Nechapem, ako tamto moze niekto nazyvat vychytavkou. Je to akurat tak nepodarena napodobenenina funkcneho originalu, ktora nikdy nebude dosahovat jeho kvalitu. Ked sa budu dat niekde objednat tie gumove originaly, tak potom dajte vediet a rad si objednam:
'Gumove originaly' sa na novych vidliciach nedokazu stlacit na taku vysku aka je k dispozicii pri maximalnom stlaceni vidlice. Tieto stare budy mali nohy vysunute 10cm a chodili 5.
'Gumove originaly' sa na novych vidliciach nedokazu stlacit na taku vysku aka je k dispozicii pri maximalnom stlaceni vidlice. Tieto stare budy mali nohy vysunute 10cm a chodili 5.
To je fakt. Ale aj tak by som to chcel skusit - motivacia je velka (takmer bezudrzbova vidlica).
Podľa mna to vychytávka je, koľkí z vás to majú? (berme do úvahy aj "gumové originály" )
Tak OK, pre Teba to vychytavka je ak si to nepoznal. Ja som to myslel tak ako Katko - pre nas je to stara znama vec a nemame to len preto, ze sme to nechceli. Btw. mam aj gumove originaly prave na tej vidlici co som dal obrazok (RST Mozo Comp 3,5") a este na RS Quadre 21R.
ja mám suntour MG-91 s prachovkami a ešte sa mi nestalo žeby sa vnútri objavilo nejaké velké množstvo špiny.
nechápem prečo prestali vyrábať tie prachovky, Niekomu sa to páči niekomu nie tak by aspoň ľuďom mohli dať na výber.
Biznis. Keby dnesne vidlice mali gumove prachovky, tak by vydrzali bez udrzby prilis dlho a teda by sa nedali vytlct z ludi peniaze za servis a nahradne diely atd.
Samotnu prachovku nie je az taky problem zohnat - problem je, aby mala vhodne rozmery (vnutorny a vonkajsi priemer) a hrubku steny. Ta na Jawu vyzera dost masivna/velka. Nevies nahodou jej rozmery?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to podstatne - aj ked dostanes novu, tak pouzivat budes nadalej tu staru kedze funguje, nie?
Vychytavka Giant
Foto trocha skresluje no nevyzera to vobec tak drasticky
hold, pokrok nezastavis
To je fakt. Ale aj tak by som to chcel skusit - motivacia je velka (takmer bezudrzbova vidlica).
Tak OK, pre Teba to vychytavka je ak si to nepoznal.
nechápem prečo prestali vyrábať tie prachovky, Niekomu sa to páči niekomu nie tak by aspoň ľuďom mohli dať na výber.