prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
posledný komentár: 26. 5. 2006 o 8:54
Vtip: Hotel guest is calling the reception: Two rums to room two two two. Receptionist: Tram tada dá da tram táda.
Preklad: Hosť z hotelovej izby volá na recepciu: Dva rumy na izbu dvestodvadsaťdva. Recepčný: Tram tada dá da tram táda.
Možný preklad: – Oh shit, look at the fucker, he puked all over my folk costume shoes!
Následný preklad do slovenčiny: ***** pozri na vyj*banca, vytyčkoval sa mi na folklórne papuče.
Z čoho vyplýva, aký sme my boli národ slušný a čo z nás spravila angličtina.
Nezabudnuteľná hláška z The Boondock Saints
co si povedau ?
a stop, nieže mu niekto dá lajk navyše za vtip o Peťke, práve ich má 5
Why did the boy throw the clock out the window?......To see if time really flies.
Why there are no ants in the church ? Because they're insects.
So there was this dyslexic guy who walked into a bra.
Who is bigger: Mr. Bigger or Mr. Bigger's baby? The baby, because she's a little bigger.
BASIC module:
**Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?**
ADVANCED module:
**Three switched witches watch three Swatch watches switch. Which switched witch watches which Swatch watch switches?**
MASTERS module:
**Three Swedish switched witches watch three Swiss watches switch. Which Swedish switched witch watches which Swiss Swatch watch switches?**
edit: prve dam, druhe sa mi uz zamotava jazyk, tretie bez sance
BASIC module:
**Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?**
ADVANCED module:
**Three switched witches watch three Swatch watches switch. Which switched witch watches which Swatch watch switches?**
MASTERS module:
**Three Swedish switched witches watch three Swiss watches switch. Which Swedish switched witch watches which Swiss Swatch watch switches?**
edit: prve dam, druhe sa mi uz zamotava jazyk, tretie bez sance
Nie nie, original je takto.
Angličtina pre začiatočníkov:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?
Angličtina pre pokročilých:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?
Angličtina pre profesionálov:
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?