Komu by sa urvala páčka na prehadzovačke tak tu je riešenie. Kolotočarina ale funkčnejsia a odolnejsia od origo. Pondruhej urvatej pake uz som nemal nervy kupovať ďalšiu
Sesulak kamene ma nemajú radi. ked bola zaklopena dole tak kamen prvu uplne urval, ze idem vypnut prehazdku a pozeram, ze kde (ne)mam packu
druhkrat ako ju trafilo tak bola len puknuta a pri vypinani ostala v rukach. Imbus, pilnik a za 5 min mam heavy duty packu
Tienitko na Fenix BC25R, aby som mohol "dupat" v stoji a nevypaloval si pri tom zrak (ked sa predklanam pred barany).
Ingredienciami boli odstrihnuty pas duse a vytrihnuty kus z vrchnáku spreja z Lidlu (tusim odmastovac brzd ) + zabrusenie hran.
Funguje bajecne.
EDIT: rozmyslam, ze dusou potiahnem cele telo s tym, ze vyrezem priestor pre indikator stavu baterie a tlacitko a zo spodu drziak na stojan, lebo pri dnesnej teplote isla baterka z 3 na 1 ciarku do hodiny v prepinani medzi blikanim a prvym az 3-tim rezimom. Myslite, ze by to momohlo v izolacii?
Neviem,kolko vlastneho tepla vydava svetlo do obalu. Ak toho nie je prilis vela a vonku je velka zima, mozes skusit alobal (+ ta dusa na to). Len bacha, aby sa neprehrialo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/groups/cyklodoprava/permalink/10159360131939654/?sfnsn=mo&ref=share
druhkrat ako ju trafilo tak bola len puknuta a pri vypinani ostala v rukach. Imbus, pilnik a za 5 min mam heavy duty packu
Ingredienciami boli odstrihnuty pas duse a vytrihnuty kus z vrchnáku spreja z Lidlu (tusim odmastovac brzd
Funguje bajecne.
EDIT: rozmyslam, ze dusou potiahnem cele telo s tym, ze vyrezem priestor pre indikator stavu baterie a tlacitko a zo spodu drziak na stojan, lebo pri dnesnej teplote isla baterka z 3 na 1 ciarku do hodiny v prepinani medzi blikanim a prvym az 3-tim rezimom. Myslite, ze by to momohlo v izolacii?
(Robis na vlastnu zodpovednost)