne"
Ja osobne svietim celorocne uz niekolko rokov a nemam problem ci uz zaznut si svetla sam alebo ich nechat zazat automaticky
O vestach v tych clankoch nikto nic nepisal - len o reflexnom znaceni. (a dufam, ze to do takeho extremu ako je vesta nedotiahnu)
V sucasnej dobe uz vela vyrobcov vyraba produkty s reflexnymi prvkami ci uz dresy, bundy, rukavice, kratasy, tretry, batohy atd.
Ja kuknem na pristrojovku a nic sa z nej nedozviem
hm, no ja neviem, ale my u nas doma svietime s autom stale uz dobrych 5 ci 6 rokov a menili sme 1 H4-ku ziarovku co sa odpalila.. ja zastavam nazor, ze svetla tam su na to aby svietili. Nejde len totizto o to vidiet (ako si mnohi myslia), ale aj o to byt videny.. Ci ked slnko zapada alebo vychadza, Ty vidis rovnako take auto co nesvieti aj take co svieti?? Aj za bieleho dna Ti dokaze auto splynut s cestou alebo prostredim, aj ked mas mas dobry a daleky rozhlad.. Tot moj nazor a prakticke skusenosti