prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
posledný komentár: 26. 5. 2006 o 8:54
Niekde som videl video k tomu prvemu obrazku, ako jazdec prelietava klopenymi zakrutami, kamene a blato odlietava. Neviem to už objaviť.
a vtip z diskusie..
Kapitan privita cestujucich na palube a zela im prijemny let, ked skonci nevsimol si, ze zabudol vypnut mikrofon a hovori druhemu pilotovi "Teraz vypijem kavu a po nej si necham urobit oral od tej novej letusky" Letuska bezi cez cele lietadlo do kabiny povedat, ze zabudli vypnut mikrofon a jeden cestujuci jej hovori: " Nemusite sa tak ponahlat, ved povedal, ze az po kave"
Drahý Priateľovi
Robím tento kontakt, že budeme podporovať navzájom vo vývoji dlhotrvajúci srdečný obchodné vzťahy. Som dojatý moja inšpirácia veriť.
Dňa 27. augusta 2007 Jeden z mojich priateľov zomrel pri autonehode po Manchester Road Express. Bohužiaľ, všetci obyvatelia prišli o život. Môj zosnulý priateľ nemal ženu ani deti, pred jeho smrťou. Spýtal som sa nájsť jeho rozšírené príbuzných žiadna osoba.
Pred troma týždňami som si všimol, list z finančného trezoru inštitúcií o ich pláne konfiškáciu finančných prostriedkov z môjho zosnulého priateľa (v hodnote US 15500000 dolár), keď nemám dediča k môjmu zosnulého priateľa. Na tomto základe, a vzhľadom na skutočnosť, že máte rovnaké priezvisko ako môj zosnulý priateľov urobím tento kontakt sa opýtať vašu spoluprácu.
Spoločne budeme vyhnúť zabavenie účtu a požadovať finančné prostriedky. Preto som urobil konzultácii s advokátom, ktorý môžu získať všetky potrebné právne dokumenty zálohovať vaše tvrdenie ako dedič, a on ma uistil, jeho profesionálnu podporu.
Realizácia sa uskutoční na základe zákonného dohody.
S pozdravom,
Anthony Dozie
38 Queen Street
Orrell,
Wigan WN5 0AE
England
http://www.mojevideo.sk/video/23743/nova_japonska_sou_masturbo_karaoke.html
Slovo " po*****ot;
sa tak časom rozšírilo po celom Slovensku. Najnovšia správa zo sveta hovorí, že populárna slovenská fyzikálna jednotka " po***** "
bude v krátkej dobe zaradená do medzinárodnej SI sústavy základných fyzikálnych jednotiek. Zistilo sa totiž, že sa bez nej nezaobíde Európa ba ani Amerika. Europský parlament má napríklad "
po***** " poslancov a berú " po***** " peňazí, americký prezident má pred voľbami " po***** " sľubov a o uplatnení v Číne ani nehovorím, je ich proste ...... po***** ......