ono ked si pozeral nejaky detail toho ten magnet to drzi dobre a flasa sa vybera rotaciou a kde v strede ramu by na nu posobila tak velka sila v takom smere
Z môjho aliexpress zvončeka sa mi nedávno podarilo v lese oddrapiť kladivko. Predpoklad, že strunka bude mať nejaký štandardný rozmer sa potvrdil – z obyčajného pera tam perfektne zapadla, stačilo zabaviť manželke lienku z jej scrapbooking zásob, navŕtať 4,5mm dierku a zalepiť epoxidom.
Zvoní lepšie, ako keď bol nový a ešte aj lepšie vyzerá. Zaradil som sa k móde mať na rajdoch nejaké zvieratko.
Toto je ešte celkom nenápadné, ale tie plasťáky ala MP...fakt ma to zaujíma: pripadá Vám to vtipné? Praktické? Estetické? Keď som bol naposledy so 7-ročnou dcérou niekde v obchode kde to mali a spýtal sa jej či to chce, tak mi povedala že to je pre malé deti a že je to trápne.
Pali65 a ako ti zvoni ? Lebo ja ho mam tiez a dost som sklamany. Velmi citlivy na hrubsi dotyk cohokolvek s tou Al castou a zvuk sice lubivy (v byte) ale inac velmi malo vyrazny vonku
perez zi a nechaj zit... nijako ta to neovplyvnuje ani neohrozuje, tak nech si to vozi kto chce. Preto vacsina sveta obdivuje Japonsku kulturu lebo je tam mimo ineho aj tolerancia na inej urovni nez vsade inde, tu aby sa clovek bal ukazat fotku bicykla odfoteneho mobilom...
Nie som si vedomý že by som niekoho za to hanil alebo odsudzoval, ak mám citovať samého seba, napísal som "fakt má to zaujíma". Riešia sa tu farby bikov a doplnkov v takej miere, že ani ženy takto neriešia zladenie kabelky a topánok, tak som chcel vedieť čo niektorých vedie k tomu, že si ozaj vyšperkovaný setup sprznia gumovou "okrasou".
Btw, rešpekt je niečo, čo považujem za jednu z najdôležitejších vlastností ktoré u nás na SVK chýbajú. Peace
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len si ju asi nie vzdy tym kladivom trafil
Ked uz aliexpress predstavec tak s poriadnym stylom
https://www.instagram.com/p/BT9oLM8hL5f/?taken-by=hokuto2
Zvoní lepšie, ako keď bol nový a ešte aj lepšie vyzerá. Zaradil som sa k móde mať na rajdoch nejaké zvieratko.
Btw, rešpekt je niečo, čo považujem za jednu z najdôležitejších vlastností ktoré u nás na SVK chýbajú. Peace