Chcel by som vystavat nejaku trat, so skokmi(mensimi) viem zohnat: nakladac(aj nejake polnohosp. stroje), stavebny material(dosky, tehly...)jedneho cloveka(mna) a mozno par kamosov + naradie(lopaty(nie kradnute biky), ryle atd...), potom dopisem co ma este napadne. Mam sa do toho pustit? Co by na tej trati nemalo chybat?
kazdopadne ak to nie je na tvojom pozemku je to nelegalna cinnost, takze niekde v lese s lopatou by si nemusel nikomu vadit, ale ked tu spominas tazku techniku, tak to neeviem neviem ci by si nikto nevsimol
Tak lepsie na to mat povolenie ako platit pokutu alebo co , ked to budes mat nacierno.
Neviem si predstavit kto by s tym suhlasil , lesnici urcite nie , este by ste im jelene vyplasili
ah sahy, to bude asi daleko,
KTO POZNA kopec v SLANSKYCH vrchoch- OBLIK ? podte tam nieco robit tam by sa to oplatilo kedze to je sttrme a dlhe a prekrasne ako inak
ah sahy, to bude asi daleko,
KTO POZNA kopec v SLANSKYCH vrchoch- OBLIK ? podte tam nieco robit tam by sa to oplatilo kedze to je sttrme a dlhe a prekrasne ako inak
ak by som sa tam mohol nejako dopravit(netusim ako)tak by som nerozmyslal nad tym ze budem stavat nieco tu ale chodil by som na AM:ENy
ak by som sa tam mohol nejako dopravit(netusim ako)tak by som nerozmyslal nad tym ze budem stavat nieco tu ale chodil by som na AM:ENy
hej viem, ale keby si videl ten oblik, tak len tam vyjzdit neaku cesticku cez tie tazsie miesta atak, nieco EX, ja s kamosom sa mozno do toho pustime o rok az
Chcel by som vystavat nejaku trat, so skokmi(mensimi) viem zohnat: nakladac(aj nejake polnohosp. stroje), stavebny material(dosky, tehly...)jedneho cloveka(mna) a mozno par kamosov + naradie(lopaty(nie kradnute biky), ryle atd...), potom dopisem co ma este napadne. Mam sa do toho pustit? Co by na tej trati nemalo chybat?
neviem presne kde sa tie Sahy nachadzaju ale matne si spominam zo zemepisu ze niekde dole ako my vravime "na madaroch" ak nie uplne na hranici... takze ak je pozemok tvoj tak uz ti treba hlavne ten nakladac a tu dalsiu techniku, lebo spravit slusny kopec na takej rovine da dost prace...
Trat v lese aj tak nemoze byt oficialne povolena stavba. Vyzadovala by take zabezpecenie, ze by to bolo nakoniec decke ihrisko za 1,5miliona. Staci sa ustne dohodnut s majitelom a ziskat ho na svoju stranu. Podla zakonov EU sa nort - shore oficialne ani neda postavit.
na stavbu legalnej trate/chodnika ti treba povolenie vlastnika, ak pri tom budes vyrubovat nejake poriadne stromy, tak myslim ze aj povolenie z uradu zivotneho prostredia, alebo takeho coho si. to co tam postavis zalezi uz len na dohode s vlastnikom a ked sa tam polames, je to tvoja chyba, lebo si za seba zodpovedny, pripadne este tvoji rodicia. vela stastia:)
na stavbu legalnej trate/chodnika ti treba povolenie vlastnika, ak pri tom budes vyrubovat nejake poriadne stromy, tak myslim ze aj povolenie z uradu zivotneho prostredia, alebo takeho coho si. to co tam postavis zalezi uz len na dohode s vlastnikom a ked sa tam polames, je to tvoja chyba, lebo si za seba zodpovedny, pripadne este tvoji rodicia. vela stastia:)
ale prd, preco ho odrazdas? treba spisat ziadost, rodicia pomozu upravit slovosled a gramatiku a sup na postu. Nech o nas vedia, mozno nevyjde prvy pokus, mozno ani 2, ale mozno vyjde ten 3. Skus sa spytat doma, mozno tam niekoho poznaju a bude to schodnejsie.
Lesy SR Vranov - http://www.lesy.sk/showdoc.do?docid=1423&id=25
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem si predstavit kto by s tym suhlasil , lesnici urcite nie , este by ste im jelene vyplasili
KTO POZNA kopec v SLANSKYCH vrchoch- OBLIK ? podte tam nieco robit
KTO POZNA kopec v SLANSKYCH vrchoch- OBLIK ? podte tam nieco robit
hej viem, ale keby si videl ten oblik, tak len tam vyjzdit neaku cesticku cez tie tazsie miesta atak, nieco EX, ja s kamosom sa mozno do toho pustime o rok az
viewtopic.php?f=15&t=17222&start=0
na vystavbu nelegalnej trate ti tu nik pozehnanie neda,hoci...
xbaroon Oblik je narodna prirodna rezervacia
neviem presne kde sa tie Sahy nachadzaju ale matne si spominam zo zemepisu ze niekde dole ako my vravime "na madaroch" ak nie uplne na hranici... takze ak je pozemok tvoj tak uz ti treba hlavne ten nakladac a tu dalsiu techniku, lebo spravit slusny kopec na takej rovine da dost prace...
ja viem..tak potichu este raz, kto by sa podujal na miernom vyjazdeni singla z oblika?
nj vlastnici, ale ked ten les vlastni stat?
Lesy SR Vranov - http://www.lesy.sk/showdoc.do?docid=1423&id=25