Takže teraz môže mať každý na biku miniatúrny Las Vegas.
capulo: kickstarter je super vec a je to rýchlo sa rozvíjajúci trend investovania do startupov v USA (popri klasických angel investoroch a venture kapitalistoch).
mne to pride tak ze vymyslim si daky akoze projekt. Spravim nejake fake vide a fotky a napisem ze chcem 100000e a cakam peniazky a potom sa zlahne zem . Predsa ak nieco uz mam vymyslene tak nepotrebujem peniaze na vyvoj, a na seriovu vyrobu ak je to zaujimava vec mi da peniaze hocikto ked pridem k nemu uz s hotovym produktom. Ci?
To je klasické slovenské uvažovanie, v USA fungujú veci predsa len trošičku inak. Kickstarter je proste alternatíva, ako umožniť každému, aby sa stal (do určitej miery) venture kapitalistom.
mne to pride tak ze vymyslim si daky akoze projekt. Spravim nejake fake vide a fotky a napisem ze chcem 100000e a cakam peniazky a potom sa zlahne zem
Aj na den narcisov sa prispieva a nemas istotu kam tie peniaze idu a ci ich efektivne vyuziju. Hlavne tu si mozes vybrat projekt, ktory sa ti paci a nan prispiet. Takych 5USD nie je az tak vela
Predsa ak nieco uz mam vymyslene tak nepotrebujem peniaze na vyvoj, a na seriovu vyrobu ak je to zaujimava vec mi da peniaze hocikto ked pridem k nemu uz s hotovym produktom. Ci?
Praveze na vyvoj tie peniaze potrebujes, lebo niektore tie veci este nie su vo finalnom stave. Dalej potrebujes aj peniaze na vyrobu. Keby ti to niekto financoval tak by od teba chcel aj nemale percento z predaja, pripadne by to od teba skopiroval.
ale je super, za jedno kolotocarske koleso dat cez 800 dolarov aj ked vyvinutu uz maju taku jednoduchsiu verziu s cca 40 efektami za 40-60 evry, aj kupov tych im pomahas vo vyvoji a mas za to aspon nieco hmatatelne http://store.monkeylectric.com/
Aj tak mi to prijde drahe. Spravit nieco take s napajanim 1x9V baterka, nejaku atmega328 popripade rgb ledky, pwm regulacia a za 2 tyzdne az mesiac to mas hotove za cenu do 10 - 15€ a program bude trochu zlozitejsi ale aj ten sa da spravit a nie dat 500$ za 1 taku vec na koleso.
dnes som bol rád, že som nemal pásky a ráno sa mi ho nepodarilo nasadiť, mostík vidlice to blato zvládol, ale čo by to robilo, keby sa to napchalo pod blatník, asi to čo ostatným s blatníkmi, tlačil by som
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
capulo: kickstarter je super vec a je to rýchlo sa rozvíjajúci trend investovania do startupov v USA (popri klasických angel investoroch a venture kapitalistoch).
Aj na den narcisov sa prispieva a nemas istotu kam tie peniaze idu a ci ich efektivne vyuziju. Hlavne tu si mozes vybrat projekt, ktory sa ti paci a nan prispiet. Takych 5USD nie je az tak vela
Praveze na vyvoj tie peniaze potrebujes, lebo niektore tie veci este nie su vo finalnom stave. Dalej potrebujes aj peniaze na vyrobu. Keby ti to niekto financoval tak by od teba chcel aj nemale percento z predaja, pripadne by to od teba skopiroval.
http://store.monkeylectric.com/
http://adam.azet.sk/clanky/15261/ostrekovac-q-fog-ochladi-rozhorucenych-cyklistov.html