prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
A protiargument niečo v štýle: "Videl som aj originál nahrávku, v tej od Ťažkého týždňa bolo počuť, že je zvýraznené len jedno slovo, ale bola tam zmes slov, nadávok, aj oveľa horšie nadávky" - preto je to sfalšované, normálne som čumel na telku s otvorenou hubou a nechápačka
Mozno toto ozrejmi pointu? Aj ked aj tak sa ti to asi nebude zdat vtipne...
Edit: Teraz si uz myslim, ze problem nebude priamo v "strate"
Pre citlive dusicky, ktore nezvladli okrajovy styl humoru ohladom zivotneho prostredia, som zvysok mojho posledneho prispevku zmazal. Neveril by som, ze sa najdu pacienti, co nahlasuju taketo blbosti ako ofenzivne...
Normalni ludia, prosim ignorujte tento posledny odstavec:
Pre inteligentov, ktori uz urcite pukaju prstami, aby mi napisali poucny komentar o tom, ze zivotne prostredie je dolezita tema a som tupe hovado, ked si z toho robim srandu, iba doplnim, ze keby som aj mal nejake antienviromentalne myslienky (co nemam), tak ich ozaj nebudem prezentovat v tejto teme. Takze si taky komentar usetrite.
no podla tych rusko/ukrajinskych "vtipoch" ktore si sem davala tak asi ano
Jedine co sa mi nepacilo bolo, ze niekto nahlasil prispevok s obrazkom Grety a pod nou obrazkom toho Gluma s jej tvarou, aby bolo jasne, ze tam je pointa, lebo niekto nemusel pochopit ze o co presne ide. To je to, co som kvoli nahlaseniu vymazal. Ale su tu aj horsie veci, tak nechapem...
Jedine co sa mi nepacilo bolo, ze niekto nahlasil prispevok s obrazkom Grety a pod nou obrazkom toho Gluma s jej tvarou, aby bolo jasne, ze tam je pointa, lebo niekto nemusel pochopit ze o co presne ide. To je to, co som kvoli nahlaseniu vymazal. Ale su tu aj horsie veci, tak nechapem...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje.
Skratka vacsine pripadal ten vtip trapny a nie smiesny. Preco si ludia stale myslia, ze je to nieco osobne alebo politicke, alebo dokonca ofenzivne, ked im skryju prispevok? Ale vyplakal si sa poriadne, za to palec hore! Osobne nemam ziadny problem s vtipmi na adresu kohokolvek, ani adresu gluma, ci caputky, ci ukrajiny, ci ruska, ak su smiesne.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A nepacik je predsa ine ako nahlasenie urazliveho prispevku, nie???