prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
Učiteľka Dnu, alebo von, ale behať mi tu nebudeš!
Sestrička: Ďalší prosím!
Mama, už by si mi mohla konečne niečo povedať o mojom pôvode !! Predsa len byť ryšavým, modrookým černochom je silne netradičné !!
Matka si vzdychne a odpovie - No...to bol vtedy náročný víkend, buď rád že neerdžíš !!
Ale na teba nemáme ani zďaleka................
ani moc nie
Kazdemu, kto cielene prida do akejkolvek temy tri a viac prispevkov po sebe v kratkom casovom odstupe namiesto toho, aby to pridal ako jeden prispevok, tzn. jeho aktivita sa bude dat oznacit ako umele nahananie poctu prispevkov, budu vsetky taketo prispevky vymazane. Ak sa to bude opakovat, tak dostane ban na 1 den, nech sa pocas volna nauci kopirovat a vkladat obsah do jedneho prispevku. Ak sa to bude zase opakovat, tak ban na 7 dni. Verim, ze za 7 dni sa to uz nauci kazdy.
P.S. Samozrejme to neplati pre novacikov, ktori este nezistili, ze sa do jedneho prispevku da dat viac fotiek z vyjazdu a pridaju takto niekolko fotiek samostatne. Ti to nerobia cielene. Tym prosim vysvetlite, ako to maju robit nabuduce.
Presne po tom všetci túžime
(adop asi ano
-Páni policajti nehnevajte sa na mňa ale predvčerom sme nahlásili nezvestnú moju svokru a myslel som, že ste ju našli a chcete mi ju vrátiť.
v lete som bol na rodose a jeden vecer bol karaoke program. prisli za mnou, ze ci nejdem spievat. povedal som im, ze mi to moc nejde, ze nepoznam ani moc texty a ze by to nebol moc dobry napad aj citaj aj sa trafovat do melodie. ked prisli za mnou asi treti krat, tak som privolil. ale podmienil som si to, ze ked sme v grecku, tak jedine grecky interpret. povedal som im, ze budem spievat od Vangelis - Chariots of fire. Myslel som, ze uz daju pokoj ale mylil som sa. prisli za pol hodinu s tym, ze uz nasli hudbu ale nedari sa im najst text....