Rumakk je mi to jasne, ale mohlo by to mozno malicko pomoct oproti nicomu Praveze svetlo si generuje tepla docela dost, ale iba v mieste kde je ten vystrazny symbol a zvysok je uz len samotna baterka a ta dostava asi dost ofuky a vzdy je studená jak cumak. Preto myslim, ze by to malicko mohlo pomoct... ...jedine, zeby nie
Alobal mi pride ako velmi netrvacna alternativa (plus ta mravencia robota s nim), to tam radsej natiahnem kojenecku ponozku
Ja mam skor problem, ze mi toto svetlo zacalo po dvoch rokoch dost vyrazne rezonovat. A to az tak, ze kym nie je tma tak ho vozim radsej v drese. Tipujem to na nieco za diodou. Nerozoberal ho niekto? Ze ci je to velmi komplikovane.
Sesulak mas to este v zaruke? Cim presne myslis rezonaciu? Kolisanie napatia/prudu= nestala intenzita svetla/preblikavanie?
Co som pozeral, tak by tam mali byt iba dva tenke torx sroby a malo by byt hotovo. Popripade sa mozno este pohrat s tym striebornym uchytom sosovky. Myslim, ze okrem vypinacu a indikatora tam bude iba maly SMD plosak. Zlozit naspat by to teda nemal byt problem. Ja to mam este v zaruke, tak nejdem pokusat, ale tiez by ma to zaujimalo. Ak nemas srobovaky, mozem dodat (mal by som mat tejto velkosti niekolko, lebo podobne sa pouzivaju pri mobiloch atd. Ja mam vlastnu sadu naradia, ale tieto srobovaky chodili kedysi zdarma k displayom na vymenu telefonov, tak ich mam na rozdavanie. Som z Okolia TN, tak sa mozem stavit na cestaku...
Praveze uz je po zaruke, tak ho asi otvorim, len nechcem teraz do toho kafrat, lebo ho pouzivam . Jj srobovaky mam, brat ma taku sadu na opravu mobilov, kde su aj take ake su na svetle. Svetlo svieti bezproblemov, len ten hluk. A pocujem to hlavne na rovine, lebo sa donho prenasaju vibracie od plastov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtb-news.de/news/craft-bike-days-2021-scar-cycles-lfs/
Alobal mi pride ako velmi netrvacna alternativa (plus ta mravencia robota s nim), to tam radsej natiahnem kojenecku ponozku
Co som pozeral, tak by tam mali byt iba dva tenke torx sroby a malo by byt hotovo. Popripade sa mozno este pohrat s tym striebornym uchytom sosovky. Myslim, ze okrem vypinacu a indikatora tam bude iba maly SMD plosak. Zlozit naspat by to teda nemal byt problem. Ja to mam este v zaruke, tak nejdem pokusat, ale tiez by ma to zaujimalo. Ak nemas srobovaky, mozem dodat (mal by som mat tejto velkosti niekolko, lebo podobne sa pouzivaju pri mobiloch atd. Ja mam vlastnu sadu naradia, ale tieto srobovaky chodili kedysi zdarma k displayom na vymenu telefonov, tak ich mam na rozdavanie. Som z Okolia TN, tak sa mozem stavit na cestaku...
Roman74 ako inak kraaasa... tie zlate prevedenia sa mi lubia...