Al_pine33, tak samozrejme to je o osobnych preferenciach. Ja, ked uz si najdem ten cas a rozhodnem sa obetovat ho na pozretie filmu/serialu , tak si to chcem uzit v co najvyssej moznej obrazovej a zvukovej kvalite (v ramci moznosti) a samozrejme v tej najpohodlnejsej polohe. Mozno sa to uz dnes nenosi (a v tomto som asi ten dinosaurus), ale nemalo by to byt konzumacii co najvacsieho mnozstva video obsahu pri akejkolvek moznej prilezitosti. Ani kina stale nevymreli (a predstav si, v kinosalach nemas pidi obrazovku), aj ked dnes si v podstate moze kazdy pozriet (casto) aj ten najnovsi film na mobile.
Tak v tomto urcite suhlasim, tiez nemusim nutne pozeranie videi na imobilnom zariadení.. topka sú memečka pri obede a dobre nespolkne lyžicu (kolegovci)...
A ano, kino je velmi fajn, ak ti tam teda neplacu 4 deti v kazdej rade a niekto nekomentuje kazde mihnutie vo filme..pozname, ale inak fajn ?
clxno1
TV mám, pozerám na nej niečo len v zime a to tak raz za mesiac, v lete ani nezapnem.
používam desktop PC + 28" UHD monitor ( skúsil som aj 32" ale to už bolo priveľké )
a spolubývajúca mladšia generácia to nezapne nikdy, zásadne len notebook / mobil
doba desktopových PC je dávno preč, už len nejakí dinosauri majú tú potrebu 😉.
Na.raty som pekne. Pred 2,5 rokom som kupil za 950€ 55" LG Oled a teraz, posledne 2 tyzdne, sa samovolne po 30 sekundach sam vypinal. Dal som ho teda do servisu a teraz mi zo servisu volali, ze je vadny riadiaci panel a cena opravy 950€ Tak zasa po kratkej dobe musim vyberat novy TV. Nemate nejaky tip na 55" do 1000€. A este jedna podmienka - nechcem uz LG
Ten Philips rovno nad tvojim prispevkom. Uz ho mam dlhsie v kosiku, ale stary tv sa nie a nie pokazit. Len neviem ci sa z toho tesit alebo nie
Aj ked, ovladac, system sa mi viac lubi na LG...
a s tymto materialom pracuj
Samsung oled v ziadnom pripade nebrat,kopec problemov vonmil Bckova je prvy prototyp,trpi neduhami, S95C,S92C su opravene tie zasadne problemy,ale aj tak to nie je este ono,a ceny sialene
Este jeden dobry tip Samsung QE55Q80CA, ziadny strach z vypalenia,cena 155€+ a ked ti nevadi DoVi absencia,kludne by som ho bral
hmm , neviem, ci tvoj nazor o "prototype" zdielaju aj ini recenzenti...predsa len by som sa skor spolahol na recenzie aj s popisom, co konkretne dany TV ponuka, od autorov, ktori tie TV realne testuju, ako nazoru bez konkretnych informacii a konstatovania, ze dany TV je problemovy....myslis, ze tieto recenzie sa mylia?: https://www.businessinsider.com/guides/tech/samsung-s95b-oled-4k-tv-review https://www.trustedreviews.com/reviews/samsung-qe55s95b
a vela dalsich recenzii, a prave tym, ze je to model 2022 je cena taka aka je, kedze je uz C model, ktory podla recenzii je lepsi, ale cena je vysoka, tak, ako to pri obnove modelovych radov byva kazdy rok
Burn ti asi nic nehovori a absencia DoVi,tak si velmi slabucky v technike,navyse je to bcko,prvy vybehovy,kde je mrte problemov s panelom
Ale zjavne to tam ti pravi "testeri"nepisu,asi vedia preco,a tie 2weby su sracka,neobjektivne
Skoc na rtings a avsforum-2 top fora,weby na techniku,su tam top testeri
Ale mne je to u riti,co si kto kupi
Nikdy by som nekupoval nieco,co nema DoVi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ano, kino je velmi fajn, ak ti tam teda neplacu 4 deti v kazdej rade a niekto nekomentuje kazde mihnutie vo filme..pozname, ale inak fajn ?
TV mám, pozerám na nej niečo len v zime a to tak raz za mesiac, v lete ani nezapnem.
používam desktop PC + 28" UHD monitor ( skúsil som aj 32" ale to už bolo priveľké )
a spolubývajúca mladšia generácia to nezapne nikdy, zásadne len notebook / mobil
doba desktopových PC je dávno preč, už len nejakí dinosauri majú tú potrebu 😉.
ale nosí. síce mám len 65" ale veľký obraz a dobrý zvuk musí byť. pozerať akúkoľvek tvorbu na tablete, nebodaj na mobile je masochizmus
niektori ludia su taki sprosti a tupi,jak ti russi vo vedlajsom vlakne o vojne resp. chcimirovia....
https://www.alza.sk/55-philips-55oled707-d7326714.htm
Aj ked, ovladac, system sa mi viac lubi na LG...
To bolo myslené ako 199€ navyše oproti tomu Philipsu. Preto tam dal znamienko +.
Samsung oled v ziadnom pripade nebrat,kopec problemov
vonmil Bckova je prvy prototyp,trpi neduhami, S95C,S92C su opravene tie zasadne problemy,ale aj tak to nie je este ono,a ceny sialene
Este jeden dobry tip Samsung QE55Q80CA, ziadny strach z vypalenia,cena 155€+ a ked ti nevadi DoVi absencia,kludne by som ho bral
https://www.businessinsider.com/guides/tech/samsung-s95b-oled-4k-tv-review
https://www.trustedreviews.com/reviews/samsung-qe55s95b
a vela dalsich recenzii, a prave tym, ze je to model 2022 je cena taka aka je, kedze je uz C model, ktory podla recenzii je lepsi, ale cena je vysoka, tak, ako to pri obnove modelovych radov byva kazdy rok
Ale zjavne to tam ti pravi "testeri"nepisu,asi vedia preco,a tie 2weby su sracka,neobjektivne
Skoc na rtings a avsforum-2 top fora,weby na techniku,su tam top testeri
Ale mne je to u riti,co si kto kupi
Nikdy by som nekupoval nieco,co nema DoVi