Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
zihadlo 5, volodaj nestretli ste sa s niecim takym? Dik
https://www.grosche.sk/tesnenia-a-podlozky/geko-zmrstovacie-buzirky-na-kable-196ks/?gclid=CjwKCAiAudD_BRBXEiwAudakX6eCaSHCM954Dw90h_Nt2b8Pt4fgySc-X3FjPu-WxvPPOdyH6FMztRoCBFEQAvD_BwE
alebo aj na LEDky: napr tu https://www.123led.sk/zmrstovacia-transparentna-buzirka/?variantId=71037&gclid=CjwKCAiAudD_BRBXEiwAudakX9-JsoGvPhNF0v6U7d5YnzACBfAUq-t0u-EV8qwwto-8Q_CPeKFAnRoCRk4QAvD_BwE
alebo: tu
ano v každom elektroinštalaterstve maju rôzne priemery a farby, zafuknes teplovzduškou či zapíkom
u nás to maju metrové kusy.
Dufam ze to chces na elektriku, nie na bike. Lebo vo vacsine pripadov to narobi vacj skody ako osohu na biku. Je to tazke. Teplota pri ktorej sa to dosledne zatavi, uz vacsinou natavuje aj povrch bowdenov a hadic, Demontaz je jedine odrezanim s velkou trpezlivostou, alebo rovno mozes vyhodit aj to na co si to aplykoval. Brani to posuvaniu spojenych vedeni voci sebe a tym znizuje ich ohybnost. Vo vseobecnosti to podla mna nie je hodne toho cisteho image. Ja som to pouzil len na spavnenei hadic v miestach kde by sa mohli poskodit, ine vyuzitie som nenasiel.
Zháňam presne tieto plášte v rozmere 26x2,2
Len tieto, o iné záujem nemám
Ak niekto má alebo vie kde zoženiem, budem mu do smrti vďačný
...aj bazár kľudne ( samozrejme v primerane rozumnej cene k ich stavu )
nahodou sa niekomu doma nepovaluje nenastavitelny top cap na 32mm Rock Shox vidlicu? 11.4015.439.010
Velmi rychlo na to zabudni!
Vyroba tychto plastov skoncila v roku 2012. Aj keby mal niekto odlozene len pre teba fungl nove, tak cas na nich zanechal svoju stopu, bud su popraskane, ale v ziadnom pripade nemaju vlastnosti novych.
A jazdene uz vobec nie.
Podobne to je aj s pneumatikami na auto, preto je DOT hodnota tak rozhodujuca/ostro sledovana...
Pohladaj inu alternativu, dezenom co najblizsiu, zlozenie je ajtak vyrobne tajomstvo...
Jazdím ich doteraz.
Pokiaľ by niekto mal, tak by som ich určite chcel vidieť. Mačku vo vreci nekúpim.
Tiež rozumiem tomu, že čas zanechá svoje ale ak by boli skladované "normálne" resp. obuté na kolesách mohli by byť jazditeľné.
...ak ozaj nie, tak určite budem hľadať alternatívu.