Tak nakoniec som kúpil opäť LG Vo finále som uvažoval nad tou Braviou, ktorú spomenul Canopus a Samsungom S95B, ktorú spomenul vonmil. Ale po prečítaní viacero recenziíí, po prelustrovaní viacero fór i v porovnávacích testoch mi, ale ako víťaz, vyšiel LG OLED55C21.
Viete niekto porovnat internetovu tv lepsia.tv s antikom? Vyberam z tych 8, resp. 6€ balikov, tv aj tak moc nepozerame, ho…no tam aj tak je. Kvalita/stabilita signalu, rozhranie, spolahlivost archivu… Doteraz Swan, ale po viazanosti vyrazne zdrazeli tak zvazujem tychto providerov..
No inak ten UPC settopbox som myslel ze funguje takto iba unas ale podla scarinka vidim že to je normálne, tak 10minut skor zapnut niečo si vybaviť a vratit sa k tv 😀
my máme nejaký arrys ... a aj otec to dostal k druhej telke od orange a v porovnaní s tým primárnym od orange je to brutálne rýchle, stabilné, nie je stým v podstate žiaden problém ... max ak si dlho v archíve tak stratí spojenie na epg server ale inak nič
popravde, najradsej by som sa vyhol samostatnemu STB. ale kedze mam TV Hisense ktora nema android ale vlastny OS tak nie su az take moznosti.
Ma ale DVB-S cize som zvazoval aj Antik ale tam to tiez nevyzera .
pri sledovaní bežnej telky a bežných streamov v 1080 kvalite ... spozorujem rozdiel medzi 50/60 a 100 MHz ? resp čo, aká vlasnost je reálne rozpoznateľná a dôležitá a na ktorej nezáleží ... ov výbere je 65" telka ale aby bola čo najlacnejšia, LG alebo Samsung, tam mi tiež nie je jasné, ktorý OS je lepší, orem telky nejaké apky ako eurosport resp prehrávanie zo sieťového disku (nie dlna ale priama samba či tak nejako)
bezne vysielanie nepozeram, ale hram sa hry obcas na konzole a mam 120hz asi pri beznom vysielani to ani nespozorujes.
najlepsi je podla mna android.(moj nazor) hoci som si kupil lg (sietove prehravanie dost nepouzitelne na webOS). kvoli cene som nekupoval sony s androidom nakoniec som aj tak dokupil nvidia shield. kde mozes mat naistalovane co chces plex, kodi, atd.
pri sledovaní bežnej telky a bežných streamov v 1080 kvalite ... spozorujem rozdiel medzi 50/60 a 100 MHz ? resp čo, aká vlasnost je reálne rozpoznateľná a dôležitá a na ktorej nezáleží ... ov výbere je 65" telka ale aby bola čo najlacnejšia, LG alebo Samsung, tam mi tiež nie je jasné, ktorý OS je lepší, orem telky nejaké apky ako eurosport resp prehrávanie zo sieťového disku (nie dlna ale priama samba či tak nejako)
eurosport? jedine 100hz,tam to bude pre Teba dolezite petrik to si si kedy chcel kupit sony android? to muselo byt pekne davno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skoda,ze tvoj styl diskusie,je na takejto urovni, mozno by sme sa aj nieco dozvedeli,ale co uz...
ja viem o skylinku lebo ich mam ale furt zdrazuju a uz ma to zacina sr...
orange a telekom to vypli ale ti maju IPTV a prijem cez STBox.
Ma ale DVB-S cize som zvazoval aj Antik ale tam to tiez nevyzera .
najlepsi je podla mna android.(moj nazor) hoci som si kupil lg (sietove prehravanie dost nepouzitelne na webOS). kvoli cene som nekupoval sony s androidom nakoniec som aj tak dokupil nvidia shield. kde mozes mat naistalovane co chces plex, kodi, atd.
tie ich uzavrete systemy su na 2 veci.
petrik to si si kedy chcel kupit sony android? to muselo byt pekne davno